Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

BRĂȚĂRA PARACORD

În această categorie vei găsi brățările stil survival realizate din coardă de parașută (paracord).
Avem brățări paracord într-o gamă largă de culori, iar unele au mici accesorii în plus, cum ar fi o busolă sau un fluier.

19 produse
19 produse

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

BRĂȚARA DIN COARDĂ DE PARAȘUTĂ

Toate brățările din această categorie sunt realizate din paracord, numit și coardă de parașută. Aceasta este un tip de coardă realizată din nylon, inventată pentru a fi folosită la parașutele soldaților în cel de-al Doilea Război Mondial. Astăzi, acest tip de coardă de nylon, subțire dar foarte rezistentă, are foarte multe aplicații: de la corturi, haine, genți până la reparații efectuate în spațiul cosmic.

Există unii comercianți care oferă coarde și brățări care au aspectul corzii de parașută, și dau aceeași senzație la atingere, dar sunt de fapt realizate din poliester. Nu te lăsa păcălit de aceste imitații ieftine - coarda de parașută adevărată este realizată din nylon, mult mai rezistent.

BRĂȚARĂ PENTRU SUPRAVIEȚUIRE

Soldații și cei care petrec mult timp în natură au găsit multe aplicații practice pentru aceste corzi, pentru că oferă un raport excelent între rezistență și greutate. Din al Doilea Război Mondial se cunosc multe anecdote despre soldați care au folosit coarda de parașută în moduri foarte creative. Din aceste experimente provin și brățările paracord.

Cu această invenție, poți avea oricând la îndemână un material subțire dar incredibil de rezistent, perfect pentru multe aplicații practice. Acest lucru a dus la dezvoltarea brățărilor de supraviețuire cu accesorii utile precum o busolă, un fluier sau un amnar pentru a face focul. La Trendhim oferim o gamă largă de asemenea brățări. Avem toate tipurile: de la brățările paracord foarte elegante la cele cu accesorii utile pentru când te afli în natură.

LUNGIMEA BRĂȚĂRII

Toate brățările noastre stil survival sunt disponibile într-o singură mărime, care variază de la model la model. Poți vedea mărimea fiecăreia pe pagina produsului la secțiunea "Dimensiuni".

În general aceste brățări sunt ceva mai mari decât media, și au lungimea în jur de 20-23 cm.

Poți să găsești dimensiunea ta măsurând încheietura, exact deasupra osului încheieturii, conform imaginii de mai jos.

Apoi adaugi 2-2,5 cm pentru a găsi mărimea potrivită a unei brățări pentru tine.

ÎNCHIZĂTOAREA BRĂȚĂRILOR PARACORD

Brățările clasice stil survival au de obicei fie o închizătoare clasică tip trident, fie una mai creativă din metal, pentru care aceste brățări sunt deseori cunoscute. Dacă alegi una cu închizătoare din metal, aceasta va fi un pic mai complicat de pus și de scos, dar închizătoarea din metal este foarte sigură și bineînțeles mult mai rezistentă la deteriorare decât una din plastic.

La modelele de astăzi, închizătorile au de multe ori încorporate accesorii precum un fluier sau un amnar pentru a face focul.

Vrei să vezi și alte modele? Vezi toate brățările pentru bărbați aici