Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

PIEPTENI PENTRU BARBĂ

Când erai adolescent sigur te amuza să vezi fetele cum caută pieptenele cu înfrigurare și nu înțelegeai de ce se preocupă atât. Doar acum, când ai început să-ți lași barbă și ai ajuns la nivelul la care ai nevoie de un pieptene pentru ea, înțelegi de ce e important. Să-ți piepteni barba devine un obicei zilnic când ai deja un pieptene special pentru barbă, și chiar nu te mai simți bine când ieși din casă fără s-o piepteni.

Lei
Lei
12 produse

DE CE AI NEVOIE DE UN PIEPTENE PENTRU BARBĂ

Nu e nimic complicat în privința scopului unei bărbi. Vrei să arate masculin, îngrijit, și să fie vrednică de complimente de la toți cei care sunt sau nu binecuvântați cu o barbă. Folosind cel mai bun pieptene pentru barbă, prietenii tăi n-or să se mai poată abține și or să-i ofere bărbii tale toate complimentele pe care le merită!

Bărbile au avut un rol special de-a lungul secolelor, barba devenind o parte a identității personajelor celebre. Dacă te gândești la Abraham Lincoln, Mr. T, Gandalf, Leonardo da Vinci, Moș Crăciun sau Hulk Hogan, barba este una dintre caracteristicile lor definitorii. Nu vrei ca și barba ta să facă parte din identitatea ta?

VÂRFURILE DESPICATE

Din nou, sigur ai auzit că fetele își taie vârfurile despicate pentru a avea părul cel mai sănătos posibil. Și în cazul bărbii e la fel - există vârfuri despicate, și de multe ori e nevoie de tăierea acestora. Un pieptene care nu este de calitate va deteriora firele bărbii, astfel că vei avea mai multe vârfuri despicate, va trebui să le tai, iar lungimea bărbii tale va fi limitată. Nu se poate așa ceva, nu?

UN PIEPTENE AJUTĂ LA "ANTRENAREA" BĂRBII.

Da, și barba ta poate învăța câte ceva de la tine. Pieptănând-o regulat, vei putea să tai ușor firele prea lungi și cu timpul barba va "învăța" să crească în jos.

FIRELE DE PĂR CRESCUTE SUB PIELE NU SUNT PLĂCUTE.

Nu sunt plăcute nicăieri - inclusiv pe față. Dat fiind că barba învață să crească în jos datorită pieptănatului regulat, riscul firelor de păr dureroase crescute sub piele se diminuează.

CALITATEA PIEPTENELUI CONTEAZĂ

Pieptenii de calitate de la mărci bune, de exemplu Kent, au o istorie de secole, iar acești producători continuă să-și îmbunătățească produsele - în timp ce un pieptene de la magazinul ieftin din cartier poate face mai mult rău decât bine. Când sunt turnați din plastic în fabrică, produsul final are sute de muchii mici și dure rămase pe dinți, gata să deterioreze calitatea părului bărbii tale. Cumpără-ți în schimb un pieptene bun din lemn - nu numai că au o calitate mult superioară, dar sunt și foarte rezistenți.

SFATURI PENTRU PIEPTĂNATUL BĂRBII

Ideea pieptănatului bărbii este simplă - dar există din păcate destule moduri greșite de a o face. Fii atent la aceste sfaturi pentru a fi sigur că nu faci rău bărbii tale cu pieptenele.

Nu pieptăna barba când este udă. Dacă o piepteni imediat după duș, te expui pericolului căderii părului. Pentru bărbile cu densitate mai redusă, asta poate înrăutăți problema unei bărbi rare și neuniforme.

Este cel mai bine s-o piepteni imediat după hidratare. E cel mai ușor după ce ai hidratat barba cu un ulei sau balsam special. Barba va avea o greutate mai mare, ceea ce va permite pieptenelui să descurce ușor orice încurcătură sau nod.

Alege pieptenele potrivit. Bărbile diferă mult la capitolul densitate. Cu cât este mai deasă barba ta, cu atât ai nevoie de un spațiu mai mare între dinții pieptenelui. Întotdeauna trebuie să începi s-o piepteni cu partea pieptenelui care are dinții mai depărtați, și apoi să folosești partea cu dinții mai apropiați.

Fii blând în timp ce o piepteni. Pieptănatul agresiv poate rupe părul când pieptenele întâlnește un nod. Cu un pieptănat blând, pieptenele va descurca toate nodurile care s-au format.

UNDE POȚI CUMPĂRA CEI MAI BUN PIEPTENI PENTRU BARBĂ DIN ROMÂNIA?

Chiar pe această pagină, bineînțeles! Avem piepteni de calitate pentru barbă, pe care o să fii foarte mulțumit că îi ai în arsenalul tău de accesorii pentru îngrijire. Este demonstrat - pieptenii noștri pentru barbă și mustață măresc proporțional numărul de complimente pe care le primești.