Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

PĂLĂRII TRILBY

Fie că ieși pentru o noapte în oraș, fie că vrei să te evidențiezi cu un stil hipiot, completează-ți ținuta cu o pălărie trilby din oferta noastră cuprinzătoare. Alege o pălărie trilby de lână lucrată manual în Italia – perfectă pentru a-ți ține de cald iarna și răcoare în timpul verii.

Cum se măsoară
Lei
Lei
4 produse

COMPLETEAZĂ-ȚI ȚINUTA CU O PĂLĂRIE TRILBY BĂRBĂTEASCĂ

Numele "trilby" provine dintr-o piesă de teatru inspirată după nuvela "Trilby" scrisă de George du Maurier. Pălăria, care și-a făcut debutul în piesă, a devenit repede cunoscut ca "pălăria Trilby". De-a lungul timpului, majoritatea pălăriilor trilby erau făcute din pâslă din blană de iepure, dar vei vedea că majoritatea pălăriilor noastre trilby cu design danez sunt făcute din lână.

Fie că te duci la teatru sau la cafeneaua ta preferată, completează-ți ținuta cu o pălărie trilby din oferta noastră cuprinzătoare. Alege din pălăriile trilby de lână lucrate manual în Italia – perfecte pentru a-ți ține de cald iarna și răcoare vara. Proiectate atât pentru ocazii formale cât și de zi cu zi.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE O PĂLĂRIE TRILBY ȘI O FEDORA?

Pălăria trilby este numită de multe ori fedora, principalele diferențe fiind mărimea borului și modul în care este purtată – pe creștetul capului comparativ cu vârful capului. Asta face ca stilul unei pălării trilby să fie mai important decat funcționalitatea acesteia, deoarece nu asigură protecție împotriva soarelui precum o fedora.

Borul îngust al unei pălării trilby este caracteristica specifică a acesteia. Privește-o mai degrabă ca pe un accesoriu decât ca pe un obiect funcțional ce te protejează de soare – precum o fedora sau o pălărie plată. Vârful unei pălării trilby este de asemenea scurt. Asemenea unei fedore, este îndoită de-a lungul calotei în partea centrală, precum și în părțile laterale.

CUM SĂ ALEGI O PĂLĂRIE TRILBY

1. Când dorești să cumperi o pălărie trilby caută materiale naturale care oferă o izolare mai bună și o aerisire superioară. Rămâi la lână, bumbac sau in.

2. Ia în considerare culorile solide în detrimentul motivelor țipătoare și vibrante.

3. Poartă pălăria ta trilby așa cum trebuie – un pic înclinată către creștetul capului. Orice alt mod de a o purta va părea că ai cumpărat o fedora prea mică.

4. Ţine cont că pălăriile trilby sunt apreciate mai mult pentru stil decât pentru funcționalitate. Sunt alte pălării de luat în considerare în cazul în care cauți ceva să-ți țină de cald sau să te protejeze de soare.

5. Asigură-te că pălăria pe care o cumperi are o bandă pentru transpirație. Asta va ajuta la absorbția umezelii nedorite și este mai ușor de curățat decât întreaga pălărie.

CUM SĂ GĂSEȘTI MĂSURA POTRIVITĂ PENTRU PĂLĂRIA TRILBY

1. Mai întâi, decide-te cât de mult o vei înclina către spatele capului.

2. Apoi, folosind un centimetru de croitorie sau o sfoară, măsoară de jur împrejur în locul unde se va așeza pălăria.

3. Notează-ți măsurătoarea și alege modelul pe care îl dorești și mărimea din oferta noastră.