Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

APARATE DE RAS CU CAPETE INTERSCHIMBABILE

Când vine vorba de un bărbierit perfect, produsele pe care le folosești sunt la fel de importante ca tehnica pe care o utilizezi. Treci la nivelul următor, cu aceste mânere pentru aparete de ras, elegante și ergonomice. Concepute pentru a fi utilizate capete de ras interschimbabile.

Lei
Lei
3 produse

APARAT DE RAS CU CAPETE INTERSCHIMBABILE

Deschide orice revistă pentru bărbați și vei vedea un anunț pentru un aparat de ras și lame de înlocuire. Acest tip de aparat de ras a fost creat pentru a face rasul mai convenabil prin aparat de ras cu capete ușor de utilizat și de înlocuit.

Principalul beneficiu al aparatelor de ras este că acestea sunt rapide și relativ sigure - este destul de dificil să te rănești cu un astfel de aparat de ras (spre deosebire de briciuri). Fiecare aparat se potrivește cu capetele interschimbabile cu lame de pe site-ul nostru, dar și cu cele pe care le găsești la farmacia locală și la supermarket.

DE CE SĂ NU CUMPĂR UN APARAT DE RAS DE UNICĂ FOLOSINȚĂ?

Un aparat de ras de unică folosință are lama și mânerul construite dintr-o singură bucată și este aruncat după ce lamele s-au tocit. Acestea sunt cumpărate de obicei la pungă și sunt relativ ieftine la supermarketul local. Lamele acestora acestea nu vor rezista la fel de mult ca un cap interschimbabil de calitate, iar bărbieritul nu este la fel de fin.

UN BĂRBIERIT MAI FIN

Ai controlul asupra bărbieritului. Acest control este influențat de felul în care prinzi mânerul aparatului de ras. Dacă mânerul este prea mare, nu îl vei putea ține confortabil. Dacă este prea subțire sau prost conceput, ți-ar putea aluneca din mână. Mânerul perfect al unui aparat de ras este acela care îți permite să te simțiți încrezător și îți pune controlul în mână ... literalmente.

Colecția nostră de aparate de ras au mânere care:

Permit degetelor tale o prindere sigură.

Nu acumulează apă și nu alunecă.

Ți se potrivesc confortabil în mână și se rotesc ușor.

Poate că nu te-ai gândit prea mult la mânerul aparatului de ras? Dar ultimul lucru pe care îl dorești este mânerul să îți alunece din mână în timp ce îți treci o bucată de oțel ascuțită peste gât.

POT SĂ IAU UN APARAT DE RAS ÎN BAGAJUL DE MÂNĂ?

Potrivit TSA (Administrația de Securitate a Transporturilor din Statele Unite), ai dreptul să iei atât aparate de ras de unică folosință, cât și cele cu capete interschimbabile în bagajul tău de mână. Acesta include mânerul aparatului de ras și capetele de înlocuire. Verifică dacă acest lucru este valabil și în alte țări și pentru alte companii aeriene, deoarece regulile pot varia.