Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

PAPIOANE DIN LEMN

Da, nu e o glumă, aceste papioane sunt chiar din lemn! De ce ai vrea să porți așa ceva? Pentru că arată excelent, bineînțeles. Papioanele noastre din lemn sunt ocazia perfectă pentru a adăuga un element surprinzător și cu stil ținutei tale. Un accesoriu bărbătesc clasic, reimaginat.

8 produse
8 produse

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

CUM SĂ PORȚI UN PAPION DIN LEMN

Poți purta un papion din lemn cu orice ținută vrei, bineînțeles, dar în opinia noastră se potrivesc cel mai bine cu ținute mai casual, sau cu o ținută mai formală la un eveniment care nu are un cod vestimentar formal. Un papion din lemn poate arăta excelent cu o cămașă casual din denim și pantaloni chino, dar poate și să adăuge un element de mare stil la costumul tău bleumarin clasic.

AVANTAJELE PAPIOANELOR DIN LEMN

Papioanele din lemn au câteva avantaje în comparație cu modelele textile clasice.

1. Ușor de pus. Legatul unui papion este doar pentru cei cu rezerve serioase de răbdare. Nu trebuie să-ți faci griji despre acest aspect cu un papion de lemn tip fluture. Trebuie doar să pui cureaua flexibilă în jurul gulerului, s-o potrivești și ești gata în aproximativ 48 de secunde (după măsurătoarea noastră). Când ai mai adăugat un element cu stil ținutei tale atât de repede?

2. Remarcă-te din mulțime. Un papion din lemn îți dă exact elementul în plus prin care să fii diferit față de toți ceilalți - în sensul bun. Îți garantăm că n-or să fie prea mulți bărbați prin jur cu papioane elegante din lemn!

3. Păstrează-ți stilul toată noaptea. Un papion obișnuit își poate pierde forma pe durata zilei sau a nopții, în special la evenimente unde se dansează sau unde există alte activități. Nu pățești așa ceva cu un papion din lemn. Garantat își va păstra forma toată noaptea - cel puțin câtă vreme nu ții gâtul prea aproape de lumânări, foc deschis, lămpi de sudură etc.

CUM ASORTEZI PAPIONUL DIN LEMN

Papioanele din lemn se găsesc în diverse culori și forme, deci nu uita să le asortezi corect! Noi credem că arată cel mai bine când crează un contrast cu cămașa pe care o porți, așa că dacă porți o cămașă de culoare deschisă, cel mai bine este să alegi o nuanță de lemn mai închisă, și vice versa - o nuanță a lemnului mai deschisă va contrasta mai bine cu o cămașă de culoare deschisă. Cele mai multe papioane din lemn au și o parte din material textil la mijloc, care trebuie să se potrivească bine cu celelalte culori din ținută.

DIMENSIUNEA PAPIONULUI DIN LEMN

Nu uita să alegi un papion potrivit pentru mărimea corpului tău. Dacă ești un tip mai solid ia-ți un papion mai mare, și dacă ești de statură mai mică alege un model cu dimensiuni mai reduse.

FII ATENT LA ECHILIBRUL ȚINUTEI

Un papion din lemn va fi întotdeauna remarcabil la ținuta ta - dar nu întotdeauna într-un fel bun. Sigur nu vrei să creeze un contrast neplăcut cu restul ținutei. Trebuie deci să te asiguri că toate celelalte elemente ale look-ului tău se potrivesc cu stilul papionului. Dacă nu ai grijă de acest aspect, papionul va arăta nepotrivit.

CALITATE DURABILĂ

Un papion din lemn lucrat atent va dura foarte, foarte mult timp dacă ai grijă de el. O investiție în stil care chiar merită!