Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

PERII PENTRU BARBĂ

O perie pentru barbă e un accesoriu mai rar întâlnit în băile celor mai mulți bărbați. Dar, dacă credeți că ați găsit soluția folosind peria de păr a prietenei, să știți că n-ați avut o idee bună. Părul de pe capul unei domnișoare e foarte diferit de părul tare al bărbii. Tratează mai degrabă barba așa cum merită, și cumpără-i chiar astăzi o perie specială pentru barbă.

Lei
Lei
7 produse

DE CE AI NEVOIE DE O PERIE PENTRU BARBĂ

Dacă ai început recent să-ți lași barbă, ești poate copleșit de toate produsele diferite pe care toți îți spun să le cumperi pentru a avea barba la care visezi.

Adevărul este că fiecare barbă este diferită, și când este vorba de peria pentru barbă, nu toate ți se potrivesc. Consensul printre cunoscători este că ar trebui să încerci atât o perie pentru barbă cât și un pieptene pentru barbă, înainte să alegi care din ele îți oferă cele mai bune rezultate pentru barba ta (sau poate vei vrea să le folosești pe amândouă).

PERIILE DIN PĂR DE MISTREȚ REȚIN ULEIURILE

Periile din păr de mistreț sunt cele mai bune pe care le poți găsi. Părul de mistreț ajută la stimularea producției de uleiuri a pielii, și răspândește uleiurile naturale pe toată lungimea părului bărbii.

O PERIE DĂ BĂRBII TALE UN ASPECT MAI BOGAT

Regula generală este următoarea: pieptenele este pentru a aranja barba cu stil, iar peria este pentru a da bărbii un aspect mai dens și mai bogat. Periatul cu acest tip de perie ajută părul să stea în direcția corectă, asigurând și răspândirea uleiurilor naturale prin toată barba.

PERII DE MISTREȚ AU LUNGIMI DIFERITE

O perie standard de la supermarket are peri de plastic cu aceeași lungime. La periile pentru barbă, perii naturali de mistreț au lungimi diferite, ceea ce ajută la răspândirea uleiurilor prin barbă în mod uniform, fără a lăsa vreun loc netratat.

PERII PENTRU BARBĂ PENTRU VEGANI

În lumea produselor de îngrijit barba, periile cu păr de mistreț sunt de obicei considerate singura alegere realistă. Dar dacă ești vegan, n-o să fii mulțumit cu o asemenea variantă. Mulți spun că periile sintetice sunt de proastă calitate, dar adevărul este că există câteva modele de perii sintetice de foarte bună calitate. Sunt doar ceva mai greu de găsit.

SFATURI PENTRU PERIEREA BĂRBII

Periatul bărbii nu ar trebui făcut cum se nimerește. Dacă ești atent la aceste sfaturi, barba ta va fi moale, deasă și va arăta superb.

Nu peria barba când este udă. Dacă perii barba imediat după duș, te poți aștepta să-ți cadă ceva păr. Ai nevoie de o rutină în care să poți face duș și apoi să perii barba doar după ce ai aplicat ulei și/sau balsam pentru barbă, pentru a preveni căderea părului și tendința părului ud de a se lipi și încurca.

Trebuie să perii barba după ce aplici ulei. Cel mai mare avantaj al periatului cu peri de mistreț este menținerea conținutului de ulei al bărbii. Periatul după ce aplici uleiuri va duce la cele mai bune rezultate atât în privința sănătății cât și a senzației de moale pe care o dă barba.

Menține peria pentru barbă curată. Perii naturali ai unei perii cu păr de mistreț vor ține ani întregi, dar, pentru cele mai bune rezultate, trebuie să cureți peria regulat. Ca un bonus, prietena ta va vedea că peria ta e mult mai curată decât a ei.

Experimentează și cu perii cu păr de cal. Părul de cal a cunoscut o revenire în popularitate în ce privește periile pentru barbă. Se descurcă foarte bine la răspânditul uleiurilor prin barbă, dar încă nu a detronat părul de mistreț din preferințe.

UNDE POȚI CUMPĂRA CELE MAI BUNE PERII PENTRU BARBĂ DIN ROMÂNIA?

Ești convins că o perie pentru barbă te va ajuta să ai cea mai frumoasă barbă? Toate periile noastre pentru barbă sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și îți vei putea răsfăța barba cu ele un timp îndelungat.