Primește coletul înainte de Crăciun – comandă până luni, 19 decembrie, ora 17:00

Politică de retur de 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 8 pm)
Wish list
Coș
Wish list
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Coliere tip rozar

6 produse
6 produse

Rozariile sunt utilizate în mod tradițional de catolici pentru a număra rugăciunile. Fie că vrei să cumperi un colier tip rozariu pentru credință sau pentru a fi la modă, colecția noastră de rozarii de mărime universală este perfectă pentru tine. Alege între pandantive religioase inspirate de Medalia Miraculoasă și Maica Domnului din Guadalupe sau crucifixuri.

Cele mai vândute

6 produse

JOIN THE TRIBE

Want to be the first to know about all the new collections hitting our shelves? Sign up for the Trendhim Tribe and get a front-row seat to everything new at Trendhim including tips, tricks, and deep dives into the world of men's accessories.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

Ce simbolizează rozariile?

Colierele tip rozariu sunt instrumente utilizate în meditație și rugăciune. Unele rozarii sunt realizate din lemn, pietre semiprețioase sau chiar plastic. Iau toate formele, culorile și dimensiunile.

Mărgelele unui colier rozariu numără rugăciunile pe măsură ce purtătorul le recită cu voce tare sau în gând. Această metodă de urmărire a rugăciunilor îți permite să îți golești mintea și să te concentrezi asupra sensului din spatele fiecăruia.

Poți purta un colier tip rozariu dacă nu ești catolic?

Dacă ești catolic, rozariul poate fi purtat ca o expresie a credinței tale.

Dacă nu ești catolic, ia în considerare semnificația pe care o au mărgelele pentru tine și dacă le acorzi vreo semnificație. Reține că, în unele locuri, poate fi considerat nepoliticos să porți un rozariu în afara bisericii.

Colierele tip rozar pentru bărbați

Toate rozariile noastre sunt proiectate cu spațiu între margele, astfel încât să le puteți ține confortabil în timp ce te rogi. Toate sunt ușor de purtat în buzunar, de înfășurat la încheietura mâinii sau de purtat ca un colier.

Dacă vrei să cumperi un cadou special în acest Crăciun, sau Paște, un rozariu va fi apreciat.