Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI DE SOARE DIN LEMN

Fiecare pereche de ochelari cu rame din lemn este realizată manual din lemn natural. Avem modele din lemn de abanos, de bambus, lemn de trandafir, lemn zebră și chiar și nuanțe realizate din skateboard-uri vechi. Folosirea lemnului natural înseamnă că fiecare produs are un model unic de culori și texturi. Cu protecție UV 100% și lentile polarizate, poți purta ceva diferit și vei fi protejat de soare.

Lei
Lei
12 produse

OCHELARI DE SOARE DIN LEMN & OCHELARI CU LENTILE TRANSPARENTE

Ochelarii noștri cu rame din lemn sunt alegerea ecologică ideală pentru cei care îndrăznesc să iasă din mulțimea de rame din plastic și metal. În plus, ochelarii de soare cu rame din lemn sunt mai ușori și mai confortabili decât cei cu rame groase, din plastic. Te-ar interesa o pereche de ochelari de soare din lemn ca o piesă unică? Aruncă o privire la modelele noastre realizate manual din lemn de la skateboard-uri, 100% reciclat. În mod sigur te vor ajuta să faci conversație!

LENTILELE

Căutați o pereche de ochelari de soare cu rame dinlemn? Asigură-te că oferă protecție 100% UVA și UVB și sunt polarizați. Lentilele polarizate scad foarte mult tensiunea pe care o experimentează ochii și reduc strălucirea din apa, zăpadă și acele momente când soarele luminează mașina în fața ta și te orbește! Protecția împotriva radiațiilor UV îți oferă protecția necesară împotriva soarelui.

DE CE SĂ ALEGI RAME DIN LEMN?

Temperatura potrivită – Spre deosebire de ramele din plastic sau metal care devin foarte reci iarna și extrem de fierbinți pe timp de vară, ramele din lemn rămân la o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului.

Ușoare – Poartă ochelari cu lentile transparente sau ochelari de soare bărbătești, fără să îi simți.

Prietenoase cu mediul – Lemnul este o resursă regenerabilă care poate fi reciclată, așa cum sunt și ochelarii noștri de soare făcuți din lemnul unor plăci de skateboard.

Unice – Fiecare ramă de lemn este lucrată manual. Ramele din metal sau plastic sunt de obicei produse în masă. Granulația naturală a lemnului asigură că perechea ta va fi una deosebită.

Poartă o piesă lucrată manual – Bucură-te de mândria pe care ți-o oferă faptul că porți un obiect care a fost prelucrat manual. Fiecare pereche de ochelari de soare sau cu lentile transparente care au o ramă din lemn, a fost confecționată manual, iar măiestria și timpul investit se reflectă în calitatea produsului final.