Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

CEARĂ PENTRU BARBĂ

De-a lungul istoriei purtatul bărbilor a avut suișuri și coborâșuri în modă. Astăzi, o barbă îi dă unui gentleman cu stil un look distinctiv. O barbă bine întreținută este o expresie a stilului cu adevărat nemuritoare.
Pe de altă parte, o barbă rebelă, uscată, sau neîngrijită nu te va avantaja deloc. Dacă decizi să-ți lași barbă, este absolut necesar să ai grijă de ea cum trebuie. Trebuie s-o ajustezi, să aplici balsam pentru barbă, și s-o aranjezi cu stil, pentru a avea o barbă care arată bine. Un produs care îți vine în ajutor este ceara naturală de calitate pentru barbă. Avem o selecție excelentă mai jos.

Lei
Lei
6 produse

CEARA PENTRU BARBĂ INTRĂ ÎN JOC

Când îți aranjezi barba, o ceară de calitate pentru barbă este ceva foarte util. Te va ajuta să obții un aspect atent îngrijit. În funcție de lungimea bărbii, te va ajuta și s-o coafezi și va face traiul cu barbă mult mai confortabil.

Altă funcție a cerii pentru barbă este aceea de a-ți menține barba bine hidratată. La fel ca ceara pentru păr sau mustață, ceara pentru barbă are ingrediente care ajută barba să arate sănătos, și ajută la prevenirea mătreții sau aspectului uscat.

FOLOSEȘTE NUMAI CEA MAI BUNĂ CEARĂ

Doar ai avut grijă de barbă și ai văzut-o cum crește de atâta timp. Ai pune chiar orice pe față? Bineînțeles că nu.

INGREDIENTE NATURALE

Când alegi ceara pentru barbă, verifică întotdeauna ingredientele. Pentru început, asigură-te că ceara este realizată din ceară de albine naturală, și evită parafina sau alte ingrediente derivate din petrol. Ceara pentru barbă bazată pe parafină a devenit populară datorită costului redus, dar are câteva probleme. În primul rând, are tendința de a usca barba. Apoi, nu este solubilă în apă, ceea ce înseamnă că nu e suficient să speli fața cu săpun pentru a scăpa de ea. Nimănui nu îi place să trebuiască să muncească în plus.

SUBSTANȚE NUTRITIVE PENTRU BARBĂ

Apoi, asigură-te că ceara pe care o alegi are substanțe nutritive de calitate înaltă. Acestea sunt deseori extracte din uleiuri și unturi din diverse tipuri de nuci. Câteodată sunt completate cu vitamina E pentru a adăuga o strălucire în plus bărbii tale. Un alt element la care trebuie să fii atent este parfumul. Va fi literalmente pe toată fața ta, deci fii sigur că îți place mirosul. Dacă nu-ți plac mirosurile puternice pe față, alege o ceară fără parfum.

ȚINE PODOABA FACIALĂ SUB CONTROL

Ultimul aspect important este cât de puternică este ceara. Dacă ai o barbă scurtă și vrei doar să ai grijă să nu ai peri rebeli, o ceară de putere mică sau medie va fi suficientă. Dacă ai o barbă mai mare, ia în calcul o ceară mai puternică. Ține minte că nu vrei să pui prea multă ceară, pentru că atunci barba ta va avea un aspect neplăcut.

Alege cea mai bună variantă de ceară pentru barba ta și ai grijă de ea.