Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Inele de barbă

Nu orice bărbat are capacitatea de a-și lăsa să crească o barbă mare și stufoasă. Dintre cei care pot, și mai puțini au curajul să își împodobească bărbile cu inele pentru barbă. Acestea te duc instantaneu cu gândul la cele mai bărbătești personaje atât fictive cât și istorice. Împodobește-ți coama facială așa cum poți doar tu.

Lei
Lei
16 produse

Cine ar trebui să poarte mărgele pentru barbă?

A avea o barbă mare și deasă necesită o atenție deosebită și există o diferență uriașă între o barbă deasă bine îngrijită și barba unui tip care doar ce a fost salvat după 6 luni petrecute pe o insulă pustie. Pentru tipul cu barba deasă și bine îngrijită, aceasta reprezintă o extensie a caracterului său. Asumat, îndrăzneț și chipeș. Pentru a-i adăuga un pic de fler bărbii sale maiestuoase, inelele de barbă, mărgelele și talismanele intră în joc.

Chiar dacă uneori sunt denumite inele de barbă vikinge, nu există de fapt nici o dovadă concludentă din care să reiasă că vikingii le-au purtat vreodată în barbă. La săpăturile arheologice scandinave s-au găsit obiecte care ar fi putut fi folosite în acest scop, dar, având atât de puțină informație, acestea ar fi putut la fel de ușor să fie doar niște mărgele decorative pentru șireturile pantofilor. 

Cu toate acestea, datorită popularității piticilor și vikingilor în social media, inelul de barbă viking este aici să impresioneze pentru mult timp.

Însă nu orice bărbat cu barbă poate purta un inel de barbă. Trebuie să evadezi din zona de confort și să treci peste barba ta de hipster pentru a înainta spre tărâmul maiestuos al unei bărbi dese – una suficient de lungă pentru a-ți face un nod sub bărbie și a mai avea aproximativ 10 cm cu care să te joci.

Tipuri de accesorii pentru barbă

Inele

Inelele de barbă sunt cel mai obișnuit tip de bijuterii în rândul bărbaților cu o barbă puternică. Acestea sunt cilindri metalici trași peste un elastic folosit pentru a-ți ține barba la un loc.

Mărgele

Mărgelele de barbă sunt de obicei mai mici și mai rotunde decât inelele. Mărgelele de barbă necesită mai puțin păr pentru a rămâne fixate, deoarece tind să fie semnificativ mai ușoare decât inelele.

Spirale

Acestea sunt spirale deschise care se înfășoară în jurul bărbii tale. În funcție de materialul din care sunt făcute, este posibil să nu ai nevoie nici măcar de o ață care să te ajute să le aplici. 

Talismane

Talismanele pentru barbă nu sunt înfășurate în jurul bărbii, ci țesute între firele de păr și atașate fie prin cleme, fie prin clești în formă de spirală.

Cum să porți mărgele de barbă

Primul lucru pe care va trebui să-l faci înainte de a-ți pune inelul sau mărgele este să-ți pieptăni sau să periezi barba. Acest lucru nu numai că va elimina firele de păr încâlcite și nodurile, ci va face și întregul procesul mult mai ușor, reducând de asemenea și volumul bărbii, oferind o bază mai sigură pentru inel.

Pentru un look simplu, strânge-ți barba sub bărbie și leag-o cu un elastic subțire. Formează o buclă din ață și trece-o prin inel și în jurul bărbii. Trage bucla împreună cu barba prin inel și gliseaz-o peste banda elastică.

Pentru un adevărat look de viking, repetă procesul de 2 sau 3 ori pe lungimea bărbii.