Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

BRĂȚĂRI CU ANCORĂ

Indiferent dacă navigheazi pe mare sau doar îți compui o ținută care să atragă atenția, liniile curate și simbolismul unei brățări cu ancoră sau cu cârlig, te vor ajuta să o faci cu stil. Dispunând de corzi reglabile și o varietate de culori, colecția noastră onorează istoria bijuteriilor nautice și este actualizată pentru ziua de azi.

Cum se măsoară
Lei
Lei
25 produse

BRĂȚĂRI CU ANCORĂ & CÂRLIG PENTRU BĂRBAȚI

Brățările cu ancoră și cârlig sunt niște accesorii cool - într-adevăr - dar ele au o simbolistică mai bogată în spate.

Ancora este un simbol strâns legat de marinari și de mare și este o alegere populară în saloanele de tatuaje. Ancorele sunt folosite pentru a simboliza o legătură puternică - una care este durabilă și invincibilă. Simbolul ancorei reprezintă o conexiune sigură și solidă deoarece a fost creată pentru a ancora navele la fundul mării. O altă versiune interesantă a istoriei ancorei își are rădăcinile din primii ani ai creștinismului. Creștinii, persecutați pentru credința lor, vor purta bijuterii cu ancore ca un simbol al puterii și vor folosi ancora pentru a marca casele sigure pentru cei care vor să scape de romani.

Cârligul de pescuit are, de asemenea, un simbolism bogat. Acest simbol nautic reprezintă energie, putere, prosperitate, abundență și se spune că aduce noroc. În Hawaii, cârligul de pește (numit Makau) are o legătură profundă cu oceanul, istoria și cultura.Brățările cu cârlig te duc cu gândul la aventură și reflectă interesele purtătorului - cel care nu se teme să părăsească biroul și să se aventureze în păduri, să urce munți și să exploreze natura.

BRĂȚĂRI NAUTICE PENTRU BĂRBAȚI

În timp ce ancora și cârligul sunt pline de simbolism, poți purta o brățară nautică și poți spune cu ea propria poveste. Atât brățările cu ancoră cât și brățările cu cârlig dau un aer relaxat, casual, care este atât la modă cât și perfect pentru a ieși în seara sau în weekend cu prietenii. Adăugă ținutei tale o brățară cu cârlig și vei stârni conversații interesante.

MODELE DE BRĂȚĂRI CU ANCORĂ

Trendhim are o colecție variată de modele de brățări cu ancoră, diferența principală fiind finisajul ancorei. Poți alege între nuanțe de auriu, argintiu sau negru pentru a se potrivi ținutei tale. Combină aceste finisaje cu o varietate de funii și corzi și vei găsi o brățară cu ancoră potrivită pentru aventura ta pe mare ... sau pe uscat.

Multe dintre brățările noastre cu ancoră sunt complet reglabile și se potrivesc celor mai mult încheieturi. Pur și simplu trece ancora prin buclă. Nu este nevoie de o altă încuietoare specială pentru a o menține prinsă.

MODELE DE BRĂȚĂRI CU CÂRLIG

Colecția noastră de brățări cu cârlig este vastă. Toate brățările noastre cu cârlig metalic au o mărime universală și pot fi ajustate pentru a se potrivi perfect prin mișcarea nodurilor de pe șnur. Nu este nevoie de o încuietoare specială pentru a le menține prinse. Pur și simplu trece capătul cârligului prin bucla din șnur. Brățările cu cârlig de la Trendhim sunt proiectate cu culori inspirate de tradiția maritimă .

CUM SĂ ÎȚI ASORTEZI BRĂȚARA

Ca și în cazul tuturor accesoriilor metalice, asortează partea metalică a brățării cu metalul din care sunt fabricate celelalte accesorii pe care le porți. De exemplu, dacă porți un ceas de argintiu, alege o brățară cu ancoră sau cârlig argintiu. Poți, bineînțeles, să combini culorile metalice pentru un aspect contrastat ... dar asortarea lor este întotdeauna cea mai sigură opțiune.

Ce alte accesorii porți? Aruncă o privire la colecția noastră de modele de brățări cu ancoră pentru a găsi noul accesoriu perfect ... sau pentru a descoperi brățara cu cârlig care ți se potrivește.

Vezi toate modelele de brățări pentru bărbați aici