Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

EȘARFE DE VARĂ BĂRBĂTEȘTI

Cheia alegerii unei eșarfe de vară potrivite este să găsești una ușoară și respirabilă. Selecția noastră este creată din bumbac respirabil și modal, potrivite anotimpului torid, și este proiectată să îți complementeze ținuta de vară chiar și în zilele cele mai fierbinți.

Lei
Lei
23 produse

POT BĂRBAȚII SĂ POARTE VARA EȘARFE?

Poate că te gândești că purtarea unei eșarfe în mijlocul verii fierbinți este precum purtarea slipilor de baie la o întrunire de consiliu. Dar cheia eșarfelor de vară este găsirea unui model ușor. Pe când majoritatea eșarfelor bărbătești sunt făcute să te protejeze de frig, eșarfele ușoare de vară sunt proiectate din materiale potrivite pentru acest anotimp, precum bumbacul, modalul, sau mătasea.

Pe timpul verii eșarfele pot cu siguranță să adauge un strop de culoare și atracție ținutei tale, dar sunt grozave și pentru nopțile de vară când stai cu prietenii bucurându-te de încă o sticlă de șampanie. Împodobindu-ți gâtul în timpul zilei și asigurându-ți căldura potrivită noaptea, eșarfele de vară bărbătești sunt accesoriul de vară fundamental.

Cumpără din selecția noastră de eșarfe ușoare bărbătești – create din materiale respirabile și proiectate cu modele și culori care se potrivesc ținutei tale de vară și te ajută să îți faci povestea și mai interesantă.

CARE E CEL MAI BUN MATERIAL PENTRU O EȘARFĂ DE VARĂ?

Eșarfele bărbătești de vară sunt total diferite de cele de iarnă. Nu vei găsi lână împletită groasă sau orice care să rețină căldura și să te facă să transpiri mai mult decât o face deja soarele puternic. Cel mai bun material pentru o eșarfă de vară este unul care respiră – precum bumbacul sau modalul.

La Trendhim, vindem eșarfe bărbătești ușoare făcute din bumbac sau modal. Eșarfele ușoare din bumbac sunt mai rezistente decât cele din pânză, și sunt respirabile în mod natural, moi și au proprietatea de a ține umezeala departe de gulerul tău. Modalul este alt material fin pentru eșarfele de vară. Făcut din , fibră de lemn de fag, modalul este un material regenerabil și ecologic, care rezistă în timp și absoarbe apa mai bine decât bumbacul. Eșarfele din modal sunt grozave pentru oricine este preocupat de starea planetei și confortul propriu. Pentru cea mai bună alegere de eșarfă bărbătească de vară, recomandăm o combinație de bumbac cu modal.

CUM SĂ PORȚI O EȘARFĂ BĂRBĂTEASCĂ VARA

Eșarfa de vară este extrem de versatilă. Pentru bărbații ce doresc un aspect casual, pur și simplu aranjați eșarfa în jurul umerilor deasupra unui tricou. Puteți lega eșarfa cu un nod simplu… dar țineți-l slăbit. Nu doriți ca eșarfa de vară să fie purtată prea strâns. Dacă purtați un sacou, aranjați eșarfa peste umeri, sub sacou, pentru arata subtil modelele și culoarea. Pentru un plus de stil, înnodați eșarfa mai aproape de gât și băgați-o într-o cămașă cu nasturi.