Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

RESPONSABILITATEA NOASTRĂ

În calitate de companie, avem o responsabilitate uriașă față de clienții noștri și față de planeta pe care o numim cu toții acasă. Complexitatea lanțurilor de aprovizionare din industria modei necesită măsuri de atenuare a consecințelor negative, cum ar fi impactul logisticii și al producției asupra mediului. Pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului și pentru a crește bunăstarea fraților și surorilor noștri de pe tot globul, facem tot posibilul să luăm decizii conștiente în acest sens. Dorim să contribuim la schimbarea industriei noastre în bine, dar suntem, de asemenea, conștienți că este o sarcină dificilă. Nu suntem încă un brand sustenabil, dar am luat măsuri pentru a deveni unul. Sperăm că, în strânsă cooperare cu partenerii noștri din lanțul de aprovizionare și cu industria în ansamblu, putem atinge acest obiectiv.

„Onestitatea și diversitatea au făcut întotdeauna parte din cultura noastră și încercăm să aducem aceste valori în munca noastră cu CSR și ESG. Încă nu suntem acolo unde ne dorim, dar ne luăm responsabilitatea în serios și ne îmbunătățim an de an, ca parte a călătoriei noastre de creștere ca companie.” – Sebastian Petersen, CEO al Trendhim

Valorile noastre

Asigurarea bunăstării lucrătorilor, animalelor și a mediului înconjurător a făcut întotdeauna parte din ADN-ul nostru și am încorporat acest lucru în modul în care facem afaceri. Pentru noi, sustenabilitatea este un imperativă în afaceri și esențială pentru succesul nostru pe termen lung. Lucrăm constant pentru o transparență deplină în lanțul nostru de aprovizionare, dar este un domeniu foarte complex. Pentru noi, transparența înseamnă onestitate, care este fundamentală pentru orice parteneriat de afaceri bun. De aceea, toți furnizorii noștri au semnat Codul nostru de conduită pentru furnizori, care le impune cerințe stricte privind drepturile omului, ale muncii și ale animalelor, protecția mediului și multe alte subiecte. Cerințe pe care toți trebuie să le respectăm dacă vrem să devenim mai buni.

Politici

Relația cu furnizorii noștri se bazează pe politici care ne ghidează către un viitor mai durabil. Aceste politici fac relațiile noastre mai transparente.

COD DE CONDUITĂ

Codul nostru de conduită pentru furnizori afirmă: „Recunoaștem că atingerea dezvoltării durabile nu este ceva ce vom realiza imediat. Mai degrabă, este un proces continuu – o călătorie pe care o facem împreună.”

Codul de conduită se bazează pe Declarația Universală a Drepturilor Omului și pe convențiile cheie ale ONU și OIM. Cerințele enumerate se extind pentru toate fabricile contractate de noi și toți lucrătorii din cadrul acestora. Acest Cod de conduită este un acord obligatoriu, pe termen lung, pentru a proteja toate întreprinderile, angajații și animalele implicate în operațiunile noastre.

ALTE POLITICI

De asemenea, toți furnizorii noștri sunt obligați să semneze următoarele politici:

  • Codul de conduită al furnizorului
  • Politica pentru bunăstarea animalelor
  • Politica anticorupție
  • Politica muncii copiilor
  • Politica privind restricțiile chimice

ENERGIA VERDE LA TRENDHIM

Energia din sediul și depozitul nostru este 100% verde și provine de la turbinele eoliene daneze. Furnizorul nostru de energie NRGI plantează copaci pentru a compensa emisiile de CO2 rezultate din consumul nostru de energie, făcând energia noastră neutră din punct de vedere climatic.

LUMINĂ VERDE

Pe măsură ce echipa noastră crește, avem nevoie de mai mult spațiu pentru birouri. Mutarea în noul nostru birou a fost o oportunitate de schimbare. Luminile LED sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât iluminatul convențional și au o durată de viață mai lungă, ceea ce scade cererea și, prin urmare, impactul asupra mediului al producției de masă. De aceea am investit în toate luminile LED noi pentru biroul nostru, reducându-ne consumul de energie cu 35%!

CEL MAI CURAT CLOUD DIN INDUSTRIE

Stocarea datelor are un impact negativ asupra mediului, deoarece necesită cantități masive de energie. Suntem conștienți de impactul negativ asupra mediului al stocării datelor, deoarece necesită cantități masive de energie. Trendhim rulează pe Google Cloud, care este cel mai curat cloud din industrie. În prezent, este neutru pentru producția de carbon, dar își propune să funcționeze cu energie 100% fără carbon până în 2030.

Află mai multe despre cloud de pe site-ul Google

RECICLEAZĂ, RECICLEAZĂ, RECICLEAZĂ

CUTII DIN CARTON RECICLAT

Știi că ziua ta a devenit mult mai bună atunci când primești pachetul Trendhim. Acum te poti bucura și mai mult de el, pentru ca toate cutiile de carton pe care le folosim sunt din carton reciclat. Chiar și producția plicurilor pe care le folosim pentru expediere este neutră din punct de vedere climatic.

SOLUȚII PENTRU DEPOZIT

Noile soluții de depozitare ale depozitului nostru sunt eficiente și ecologice. Sunt fabricate din hârtie 100% reciclată și sunt 100% reciclabile când terminăm cu ele!

Aflați mai multe despre soluțiile durabile de pe site-ul Pallite

PROIECTUL GOOD KARMA

Cu ajutorul clienților noștri, susținem cauze bune și inițiative mai mici care au un impact pozitiv asupra vieții oamenilor care au nevoie, merită sau doar pentru că ne dorim! Am trimis accesorii la licitație pentru a strânge fonduri pentru cei fără adăpost, am trimis cremă de ras la secțiile de cardiologie și am oferit articole de toaletă și dulciuri copiilor defavorizați, pentru a numi doar câteva inițiative.

Parteneriate durabile

INVESTIM ÎN CUNOȘTINȚE

Adoptarea schimbării este mai ușoară cu oamenii potriviți la bord. De aceea, am colaborat cu Sustainawear pentru a deveni mai informați despre problemele de durabilitate. Prin programul lor, învățăm în mod constant cum să fim mai conștienți de practicile noastre și să luăm în clacul sustenabilitatea în deciziile noastre. Programul este conceput de experții din industrie și, prin urmare, creează o mare valoare adăugată implementării noastre atât a aspectelor legate de CSR, cât și de ESG.

Află mai multe despre Sustianawear de pe site-ul lor

Dăm deșeurilor un nou scop

Regândim modul în care eliminăm deșeurile, oferindu-le un ciclu de viață circular. Am colaborat cu Upcycling Forum, o organizație care ajută companiile să recicleze deșeurile. Împreună, suntem în proces de implementare a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite, cum ar fi Corectitudinea Muncii și Creșterea Economică, Consumul și Producția Responsabilă și Parteneriatul pentru atingerea Obiectivelor ( citește mai multe despre obiectivele ONU pe pagina lor web).Sperăm să găsim un nou scop pentru toate produsele și materialele care nu pot fi vândute pe site-ul nostru din diverse motive.

Raportarea

Succesul nostru pe termen lung este construit pe modul nostru de a face afaceri corect și etic. Denunțarea este un serviciu care îți permite să raportezi orice îngrijorări sau încălcări ale codului sau valorilor noastre etice. Îți puteți exprima îngrijorările în mod anonim și fără a rebui să dai dovezi - doar cu bună-credință - mai jos.

Raportează probleme aici