Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI CU LENTILE TRANSPARENTE

Unora le place look-ul pe care îl au când poartă ochelari, chiar dacă vederea lor este perfectă. În această categorie toate lentilele ochelarilor sunt incolore și fără dioptrii.

Lei
Lei
23 produse

OCHELARI FALȘI

Chiar dacă cuvântul “fals” are conotații negative, nu e nimic în neregulă cu ochelarii falși - dimpotrivă. Gândește-te - de multe ori nu e deloc suficient soare ca să trebuiască să porți ochelari de soare (în special în spații închise), iar ochelarii de vedere sunt inutili pentru cei care au vederea bună.

Cu toate acestea este cunoscut faptul că ochelarii sunt unul dintre mijloacele cele mai eficiente pentru a accentua sau estompa structuri specifice feței (în funcție de forma fiecăreia, bineînțeles), iar ochelarii falși sunt perfecți pentru a-ți încadra fața atunci când ochelarii de vedere sau ochelarii de soare nu sunt necesari. În categoria ochelarilor falși se găsesc toate tipurile de ochelari care nu sunt necesari pentru a îmbunătăți vederea, și sunt purtați pentru aspect și stil.

OCHELARII CU LENTILE TRANSPARENTE - ACCESORIU BĂRBĂTESC VERSATIL PENTRU ÎNCADRAREA FEȚEI

În cadrul familiei ochelarilor falși, ochelarii cu lentile transparente obțin același efect de încadrare a feței, dar au întotdeauna lentile transparente în loc de a fi fără lentile sau cu dungi. Lentilele transparente nu sunt doar elegante și excelente pentru a-ți încadra fața, ci sunt de asemenea și funcționale, apărându-ți fața de vânt și de orice altceva ți-ar putea dăuna ochilor.

Anumiți ochelari cu lentile transparente au și protecție contra razelor ultraviolete, pentru că razele acestea ne pot afecta chiar și când soarele nu este vizibil.

Ochelarii cu lentile transparente se potrivesc bine la orice ținută.

Tipurile de rame pentru ochelarii cu lentile transparenteRamele ochelarilor falși și cu lentile transparente sunt disponibile într-o largă varietate de forme, mărimi și culori, de la subtile și profesionale la luxoase și extravagante.

Indiferent de ocazie, ochelarii falși pot fi purtați cu ținutele tale preferate și se pot potrivi perfect.

Tipurile de rame pot varia ca material și design.

Negrul poate fi numit cea mai versatilă culoare pentru ramele cu contururi tradiționale (stil aviator, rotunjite, retro în stil semiramă etc.)

OCHELARI CU RAME TRANSPARENTE

Ochelarii cu rame transparente sunt exact cum le spune numele, ramele lor fiind translucide.

Oferă un element nou la stilurile și formele deja clasice, și se potrivesc perfect la petreceri și evenimente care se inspiră din stilul noului val de muzică progresivă, precum cloud rap și vaporwave.

Pe cât e de important să ai o ținută frumoasă, curată, și bine potrivită, accesorii remarcabile ca acești ochelari sunt cele care se fac cu adevărat remarcate la o ținută altfel elegantă, și adaugă un contrast care transformă un ansamblu reținut într-unul îndrăzneț, fără să dea impresia că pui prea mult preț pe atenția celorlalți.

OCHELARI STIL GEEK

Tipul de ochelari pe care îi purta Bill Gates când era adolescent.

Acest tip de ochelari, odată simbolul unui bărbat lipit de monitorul calculatorului, au cunoscut o transformare profundă, devenind simbolul cuiva care e interesat de lucruri precum comicsuri, jocuri video, cărți, și alte activități mai introvertite.

Ochelarii stil geek sunt pentru introvertitul care își acceptă personalitatea și este mândru de ea. O dovadă excelentă de acceptare de sine.

OCHELARI STIL NERDY

Un termen specific pentru ochelari falși – aceștia folosesc tipuri de rame care la început erau purtate mai mult de - să fim sinceri - tocilari. Din fericire, a fi tocilar nu mai e considerat ceva atât de negativ cum era pe vremuri, și acest stil de ochelari reprezintă acceptarea și deschiderea societății moderne de azi.

Prin purtatul ramelor care au fost asociate în trecut cu atitudini negative, spui efectiv tuturor că ții la cei din jurul tău și îi accepți exact așa cum sunt.

Un tip de ochelari foarte stilat și versatil.

OCHELARI TRANSPARENȚI CA ACCESORIU DE MODĂ – CUM SE SCHIMBĂ MODA

Ochelarii de modă cu lentile incolore sunt un adevărat fashion statement. Indiferent care este stilul tău, ochelarii transparenți se vor potrivi. În momentul de față moda este în schimbare - nu se mai sacrifică funcționalitatea pentru formă, iar lentilele transparente, deși nu oferă foarte mult sub aspectul funcționalității, nu sunt deloc nefuncționale, ci oferă un mod simplu și ieftin de a da un plus trăsăturilor faciale. Ochelarii cu lentile transparente sunt un simbol al noilor atitudini din modă

OCHELARII CU LENTILE TRANSPARENTE

Ochelarii cu lentile transparente nu trebuie confundați cu ochelarii obișnuiți. Ochelarii cu lentile transparente pot fi purtați de oricine, și nu vor avea vreun efect negativ asupra vederii, dar nici nu o vor îmbunătăți.

Lentile transparente nu înseamnă doar că se poate vedea prin lentile, dar și că acestea sunt complet neutre - le poți considera ca fiind ferestre de înaltă calitate pentru ochii tăi.

RAME FĂRĂ LENTILE

Diferite de ramele transparente, aceste rame simple nu au deloc lentile, și nu au nimic pentru a acoperi ochii.

Acest tip de rame sunt cele mai potrivite pentru cei care vor să aibă spațiul din fața ochilor deschis și cât mai liber. Ramele fără lentile pot fi și rame transparente ele însele, din plastic sau acril. Acestea sunt numite la rândul lor rame transparente fără lentile.

OCHELARI CU LENTILE TRANSPARENTE STIL AVIATOR

Forma ochelarilor stil aviator este una clasică pentru toate timpurile. Nu se găsesc rame de acest tip fără lentile, pentru că stilul aviator are rame foarte subțiri, și lentila este punctul cel mai important.

Ramele stil aviator merg cel mai bine pentru ochelarii de soare, datorită ramelor lor mai subtile (în schimb, ochelarii cu lentile transparente au un efect mai puternic dacă au rame mai pronunțate). Dacă ești interesat de ochelari de soare stil aviator, avem multe asemenea modele aici la Trendhim.

OCHELARI DE MODĂ FĂRĂ PRESCRIPȚIE MEDICALĂ

Ochelarii cu lentile transparente sunt accesorii de modă și pot fi cumpărați fără prescripție medicală - dar trebuie subliniat că nu îmbunătățesc deloc vederea.

Dacă ai nevoie de ochelari pentru a-ți îmbunătăți vederea, trebuie să consulți un optician profesionist. Pentru a fi sigur că nu îți obosești ochii purtând ochelarii cu lentile transparente, e important să te asiguri că atât ramele cât și lentilele sunt păstrate curate și pe cât se poate fără zgârieturi, pentru că petele de pe lentile pot crea probleme de focalizare pentru ochii sănătoși. Cel mai ușor mod este să-i ștergi cu o cârpă moale când observi că s-au murdărit.

OCHELARI TRANSPARENȚI

Ochelarii transparenți pot fi și în stil vintage. Ochelarii sunt un accesoriu cu o lungă istorie, și astăzi devin din ce în ce mai mult un accesoriu de modă mai degrabă decât o necesitate - precum pălăriile, inelele și brățările

Ochelarii pot completa orice ținută excelent, și pot modifica forma feței.

OCHELARI TRANSPARENȚI PENTRU BĂRBAȚI

Dacă aveai impresia că ochelarii transparenți sunt pentru femei, nu este deloc așa. Bărbații pot la fel de bine să poarte ochelari transparenți - aceștia sunt potriviți pentru ambele sexe.

De fapt, astăzi ochelarii transparenți sunt la fel de populari printre bărbați, ba chiar și mai populari decât printre femei. Sunt la modă de câțiva ani, și au devenit un element cheie din ținuta bărbaților cei mai la modă.

OCHELARI TRANSPARENȚI RETRO

Dacă aveai impresia că ochelarii transparenți sunt pentru femei, nu este deloc așa. Bărbații pot la fel de bine să poarte ochelari transparenți - aceștia sunt potriviți pentru ambele sexe.

De fapt, astăzi ochelarii transparenți sunt la fel de populari printre bărbați, ba chiar și mai populari decât printre femei. Sunt la modă de câțiva ani, și au devenit un element cheie din ținuta bărbaților cei mai la modă.

OCHELARI TRANSPARENȚI RETRO

Ca și cei stil aviator menționați mai sus, ochelarii stil retro, rotunjiți sau tip semiramă, au un stil inconfundabil și clasic. Este fără îndoială cea mai populară formă a ramelor pentru ochelarii falși, și este populară atât pentru ochelarii obișnuiți cât și pentru cei de soare.

Ochelarii retro au mărimi diverse, modelul clasic fiind cu ramele mai mari, remarcabile, pe când versiunile moderne sunt mai mici și mai zvelte, urmând moda de azi. Ochelarii retro sunt cu adevărat cel mai versatil stil de ochelari, iar cei cu lentile transparente nu fac excepție.

Poartă-i cu orice, și alege oricare dintre culorile clasice.

OCHELARI TRANSPARENȚI IEFTINI

Ochelarii cu lentile transparente au un preț mai redus decât cei medicali sau cei de soare, pentru că nu este nevoie de un proces de producție suplimentar pentru a face lentilele polarizate, curbate, din material special, etc.

Se spune des că "simplitatea e cea mai importantă" când vine vorba de stil, și asta se aplică foarte bine și la ochelarii cu lentile transparente. Dar să nu crezi cumva că dacă ceva e ieftin înseamnă automat că e și de calitate proastă. Ochelarii pe care îi avem la Trendhim sunt cu toții de calitate înaltă, în toate privințele.

OCHELARI RETRO - UN ACCESORIU CLASIC

Stilul retro e din nou mai popular ca niciodată, și nu se limitează doar la ochelarii de soare. Sunt disponibili și ochelari cu lentile transparente în acest stil. Dacă ești genul căruia îi place un pic mai multă atenție, atunci ochelarii cu lentile transparente sunt o necesitate! Numiți și ochelari stil nerdy, avem mai multe modele în culori diferite pentru alegerea ta. Dacă nu ți se potrivește acest stil până la urmă, aruncă o privire la ochelarii noștri de soare pentru bărbați. Toți ochelarii și ochelarii de soare cumpărați de la noi sunt livrați în punguțe din microfibră și împachetați în ambalaj protector. Îți sugerăm să te uiți și la celelalte tipuri de produse ale noastre, pentru a putea găsi și alte accesorii care se potrivesc stilului tău unic!