Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Coliere cu mărgele pentru bărbați

Indiferent dacă pleci într-o vacanță într-un paradis tropical sau pur și simplu vrei să te relaxezi la piscina locală, avem un colier cu margele de vară care să te scoată din anonimat. Toate colierele noastre din lemn sunt ușor de purtat și variază în lungime. Cele super-lungi pot fi purtate în jurul încheieturii mâinii ca un set de brățări. Toate modelele sunt în stoc.

Lei
Lei
24 produse

Coliere cu mărgele pentru bărbați

Păstrarea acelui stil de vacanță nu trebuie să fie greu. Introducerea unui nou accesoriu la modă - un colier cu mărgele, de exemplu - poate schimba întrgul stil al tinutei tale si nu necesită un abdomen cu pătățele sau un costum de baie ca al lui Daniel Craig din acel film Bond. Un colier de surferi cu mărgele pentru bărbați poate fi combinat cu alte coliere pentru un look detaliat sau purtat singur pentru un stilrelaxat de surfer. Fiecare dintre colierele noastre pentru bărbați este confecționat din lemn natural, într-o gamă variată de culori și stiluri.

Ce să caut

Când cauți un colier cu mărgele din lemn, verifică întotdeauna dacă margelele sunt într-adevăr făcute din materiale naturale. Mărgelele de plastic pot fi făcute să arate ca lemnul, dar vei pierde acea componentă organică și textura unui lucruru real. În timp ce mărgelele din lemn ne pot aminti de plajă, ele nu sunt întotdeauna impermeabile. Poartă colierul la plajă ... dar nu și în apă.

Cum să îl port

Mărgelele din lemn sunt naturale, ușoare și își păstrează temperatura. Astfel colierele din lemn cu margele sunt ideale pentru temperaturi mai ridicate, deoarece ele vor ramane reci pe pielea ta. Cheia în alegerea corectă a unui colier cu mărgele (sau a oricărui colier pentru bărbați) ține de proporții. Alege un colier care stă exact unde dorești- nu trebuie să fie prea lung sau se poate agăța în clanța de la ușă și nici prea scurt, fiindcă te poate sufoca. Colierele cu mărgele pentru bărbați nu necesită o mulțime de ornamente sau pandantive. Ele arată cel mai bine simple, astfel încât materialele naturale pot fi văzute și respectate. Oferim brățări cu mărgele din lemn în stiluri similare. Purtarea unuia dintre acestea va face ca întreagă ta ținută de plajă să fie armonizată, dar ai grijă să nu porți prea multe. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să arați ca și cum ai cumpărat toată piața din Bangkok. Un colier și 1-2 brățări vor oferi stilul dorit, fără să exagerezi.

De unde să cumperi cele mai bune coliere masculine

Asta e ușor. Avem o colecție uriașă de coliere cu mărgele din lemn, în diferite lungimi și toate confecționate 100% din materiale naturale.

Vezi toate modelele de coliere pentru bărbați aici