Primește coletul înainte de Crăciun – comandă până luni, 19 decembrie, ora 17:00

Politică de retur de 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 8 pm)
Wish list
Coș
Wish list
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI DE SOARE LOCS

3 produse
3 produse

Locs este o companie de ochelari de soare americană cu adevărat "hardcore", cunoscută pentru stilul ochelarilor alungiți de motociclist. Dacă-ți aduci aminte, Arnold Schwarzenegger în primul film din seria Terminator arăta atât de cool tocmai pentru că luase ochelarii de soare de la un motociclist. Deși cele mai multe designuri de la Locs sunt foarte masculine, avem și unele cu un look unisex.

Cele mai vândute

3 produse

JOIN THE TRIBE

Want to be the first to know about all the new collections hitting our shelves? Sign up for the Trendhim Tribe and get a front-row seat to everything new at Trendhim including tips, tricks, and deep dives into the world of men's accessories.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

OCHELARI DE SOARE LOCS PENTRU BĂRBAȚI

De la stilul clasic de motociclist până la stilul gangsta, ochelarii de soare Locs au devenit un element de bază al stilului bărbătesc. Știi acei ochelari de soare pixelați care coboară pe fețele oamenilor în meme-ul „thug life”. Aceia sunt Locs!

Ei bine, nu chiar... sunt doar reprezentări în pixeli ale ale ochelarilor de soare negrii, dar ar putea fi!

RĂMÂI CONCENTRAT

Ceea ce face ochelarii de soare LOCS unici sunt brațele groase. Nu numai că oferă un loc generos pentru logo-ul clasic LOCS, dar îți protejează ochii de lumina care intră din lateral. Concentrează-te pe ceea ce este chiar în fața ta. Ceea ce este periferic este... ei bine... periferic.

Acești ochelari de soare iconici, de calitate, adaugă o notă mai dură stilului tău. Oricine îi poate purta, de la pescari la motociclisti la piloți, dar odată ce i-ai pus, ești un bărbat LOCS. Poți părăsi străzile, dar străzile sunt chiar în fața ochilor tăi.