Primește coletul înainte de Crăciun – comandă până luni, 19 decembrie, ora 17:00

Politică de retur de 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 8 pm)
Wish list
Coș
Wish list
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI DE SOARE DIN LEMN

7 produse
7 produse

Fiecare pereche de ochelari cu rame din lemn este realizată manual din lemn natural. Avem modele din lemn de abanos, de bambus, lemn de trandafir, lemn zebră și chiar și nuanțe realizate din skateboard-uri vechi. Folosirea lemnului natural înseamnă că fiecare produs are un model unic de culori și texturi. Cu protecție UV 100% și lentile polarizate, poți purta ceva diferit și vei fi protejat de soare.

Cele mai vândute

7 produse

JOIN THE TRIBE

Want to be the first to know about all the new collections hitting our shelves? Sign up for the Trendhim Tribe and get a front-row seat to everything new at Trendhim including tips, tricks, and deep dives into the world of men's accessories.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

OCHELARI DE SOARE DIN LEMN & OCHELARI CU LENTILE TRANSPARENTE

Ochelarii noștri cu rame din lemn sunt alegerea ecologică ideală pentru cei care îndrăznesc să iasă din mulțimea de rame din plastic și metal. În plus, ochelarii de soare cu rame din lemn sunt mai ușori și mai confortabili decât cei cu rame groase, din plastic. Te-ar interesa o pereche de ochelari de soare din lemn ca o piesă unică? Aruncă o privire la modelele noastre realizate manual din lemn de la skateboard-uri, 100% reciclat. În mod sigur te vor ajuta să faci conversație!

LENTILELE

Căutați o pereche de ochelari de soare cu rame dinlemn? Asigură-te că oferă protecție 100% UVA și UVB și sunt polarizați. Lentilele polarizate scad foarte mult tensiunea pe care o experimentează ochii și reduc strălucirea din apa, zăpadă și acele momente când soarele luminează mașina în fața ta și te orbește! Protecția împotriva radiațiilor UV îți oferă protecția necesară împotriva soarelui.

DE CE SĂ ALEGI RAME DIN LEMN?

Temperatura potrivită - Spre deosebire de ramele metalice sau din plastic, care se răcesc repede în timpul iernii și se încing vara vară, ramele din lemn rămân confortabile pe tot parcursul anului.

Ușori - Ochelarii cu rame din lemn sunt mai ușori decât cei cu rame metalice sau din plastic, deci și mai confortabili.

Eco - Lemnul este o resursă regenerabilă și poate fi reciclat (la fel ca ochelarii de soare fabricați din lemn de skateboard).

Unici - Fiecare ramă din lemn este realizată manual. Ramele metalice și din plastic sunt de obicei produse în masă. Textura de lemn natural garantează că perechea ta va fi ceva unic.

Artizanali - Există o anumită mândrie în a purta ceva care știi că a necesitat timp pentru a fi realizat. Fiecare pereche de ochelari cu rame din lemn și a fost condecționată manual, iar măiestria și timpul sunt reflectate în produsul final.