Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 289 Lei-
Contactează-ne

52 de moduri de a împături o batistă de buzunar

Ghiduri pas cu pas pentru 52 de tipuri de împăturiri a batistelor de buzunar. Bulinele indică dificultatea.

1 52 de moduri de a împături o batistă de buzunar1.1 Cum împăturesc o batistă de buzunar?1.2 Reguli pentru împăturirea batistei de buzunar1.3 Când au început bărbații să împăturească batistele de buzunar

Cum împăturesc o batistă de buzunar?

Vrei să înveți cum să-ți împăturești batista de buzunar?

Iată 5 pași simpli și rapizi pe care să-i urmezi când vrei să îți împăturești batista de buzunar.

  1. Începe cu batista de buzunar întinsă cu fața în jos
  2. Împăturește-o pe jumătate de la dreapta la stânga
  3. Împăturește-o pe jumătate de la stânga spre dreapta lăsând un spațiu pe partea dreaptă
  4. Împăturește-o pe jumătate de sus în jos
  5. Împăturește partea de jos în spate. Ajustează forma creată pentru a se potrivi perfect în buzunarul sacoului tău.

Reguli pentru împăturirea batistei de buzunar

Nu există multe reguli pentru a purta o batistă de buzunar, ceea ce înseamnă că tipurile de împăturiri de mai jos sunt opționale. Așa că îți poți crea propriul tip de împăturire. Totuși îți sugerăm să eviți să folosești același material pentru cravată/ papion și batista de buzunar. Va arăta prea aranjat. În schimb experimentează cu anumite culori ce merg bine împreună. Uită-te la articolul nostru despre batistele de buzunar, dacă vrei să înțelegi bine teoria culorilor.

Dacă ești în căutarea unor tipuri de împăturiri pentru începători, îți recomandăm Împăturirea prezidențială sau Împăturirea într-un singur punct. Dacă dorești un model mai casual, dar rapid de făcut, poți încerca Împăturirea cu volum. Ești în căutarea unei provocări? Încearcă împăturirea Trandafir sau 4 vărfuri înclinate.

Când au început bărbații să împăturească batistele de buzunar

Înainte de apariția șervețelelor, bărbații foloseau mici bucăți de material pentru a-și șterge ochii, a-și sufla nasul sau pentru a șterge urmele de mâncare de pe bărbie. Batistele au avut mult timp acest rol igienic și erau purtate în mânecă sau în buzunarele interiore ale hainelor bărbaților.

Batista de buzunar este o batistă ce este folosită doar în scop decorativ. De obicei, materialul este mai subțire și adesea colorat sau cu imprimeuri. Moda de a împături și a pune în buzunarul de la piept o bucată foarte frumoasă de material (adică o batistă de buzunar) a luat amploare în anii '20 și a durat până în anii '60. O revenire a batistelor de buzunar a avut loc în anii '90, când actorii populari de atunci au început să le poarte din nou.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.