Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI DE SOARE LOCS

Locs este o companie de ochelari de soare americană cu adevărat "hardcore", cunoscută pentru stilul ochelarilor alungiți de motociclist. Dacă-ți aduci aminte, Arnold Schwarzenegger în primul film din seria Terminator arăta atât de cool tocmai pentru că luase ochelarii de soare de la un motociclist. Deși cele mai multe designuri de la Locs sunt foarte masculine, avem și unele cu un look unisex.

Lei
Lei
3 produse

OCHELARI DE SOARE LOCS PENTRU BĂRBAȚI

De la stilul clasic de motociclist până la stilul gangsta, ochelarii de soare Locs au devenit un element de bază al stilului bărbătesc. Știi acei ochelari de soare pixelați care coboară pe fețele oamenilor în meme-ul „thug life”. Aceia sunt Locs!

Ei bine, nu chiar... sunt doar reprezentări în pixeli ale ale ochelarilor de soare negrii, dar ar putea fi!

RĂMÂI CONCENTRAT

Ceea ce face ochelarii de soare LOCS unici sunt brațele groase. Nu numai că oferă un loc generos pentru logo-ul clasic LOCS, dar îți protejează ochii de lumina care intră din lateral. Concentrează-te pe ceea ce este chiar în fața ta. Ceea ce este periferic este... ei bine... periferic.

Acești ochelari de soare iconici, de calitate, adaugă o notă mai dură stilului tău. Oricine îi poate purta, de la pescari la motociclisti la piloți, dar odată ce i-ai pus, ești un bărbat LOCS. Poți părăsi străzile, dar străzile sunt chiar în fața ochilor tăi.