Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Talismane bărbătești pentru curea ceasului

Doar un ceas care îți vorbește poate vorbi pentru tine. Completează povestea pe care o spune cu talismane care te reprezintă. În această categorie, vei găsi talismane din oțel inoxidabil de înaltă calitate într-o varietate de modele – perfecte pentru a adăuga detalii poveștii tale.

17 produse
17 produse

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

De ce să port talismane pentru cureaua de ceas?

Suntem povestitori din fire. Pentru unii, exprimarea capătă forma scrisului. Alții pictează. Iar alții își spun poveștile prin ceea ce poartă.

Un ceas spune multe despre un bărbat, dar, la sfârșitul zilei, mai există mulți bărbați cu ceasuri la fel. Purtarea talismanelor pe curea este tot ce ai nevoie pentru a-ți pune amprenta pe ceasul tău. Folosește-le pentru a-ți indica profesia, religia, pasiunea sau pur și starea de spirit. Schimbă-le zilnic pentru a exprima cine ești, căci felul tău de a fi se poate schimba în fiecare zi.

Tipuri de talismane pentru cureaua de ceas

Cranii

Ești un om de afaceri cu un spirit rebel? Decorează-ți ceasul elegant cu un craniu subtil pentru a-ți arăta spiritul liber. Craniile sunt, de asemenea, memento mori - ne amintesc de moarte și de faptul că timpul nostru este limitat, așa că trebuie să profităm la maximum de el. O amintire a morții care te îndeamnă să apreciezi fiecare clipă.

Simboluri ale norocului

Indiferent dacă îți vor îmbunătăți sau nu abilitățile la jocul de poker, simbolurile norocoase arată nu îți este frică să riști. Adaugă-le pe cureaua ceasului tău pentru a arăta de ce ești în stare sau pur și simplu pentru a le distrage atenția adversarilor tăi de la asul de pică pe care tocmai l-ai ascuns în mânecă.

Simboluri religioase sau de profesii

Un talisman cu ancoră este o modalitate perfectă pentru orice marinar de a avea marea aproape și în aventurile sale pe uscat. Adaugă un simbol subtil al religiei tale la cureaua de ceas și poartă-l mereu cu tine. Orice talisman îți vorbește este potrivit pentru ceasul tău. Este povestea ta.

Talismane emoji

Talismanele cu emoji-uri simple sunt modalitatea perfectă prin care cureaua ceasului tău îți poate reflecta starea de spirit. Poartă-l pe cel cu o față zâmbitoare pentru a-ți arăta gândurile pozitive sau pur și simplu pentru a te prezenta ca un milenial (sau zoomer) care comunică în principal prin emoji-uri.

Culori și materiale pentru talismanele pentru cureaua de ceas

Toate talismanele noastre pentru curelele de ceas sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate chirurgicală și sunt rezistente la zgârieturi și rugină. În plus, modelele noastre colorate, fie că sunt negre, aurii, curcubeu sau orice alte culori, sunt placate cu PVD. Procesul constă în fuziunea nitrurii de titan pe suprafața metalului la nivel molecular, rezultând o suprafață superbă rezistentă la zgârieturi și pătare, o suprafață care nu se va estompa și nici nu se va desprinde.

Cum atașezi talismane la cureaua de ceas

Majoritatea talismanelor pentru ceas au un ac care este cu aproximativ o fracțiune de milimetru mai gros la capăt decât orificiul de pe cureaua ceasului. Pur și simplu introdu-l în gaura de la curea și va rămâne la locui lui. Pentru o potrivire mai sigură, alege-le pe cele care se prind prin înșurubare. Probabil le vei simți pe piele și s-ar putea să-ți lase urme pe curea, dar sigur nu vor cădea.