Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

HUSE PENTRU LAPTOP

Dacă îți iubești laptopul, cumpără-i o husă specială. Dacă ești ca noi, probabil îți petreci nenumărate ore în fața computerului, atingându-l ... și poate chiar vorbind cu el. Husele pentru laptop protejează împotriva zgârieturilor, prafului și deteriorării. De la piele la pânză robustă, găsește-ți husa preferată în colecția noastră variată.

Lei
Lei
15 produse

HUSELE PENTRU LAPTOP – UNDE STILUL SE ÎNTÂLNEȘTE CU PROTECȚIA

O husă pentru laptop este o îmbrăcăminte protectoare, adesea din piele, pânză sau neopren, care îți învelește laptopul. Aceste huse de protecție sunt concepute special pentru laptop și pentru a încăpea într-o geantă mai mare.

În zilele noastre, ne folosim laptopurile pentru orice, de la vizualizarea emisiunilor noastre TV preferate până la comandarea de mâncare de la cafeneaua din colț. Husele pentru laptop adaugă un strat suplimentar de protecție computerului și îl împiedică să adune praf și scame din partea inferioară a rucsacului sau a genții cu care îl transporți. În plus, husele îl protejează de lovituri minore și zgârieturi - încă o modalitate de a îți menține laptopul în siguranță în timpul călătoriilor.

Păstrarea laptopului într-o husă înseamnă că nu va trebui să îl cureți la fel de des. Când nu îl folosești, țineți praful departe depozitându-l în husă. Tocmai ai economisit ore de curățare. Cu plăcere.

Și dacă ești îngrijorat de faptul că o husă funcțională pentru laptop îți va strica ținuta – gândește-te din nou. De la huse pentru laptop din piele naturală care îmbătrânesc frumos, până la pânză robustă pentru aventurierul în aer liber, avem husa pentru laptop pe care stilul (și computerul tău) o merită.

CUM MĂSORI O HUSĂ PENTRU LAPTOP

Este ușor să fii distras de aspect și să uiți de dimensiuni. Nu vrem să comanzi dimensiunea greșită și să îți transporți laptopul într-o husă prea mare ... sau să îți petrecei ziua încercând să forțezi laptopul de 15” într-o husă concepută pentru un lapotop de 11,6”.

1. Măsoară lățimea laptopului tău

Pentru a măsura lățimea, închide laptopul și folosește un centimetru pentru a măsura laptopul de la stânga la dreapta.

2. Măsoară înălțimea laptopului

Pentru a afla înălțimea laptopului, închide-l și măsoară de la partea de jos a laptopului până la partea de sus.

3. Măsoară adâncimea laptopului

Pentru măsurarea adâncimii, cu laptopul încă închis, măsoară de la bază (partea așezată pe masă) până la vârf. Gândiți-vă să măsurați cât de înalt se ridică laptopul deasupra mesei).

În descrierea tuturor huselor pentru laptop, enumerăm ce dimensiuni de laptop pot încăpea în ele. Un alt mod prin care te ajutăm să economisești timp.

MAREA ÎNTREBARE: GEANTĂ DE LAPTOP SAU HUSĂ DE LAPTOP?

Cea mai mare diferență între o geantă pentru laptop și o husă pentru laptop este că geanta sau caracsa pentru laptop are de obicei mânere. Gențile pentru laptop au și compartimente și buzunare suplimentare pentru depozitare. Cele mai multe huse pentru laptop sunt destul de elegante și minimaliste și sunt concepute pentru a fi transportate singure, sub braț sau extra-securizate într-o geantă.

Dacă îți iubești laptopul, cumpără-i o husă. Dacă ești ca noi, probabil îți petreci nenumărate ore atingându-l și uitându-te la el. Husele pentru laptop oferă protecție suplimentară împotriva zgârieturilor, prafului și daunelor cauzate de naveta ta zilnică. Și dacă îți place cu adevărat laptopul ... cumpără-i o husă din piele. Este ca o îmbrățișare constantă din piele suplă. Cine nu și-ar dori asta?