Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

BRICIURI

Atenție - Briciul este numai pentru bărbații adevărați. Există un motiv pentru care aceste briciuri sunt denumite "briciuri ce pot tăia gâtul". Briciurile necesită niște mâini sigure și un pacient răbdător, dar recompensa este cel mai fin bărbierit pe care îl vei obține și satisfacția de a ști că ai stăpânit lama. Oferim briciuri pentru toate nivelurile de calificare, cu lame de unică folosință și gravură personalizată.

Lei
Lei
13 produse

FOLOSEȘTE UN BRICI PENTRU CEL MAI FIN BĂRBIERIT POSIBIL

De fiecare dată când bărbații iau cu adevărat în serios bărbieritul cel mai neted posibil, briciul este ustensila pe care o aleg. Lama foarte ascuțită alunecă ușor și elegant pe piele și nu are probleme nici cu barba cea mai rebelă. Aceste instrumente de precizie realizate manual reprezintă într-adevăr o investiție inițială mai mare decât în cazul altor unelte pentru bărbierit, dar durează o viață dacă sunt întreținute corect.

Te-ai săturat să cheltuiești bani acele aparate de ras cu multe lame care îți irită pielea și care trebuie înlocuite foarte des? Fă-ți un serviciu și investește într-un brici ascuțit de calitate - va fi într-adevăr o achiziție de viitor.

PĂRȚILE COMPONENTE ALE UNUI BRICI

1. Mâner

2. Umăr

3. Coamă

4. Cap

5. Vârf

6. Tăișul lamei

7. Lamă

8. Călcâi

9. Suport

10. Șurub

11. Pinten

BRICIURI CU LAMĂ DE UNICĂ FOLOSINȚĂ

Aceste briciuri sunt folosite pentru scopuri igienice. Se folosesc montând o lamă clasică cu tăiș dublu ruptă în două jumătăți, doar o jumătate fiind folosită la un moment dat. Aceasta permite utilizatorului să folosească briciul și în părți mai neconvenționale ale corpului, care au nevoie să fie rase în modul cel mai sigur și atent.

LĂȚIMEA BRICIULUI

Cu un brici mai lat, unghiul la care este ținut față de suprafața pielii poate face bărbieritul mai ușor și mai rapid. Pe de altă parte, poate fi ceva mai complicat în jurul nasului sau la urechi. Dar în final, lățimea lamei ține de preferința ta personală.

OȚEL INOXIDABIL SAU OȚEL-CARBON – CARE ESTE MAI BUN?

Briciurile sunt de obicei realizate din aceste două tipuri de oțel.

OȚEL-CARBON

De regulă, oțelul-carbon poate fi prelucrat pentru a avea un tăiș mai ascuțit decât este posibil cu oțelul inoxidabil. Pe de altă parte, o lamă din oțel-carbon are nevoie de ceva mai multă îngrijire, și ar trebui unsă regulat pentru a o proteja împotriva petelor de rugină.

OȚEL INOXIDABIL

Deși nu poate fi ascuțit exact la fel de bine ca oțelul-carbon, poți fi liniștit - poate fi ascuțit destul pentru a-ți oferi un numeroase bărbieriri perfecte, înainte să trebuiască să folosești cureaua de ascuțit. În plus, oțelul inoxidabil este foarte rezistent la mediul cu multă umezeală în care acesta este de obicei folosit și păstrat.

BRICIURI PERSONALIZATE

La Trendhim, ne place să credem despre noi înșine ca suntem niște experți în oferirea cadourilor și prețuim cel mai mult cadourile personalizate. Având în vedere efortul care este necesar pentru gravarea unui cadou, vei transmite un mesaj care adesea spune mai mult decât darul în sine. Dacă ești în căutarea unui cadou personalizate pentru bărbați, ia în considerare un brici gravat.

Oferim gravură laser care va face ca următorul cadou pe care îl oferi să fie cu adevărat special. Și nu uita că briciul tău personal poate fi de asemenea gravat. După ce ai cumpărat unul pentru tatăl tău de Ziua Tatălui și pentru cel mai bun prieten de ziua lui de naștere, ia unul și pentru tine. Gravează-ți numele pe el ... sau un memento care să îți amintească să te razi fără tăieturi. În cazul în care ai nevoie de o reamintire.