Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 239 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9:00 - 17:00)
Favorite
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Pandantive pentru bărbați

20 produse
20 produse

Cele mai vândute

20 produse

ALĂTURĂ-TE TRIBULUI

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

Pandantive pentru coliere bărbătești

316L este termenul tehnic pentru oțelul inoxidabil de calitate chirurgicală, materialul din care sunt făcute majoritatea pandantivelor și lanțurilor noastre pentru bărbați. Este puternic, sigur și rezistent la pătare. De asemenea, este nevoie de mult mai multă forță pentru a zgâria oțelul inoxidabil 316L decât aurul, argintul sau chiar platina (plus că este doar la o fracțiune din preț).

Prin placarea PVD, un strat microscopic de culoare se leagă de suprafața oțelului la nivel molecular. Acest strat este fabricat din nitrură de titan, care este o substanță ceramică care este la fel de rezistentă la zgârieturi și rugină ca și oțelul de sub el și, deoarece este atașată de suprafață la nivel molecular, nu se va estompa și nici nu se va ciobi. 

Prin acest proces pot fi obținute o varietate de culori, inclusiv tonuri de auriu și argintiu care au o strălucire identică cu cea reală - doar mult mai durabile.

Alegerea produsului potrivit

Deschiderea din partea superioară a pandantivului este porțiunea prin care trece lanțul sau șnurul. Diametrul acesteia determină cât de gros poate fi lanțul care prinde pandantivul. Atunci când alegi un design de pandantiv, este o idee bună să iei în considerare și garderoba ta, precum și celelalte accesorii pe care le ai. 

Dacă ești un bărbat căruia îi plac culorile reci, care poartă în mare parte bijuterii din argint și ținute albastre, argintiul sau negrul sunt cele mai sigure alegeri pentru tine. Se vor potrivi cu majoritatea hainelor tale și se vor asorta perfect atunci când sunt purtate cu colierele tale existente. Auriul și negrul se potrivesc cu culorile calde precum roșul. Negrul se potrivește cu orice și oferă cea mai mare varietate, dar nu are strălucirea atrăgătoare a metalului.

Asortează-ți accesoriile metalice (sau nu)

Regula de bază este să-ți asortezi accesoriile din metal. Dacă catarama curelei tale este argintie, continuă cu argintiul peste tot. Dacă ceasul tău este auriu, atunci orice alt accesoriu metalic ar trebui să fie tot auriu. 

Dar există și un argument care ar putea susține o întreagă revoltă împotriva acestei reguli. Dacă asortezi argintiul și auriul într-un mod echilibrat unde nici unul nu este dominant, atunci nici unul nu va părea nelalocul lui. Este un stil superior atunci când este făcut cu cap.

Pandantive gravate

Adaugă o notă personală pandantivului tău cu o gravură. Inițialele unei persoane iubite, ale tale sau un cuvânt care îți dă putere... alegerea este a ta. Este povestea ta. Oricare ar fi, gravurile pot deschide conversații, mai ales atunci când sunt plasate pe o suprafață vizibilă, precum o pereche de plăcuțe dog tag.

Vedeți opțiunile de gravare pentru fiecare pandantiv pe pagina produsului.