Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

LANȚURI DE CRAVATĂ

Lanțurile de cravată adaugă o notă sofisticată ținutei tale și ăși păstrează cravata în loc. Pur și simplu prinde-l de nasturele cămășii și trece cravata prin lanț. Este perfect pentru un cadou de Ziua Tatălui sau ca un cadou pentru un ginere. Fiecare lanț de cravată din colecția noastră este în stoc și gata de livrare.

Lei
Lei
4 produse

CE ESTE UN LANȚ DE CRAVATĂ?

Lanțul de cravată reprezintă o modalitate elegantă de a-ți împiedica cravata să fie întoarsă de vânt sau să cadă în chiuvetă cât timp te speli pe mâini. Nu râde ... se întâmplă. Lanțurile de cravată adaugă o notă elegantă, în timp ce îți prinde cravata de cămașă. Lanțurile noastre pentru cravată reprezintă niște cadouri foarte căutate pentru aniversări, sărbători, zile de naștere și Ziua Tatălui. Fiecare piesă este compusă din 2 părți. Partea superioară a lanțului se fixează de un nasture de la cămașă. Cravata este trasă prin bucla pe care o formează lanțul și ascunde astfel nasturele. Rezultatul este un lanț vizibil pe fața cravatei care rămâne în poziție în orice moment ... chiar și atunci când te speli.

CUM SE PRINDE ACUL DE CRAVATĂ

Așează partea de prindere deasupra nasturelui ales și împinge-l în jos pentru a-l fixa.

După ce este fixat, începe să treci cravata prin bucla lanțului.

Aranjează cravata, astfel încât lanțul și cravata să fie centrate.

LANȚURI DE CRAVATĂ VERSUS ACE ȘI CLEME DE CRAVATĂ

Lanțurile de cravată sunt excelente pentru bărbații cărora nu li se potrivesc variantele clasice de ace sau cleme pentru cravată. Clemele de cravată arata grozav, este adevarat ... dar este adesea dificil să le faci să stea complet drepte. Acele de cravată literalmente îți lasă gauri prin cele mai scumpe cravate ale tale. Lanțurile îți oferă securitatea de care ai nevoie, fără găuri inutile sau nevoia de verificare constantă a cravatei.

CUM PORT UN LANȚ DE CRAVATĂ

Gândește-te dacă se potrivește cu evenimentul. Lănțișoarele au tendința de a se agăța de alte obiecte, deoarece lanțul este ușor larg. Ar trebui să îl păstrezi pentru acele zile când vrei să te îmbraci și să iesi în evidență.

Alege un lanț de cravată care se potrivește cu ținuta ta. Noi oferim lanțuri aurii și argintii. Ai grijă să îți alegi lanțul pe baza culorilor celorlalte accesorii metalice. Porți butoni argintii? Alege un lanț de cravată argintiu.

Lanțurile de cravată sunt purtate de obicei mai jos pe lungime cravatei, dar acest lucru depinde și în funcție de stilul tău personal și gust.