Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

GENȚI SPORT BĂRBĂTEȘTI

Gențile sport sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele. Avem o colecție impresionantă, ce cuprinde de la genți mari de voiaj și duffel, la genți mici pentru sală și călătorie. Indiferent dacă trebuie să iei cu tine lucruri pentru o excursie, sau doar pentru antrenamentul de la sală, o genată de calitate te va ajuta să rămâi organizat.
Toate modelele sunt pe stoc.

Lei
Lei
Tipuri de personalizare
24 produse

GENȚI DUFFEL, DE VOIAJ ȘI PENTRU SALĂ

Geanta pentru sală poartă numeroase nume și acoperă o gamă largă de la genți de voiaj la genți duffel concepute pentru un scop exact. Căutați o geantă de sală suficient de mare pentru a îți ține echipamentul sportiv și care să încapă dulapul de la sală sau o geantă de voiaj pentru a ține totul pentru o excursie peste noapte și care să o poți lua cu tine ca bagaj de mână în avion? Găsirea genții potrivite se reduce la identificarea scopului său.

CUM ALEGI GEANTA POTRIVITĂ

CUM ALEGI O GEANTĂ PENTRU SALĂ

Nimeni nu ăși dorește o geantă grea care să îți adauge greutate suplimentară atunci când te întorci acasă acasă după un antrenament ucigaș. Alege o geantă ușoară, cu o curea de umăr detașabilă. Dacă alegi o geantă de dimensiuni mai mici, aceasta poate fi folosită și pentru sală sau chiar pentru drumurile tale de zi cu zi; hibridul perfect. Dacă folosești o geantă duffel pentru birou și sală, alege una care să îți țină lucrurile organizate, fără a amesteca adidașii și laptopul.

CUM ALEGI O GEANTĂ DE VOIAJ

Pentru mulți tipi, upgradarea de la rucsacul de zi cu zi la o geantă de voiaj este un pas mare. Forma sa dreptunghiulară este ideală pentru articole de toaletă și câteva ținute și este ideală pentru momentele cândvaliza ta este prea mare. Asigură-te că alegi o geantă de duffel care îndeplinește cerințele companiilor aeriene pentru bagajele de mână. Vrei să o folosești și ca geantă pentru sală? Asigură-te că este suficient de compactă pentru a încăpea în vestiarul de la sală.

CARE ESTE CEL MAI BUN MATERIAL

Ai diverse opțiuni. Pielea arată ca și cum mergi sau vii dintr-un loc minunat și că nu îți va tăia cheful când o iei cu tine la birou. O geantă de sală sau o geantă de voiaj din piele naturală este o investiție ... așa că economisește și răsfață-te cu o piele de calitate, suplă. Dacă faci această alegere, vei avea o geantă pe care o poți folosi încă 10 ani de acum încolo.

Același lucru este valabil și pentru geanta de sală. Să mergi la sală cu o geantă de care ești mândru înseamnă că vei avea mai puține scuze să chiulești de la antrenament.

CUM SĂ ÎȚI PĂSTREZI GEANTA CURATĂ

ÎNGRIJIREA GENȚILOR DE PIELE

O geantă din piele intens prelucrată este mai ușor de curățat, dar nu are aceleași caracteristici de calitate superioară asemenea pielii procesate mai puțin. În orice caz, iată câteva sfaturi pentru a îți păstra geanta duffel din piele impecabilă:

Nu o curăța niciodată cu detergenți sau chimicale.

Ai grijă să fie uscată și nu o depozita direct în lumina soarelui.

Dacă pielea se matifiază și are un aspect uscat, folosește o cremă pentru piele cu ceară de albine sau alte ingrediente naturale

Lasă-o mereu la aerisit după un drum la sală sau o excursie de weekend

ÎNGRIJIREA GENȚILOR DE PÂNZĂ

Pânza este o țesătură textilă fabricată în principal din bumbac și trebuie tratată la fel ca celealte materiale textile.

Evită folosirea chimicalelor și a detergenților. Rămâi la apă caldă.

Pentru petele mai încăpățânate, folosește un detergent mai blând amestecat cu apă caldă pentru a îndepărta pata.

Asemenea genților din piele, permite-i să se aerisească între folosiri.