Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

ULEI DE BARBĂ

Dacă crezi că e suficient pentru un bărbat adevărat să nu se mai bărbierească și, după suficient de mult timp, va avea o barbă bogată și lucioasă, probabil o să fii dezamăgit. Pentru cei mai mulți dintre noi, barba foarte probabil va arăta neîngrijit și va provoca și mâncărime după o lună-două.
Aici intră în joc uleiul pentru barbă. Câteva picături de ulei de calitate pentru barb pe zi vor preveni mâncărimile și vor da un aspect moale și un look superb bărbii tale.

Lei
Lei
18 produse

DE CE AR TREBUI SĂ FOLOSEȘTI ULEIUL PENTRU BARBĂ

Uleiul pentru barbă este foarte popular astăzi și există motive foarte bune pentru asta. Să fim sinceri, nici un bărbat nu-și lasă barbă ca să arate neîngrijit. Cei mai mulți ăși doresc o barbă pentru un look bărbătesc și cu stil. Tot te mai întrebi de ce ar trebui să folosești ulei pentru barbă? Să vedem:

GATA CU MÂNCĂRIMILE

Sindromul bărbii cu mâncărimi e ceva real, și foarte supărător! Dacă abia începi să-ți lași barba să crească, vei avea parte de ceva mâncărime.

Acest lucru este cauzat în parte de glandele sebacee din jurul foliculilor de păr, care nu pot produce suficient sebum pentru a menține pielea hidratată. Glandele sebacee ale celor mai mulți bărbați nu pot ține pasul dacă barba devine din ce în ce mai lungă.

Uleiul pentru barbă poate compensa pentru acest aspect, hidratând pielea și părul și prevenind uscarea pielii. Barba ta nu va mai da naștere la mâncărimi, iar glandele tale suprasolicitate îți vor mulțumi.

GATA CU MĂTREAȚA

Mătreața poate apărea și pe pielea bărbii tale dacă aceasta nu primește suficientă hidratare. Tratamentul zilnic cu ulei pentru barbă va menține pielea hidratată și nu va lăsa mătreața să se formeze.

MAI PUȚIN ÎNCURCATĂ, MAI MULT STIL

Barba ta poate deveni încurcată după ceva timp. Uleiul pentru barbă face întreținerea bărbii mai ușoară, și n-o lasă să se transforme în ceva asemănător unui cuib de pasăre.

Va reduce și vârfurile despicate și nodurile, deci nu va trebui s-o ajustezi așa de des pentru a arăta grozav. În general, barba ta va arăta mai atrăgător și va avea un aspect mai curat.

CUM SĂ APLICI ULEIUL PENTRU BARBĂ

Nu e mare filozofie să aplici uleiul pentru barbă, dar îți vom da câteva sfaturi te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate de pe urma tratamentului cu acesta. Să vedem:

Pune câteva picături de ulei pentru barbă în palmă. Cantitatea de ulei pentru barbă de care ai nevoie depinde de lungimea și desimea bărbii, deci trebuie să experimentezi un pic până găsești cantitatea perfectă.

Freacă-ți palmele una de alta. Astfel poți aplica uleiul în mod uniform prin barbă.

Aplică uleiul prin barbă. Nu fi timid aici, masează până realizezi un strat bun de ulei de barbă.

Piaptănă sau perie părul. Acest pas este opțional, dar foarte recomandat.

UNDE POȚI CUMPĂRA CEL MAI BUN ULEI PENTRU BARBĂ DIN ROMÂNIA?

Dacă de-abia aștepți să adaugi folosirea uleiului de barbă la rutina ta obișnuită, ai mare noroc! Poate că suntem un pic subiectivi aici, dar îți sugerăm să te uiți un pic mai sus pe această pagină - avem o selecție extraordinară de uleiuri pentru barbă. Îți garantăm că or să-ți placă!