Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

SETURI PENTRU BARBĂ

Un bărbat îngrijit și cu barbă nu este doar sexy - are și stil. Întreținerea unei bărbi cere efort, timp și dedicare. Este esențial să o îngrijești zilnic cu produsele speciale pentru a o menține în mare formă. Pentru a te ajuta să îmblânzești chiar și barba cea mai rebelă, îți oferim o selecție excelentă de seturi pentru îngrijirea bărbii, exclusiv cu produse de îngrijire de cea mai bună calitate.

Lei
Lei
7 produse

NEVOILE BĂRBII TALE

Îngrijirea părului facial include spălarea, scurtarea și hidratarea. Dacă nu te ții regulat de îngrijirea ei, barba ta poate deveni uscată și cu un aspect neîngrijit, iar vârfurile se pot despica. Dacă ai o barbă lungă, se poate încâlci și poate chiar să aibă mătreață.

Ca să menții barba curată și bine îngrijită, trebuie să o speli regulat, să o piepteni, s-o ajustezi cu foarfeca când este nevoie și să menții pielea și părul hidratate. Un set bun pentru îngrijirea bărbii te va ajuta să ai grijă de nevoile coamei tale masculine. Poate sună ca și cum ar fi foarte mult efort - dar nu e așa deloc.

Un set pentru îngrijirea bărbii poate fi un cadou excelent pentru tine însuți, sau pentru un prieten sau o rudă cu barbă.

AJUSTAREA BĂRBII

O barbă perfect sculptată se realizează cel mai bine cu un brici, un accesoriu necesar. Dacă îl folosești cu atenție și nu te grăbești, vei putea să definești foarte precis și în siguranță contururile bărbii. Folosește întotdeauna cremă de ras și un prosop cald pentru a deschide porii în zona în care lucrezi, pentru a preveni perii crescuți sub piele. Pentru finisare și conturarea bărbii, o foarfecă pentru barbă este foarte utilă.

PĂSTREAZ-O CURATĂ

HIDRATARE

Cel mai bun mod pentru a menține barba hidratată este să aplici ulei pentru barbă pe ea, pentru a face părul mai moale, pentru a evita mâncărimile și pentru a hidrata pielea feței.

Acest lucru va fi foarte util, în special la începutul creșterii bărbii. Când trebuie să scoți un fir de păr crescut sub piele, nu folosi degetele, ci o pensetă și spirt pentru a evita infecțiile. Pentru bărbile mai lungi, un balsam pentru barbă este recomandat în locul uleiului pentru barbă, pentru a le menține în formă.

PIEPTĂNATUL ȘI PERIATUL

Dacă a mers totul bine cu setul pentru barbă pentru începători și barba ți-a crescut până la cel puțin 2,5 cm, un pieptene sau o perie devin necesare, și un pas ușor de inclus în rutina ta de îngrijire zilnică.

Piaptănă-ți barba pentru a elimina scamele și orice tip de murdărie. O alternativă la pieptene este peria pentru barbă, care poate fi folosită pentru a o aranja și a-i da un aspect mai moale.