Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

CREME ȘI SĂPUNURI DE RAS

Nu poți să practici bărbieritul umed fără a folosi o cremă de ras sau un săpun de ras de calitate. Îți oferim o gamă de produse care îți asigură un bărbierit foarte confortabil. Folosește filtrele de mai jos pentru a găsi ceea ce cauți.

Lei
Lei
18 produse

BĂRBIERITUL UMED CLASIC

Bărbieritul umed clasic necesită o cremă de ras sau un săpun bun, pentru a înmuia perii bărbii și a pregăti pielea pentru bărbierit.

Pentru un bărbierit umed clasic trebuie să folosești un pămătuf pentru a face spumă din săpunul sau crema de ras. Apoi aplici spuma cu mișcări circulare pentru a înmuia barba. Aceste mișcări vor îndepărta și celulele moarte ale pielii, având acțiune exfoliantă. O spumă bună va înmuia chiar și cei mai mici peri și te va ajuta să te bărbierești foarte neted. Să vedem care sunt opțiunile.

CREMĂ PRE-BĂRBIERIT

Aceasta nu este absolut necesară pentru un bărbierit bun, dar reduce foarte mult orice iritație din timpul bărbieritului sau de după. Crema pre-bărbierit hidratează pielea și ajută la ridicatul firelor de păr mici pentru a pregăti pielea pentru bărbierit.

SĂPUNUL DE RAS

Săpunul de ras este o parte esențială a bărbieritului umed clasic, și datează din secolul XIX. Din nefericire, cei mai mulți bărbați din ziua de astăzi folosesc în locul săpunului de ras autentic tuburi de spume sintetice vândute în supermarketuri, ceea ce e mare păcat, după părerea noastră.

Săpunul de ras veritabil conține multe grăsimi, pentru a înmuia și unge pielea ta în timp ce te bărbierești. Ajută la realizarea unui bărbierit neted cu mai puțină iritare a pielii. Săpunurile de ras pot fi mai solide sau mai moi, și sunt de obicei vândute în bucăți rotunde. Cei de la Proraso realizează săpunuri de ras excelente, destul de moi, dar care produc o spumă bogată foarte rapid. Săpunul de ras și crema de ras funcționează în același mod, diferența principală fiind soliditatea.

CREMA DE RAS

Crema de ras funcționează în mare la fel ca săpunul de ras, dar este ceva mai ușor de utilizat, fiind păstrată de obicei într-un tub. Poți aplica crema de ras cu mâinile sau cu un pămătuf - noi îți recomandăm cu căldură să folosești un pămătuf, pentru că are în plus toate avantajele menționate mai sus.

ULEIUL DE RAS

Uleiul de ras este perfect pentru cei cu pielea sensibilă, pentru că înmoaie și hidratează pielea. Uleiul de ras este foarte ușor de folosit - trebuie doar să-l aplici pe față înainte de bărbierit și să-l lași să pătrundă în piele. Uleiul de ras va elimina orice senzație de iritare a pielii pe care o poți simți după bărbierit.

AFTERSHAVE

După bărbierit, în special dacă nu ai folosit cremă pre-bărbierit sau ulei de ras, pielea ta are nevoie de hidratare pentru a preveni iritarea. Un aftershave bun va reduce riscul apariției petelor roșii, infecțiilor și roșeții pielii.

Dacă ai pielea sensibilă sau alte probleme cu pielea, recomandăm întotdeauna să folosești un aftershave complet neutru, care nu are parfum. O alternativă și mai bună pentru pielea cu probleme este o loțiune de piele sau cremă obișnuită.