Primește coletul înainte de Crăciun – comandă până luni, 19 decembrie, ora 17:00

Politică de retur de 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 8 pm)
Wish list
Coș
Wish list
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

CRAVATE BOLO

14 produse
14 produse

Concepute exclusiv pentru bărbați, cravatele noastre bolo includ modele nativ americane cu pietre, sau modele cu lupi și chiar noduri celtice. Dacă ești gata să renunți la cravata de zi cu zi și să fii aventuros, cumpără din selecția noastră de cravate bolo care sunt potrivite atât pentru cowboy, cât și pentru orășeni.

Cele mai vândute

14 produse

JOIN THE TRIBE

Want to be the first to know about all the new collections hitting our shelves? Sign up for the Trendhim Tribe and get a front-row seat to everything new at Trendhim including tips, tricks, and deep dives into the world of men's accessories.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

CRAVATELE BOLO NU MAI SUNT DOAR PENTRU STARURILE COUNTRY WESTERN

Cravata bolo - sau cravata bola, cravata șnur - este un simbol iconic al cowboy-urilor și al vestului sălbatic. Dar acest element de bază al modei americane din Vestul Mijlociu nu mai este rezervat călăreților care folosesc lasoul. Acum este un accesoriu binevenit la gâtul oricărui bărbat.

Numele bola a venit dintr-o adaptare a cuvântului „boleadoras”, instrumente folosite de gauchos argentinieni pentru capturarea animalelor. Unele dintre cele mai vechi bolos erau bucăți de șnur utilizate de nativii americani pentru a ține bandane în jurul gâtului. Decorate cu cochilii și alte lucruri, aceste cravate-șnur au fost începutul unui mod cu totul nou de accesorizare.

În zilele noastre, cravatele bolo sunt de obicei făcute din piele sau șnur împletit și finisate cu vârfuri din metal decorate și fixate cu o clemă. Închizătoarea este adesea împodobită cu pietre turcoaz, embleme sau modele metalice. Dacă ești gata să renunți la accesoriile obișnuite pentru gât și să încerci ceva neașteptat, cumpără din selecția noastră de cravate bolo concepute exclusiv pentru bărbați.

CUM PORȚI O CRAVATĂ BOLO?

CRAVATE BOLO CU CĂMĂȘI ELEGANTE

Acesta este modul tradițional de a purta o cravată bolo. Închide-ți cămașa până la ultimul nasture și poartă cravata bolo exact așa cum ai face cu o cravată normală. Reglează clema astfel încât să se potrivească chiar sub bărbie.

CRAVATE BOLO PENTRU CĂMĂȘI CASUAL

Pentru o ținută mai relaxată, poartă cravata bolo la gât și nu închide nasturele de sus al cămășii. De asemenea, poți purta o cravată bolo cu un tricou. Pur și simplu pune-o în jurul gâtului și nu strânge clema până la gât. Tratează cravata bolo ca pe un colier.