Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Bijuterii pentru piercing-urile în limbă

Descoperă colecția noastră de bijuterii bărbătești pentru piercing-uri în limbă - cercei barbell, drepți sau curbați, din oțel chirurgical sau titan pur, disponibili în diverse culori și stiluri. Asigură-te că piercing-ul tău în limbă este decorat cu bijuterii sigure și durabile care te reprezintă. Găsește aici bijuteria bărbătească perfectă pentru piercing-ul tău din limbă.

Lei
Lei
9 produse

Bijuterii bărbătești pentru piercing-uri în limbă

Există un motiv pentru care piercing-urile în limbă sunt populare în rândul bărbaților. Nu doar pentru că femeile le adoră, însă și pentru că adaugă un element surpriză look-ului tău, care nu se lasă descoperit decât dacă alegi tu să îl dezvălui. În funcție de tipul de piercing pe care îl ai în limbă, poți alege un cercel barbell standard sau unul curbat, sau dacă ai un piercing mai aproape de marginea limbii - ar fi perfect pentru un cercel cu bilă captivă sau un cercel barbell circular (în formă de potcoavă). Modelele noastre sunt confecționate din oțel inoxidabil de calitate chirurgicală și din titan pur, incluzând diverse culori și modele - toate fiind testate și sigure pentru a fi purtate în piercing. Alege o mărime și un stil care să ți se potrivească în mod confortabil și care să se alinieze cu gustul și preferințele tale. Fie că preferi un look discret sau ceva mai îndrăzneț, aici vei găsi bijuteria potrivită pentru piercingul tău în limbă.