Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9:00 - 17:00)
Favorite
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

LANȚURI PENTRU PORTOFEL

13 produse
13 produse

Cele mai vândute

13 produse

ALĂTURĂ-TE TRIBULUI

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

LANȚURI PENTRU PORTOFEL – DE LA FUNCȚIONALITATE LA STIL

Un lanț pentru portofel este un lanț cu o clemă la ambele capete care fixează portofelul de curea. Scopul principal al unui lanț pentru portofel este de a îți menține portofelul în siguranță. Și nu doar potențialii hoți îți vor lăsa portofelul în pace ... cu un lanț legat de curea, portofelul tău va rămâne în siguranță în buzunar, chiar și atunci când mergi cu motocicleta. Și ca să fim sinceri, vei și arăta grozav.


Lanțurile pentru portofele au căpătat faimă și și-au ocupat pe bună dreptate locul în istorie în anii 1950, când motocicliștii au început să le poarte pentru a-și păstra portofelele în siguranță. Nu este un secret faptul că motocicliștii, rocker-ii și punker-ii (genul cool) gravitează către accesoriile care îi diferențiază. Lanțurile de pantaloni au fost văzute peste tot de la podiumurile de modă până la cultura hipsterilor, dar dincolo de toate acestea, lanțul pentru portofel a rămas un element esențial al motocicliștilor. Indiferent dacă îți dorești un lanț pentru portofel cu cătușe sau un lanț gros, cumpără din colecția noastră vastă pentru a găsi stilul și siguranța portofelului pe care le cauți.

CUM SĂ PORȚI UN LANȚ PENTRU PORTOFEL

1. Mai întâi, atașează un capăt al lanțului de portofel folosind inelul metalic din portofel - manșonul. Majoritatea portofelelor cu lanț au acest inel special. Dacă dorești să porți lanțul pentru stil (sau dacă portofelul tău nu are inel metalic), conectează un capăt la una dintre găicile pentru curea din față și cealaltă parte la gaica de la spate a blugilor.

2. Acum că portofelul și lanțul sunt conectate, pune portofelul în buzunarul din spate.

3. Ultimul pas este de a fixa celălalt capăt al lanțului la gaica pentru curea din partea din față a blugilor. Asigură-te că îl atașezi pe aceeași parte cu portofelul. Nu dorești să ai lanțul complet înfășurat în jurul corpului.

Is There a Correct Side to Wear a Wallet Chain On?

Nu există nici o parte corectă sau greșită pe care să porțI un lanț pentru portofel. Fixează lanțul pe partea pe care îțI ții portofelul. De obicei, aceasta este mâna ta dominantă. Dacă ești dreptaci, concetează lanțul de blugi pe partea dreaptă. Stânga este dominantă? Prinde lanțul pe partea stângă.