Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

ȘAMPOANE PENTRU BARBĂ

Toată lumea vrea să aibă barbă. Este foarte cool să ai una, și bonusul este că nici nu trebuie să faci ceva ca să o obții - crește singură. Din nefericire (sau din fericire, dacă-ți plac ritualurile de îngrijire), dacă te hotărăști să-ți lași barbă, trebuie să ai grijă de ea. O barbă rebelă arată foarte neatrăgător. Argumentul e următorul: bărbile sunt compuse din păr. Părul trebuie spălat. Deci, barba trebuie spălată. Concluzie: ai nevoie de un șampon pentru barbă.

12 produse
12 produse

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

O BARBĂ FINĂ ȘI MĂTĂSOASĂ

N-ai nici o scuză în zilele noastre dacă barba ta e rebelă și aspră, pentru că există atât de multe produse de îngrijire extraordinare. Avem o selecție de șampoane pentru barbă exact pentru asta. Poți să-l numești cum vrei: săpun pentru barbă, gel pentru spălarea bărbii - e același lucru. Efectul este partea cea mai importantă: o podoabă facială moale și mătăsoasă. N-o s-o poți lăsa în pace. Eram zilele trecute în metrou și am văzut un tip care își tot mângâia barba perfect îngrijită. Nu e cazul să mergi chiar așa de departe, sau măcar ar fi bine s-o faci în privat - important e că o barbă spălată cu șampon special pentru barbă va da o senzație minunată.

ȚINE-O SUB CONTROL

Nu e suficient doar să folosești șampon și balsam pentru barbă, trebuie și să o aranjezi pentru a o ține sub control. Bărbile cresc tot timpul și au nevoie să fie tunse și ajustate, în afara spălatului regulat cu șampon. N-o lăsa să-ți acapareze complet fața. Cu toții am văzut tipi care și-au lăsat barbă lungă dar nu s-au mai ținut de întreținerea ei. Astăzi se poartă un look îngrijit și controlat, deci nu-l lua pe ZZ Top ca model. Poți să-ți cumperi niște ustensile și să înveți s-o aranjezi singur, sau te poți duce regulat la un bărbier care ți-o va ajusta perfect.

Dacă nu știi nici de unde să începi cu îngrijirea bărbii, e foarte ușor să găsești pe YouTube o mulțime de clipuri care îți vor arăta în detaliu întreg procesul pentru a obține un look perfect îngrijit. Dar nu uita să speli barba cu șampon special după ce ai tăiat-o și ajustat-o - toți micii peri tăiați trebuie eliminați prin spălare.

FOLOSEȘTE ȘAMPONUL SPECIAL

Dacă vrei să folosești șamponul normal pentru păr pentru a-ți spăla barba, să știi că nu e deloc suficient. Gândește-te: barba ajunge în contact cu mult mai multe substanțe decât părul - mâncare, băutură, fum, alți oameni etc. Chiar ai nevoie de un șampon realizat special în acest scop ca să cureți barba cum trebuie. În plus, părul bărbii este mult mai tare decât cel de pe cap, și are nevoie de un șampon care să poată face față la asemenea peri tari și robuști. Pun pariu că te simți mai bărbat doar de la această descriere. Ești un mascul feroce, ce mai.

IUBIRE PENTRU BARBĂ

Răsfață-ți barba cu șamponul nostru pentru barbă și te va iubi și ea. Bărbile sunt ultima modă - fii sigur că a ta este în cea mai bună formă posibilă. Iubește-ți barba.