Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

FEȚE DE BUTONI

Dorești să arăți cât mai bine pentru un eveniment formal, dar nu vrei să porți o cămașă cu manșete franțuzești? Fețele de butoni transformă orice nasture din plastic într-un accesoriu care strălucește. De la petre prețioase la fibră de carbon, cumpără din colecția noastră și găsește perechea potrivită pentru tine.

Lei
Lei
15 produse

FEȚELE DE BUTONI TRANSFORMĂ CEVA OBIȘNUIT ÎN CEVA EXTRAORDINAR

Fețele de butoni sunt accesorii pentru bărbați care se prind peste nasturii obișnuiți și plictisitori și îi transformă în puncte de interes. Cu fețele de butoni pentru bărbați, nu este nevoie să porți o cămașă specială cu manșete franțuzești, așa cum ar fi nevoie în cazul butonilor clasici. Acestea se potrivesc cu majoritatea nasturilor standard și pot fi purtate cu orice cămașă. Arată grozav cu smochinguri pentru evenimente formale sau când vrei să arăți mai elegant la birou.

FEȚE DE BUTONI UȘOR DE PURTAT

Cel mai probabil vei vedea fețele de butoni utilizate în locul butonilor clasici. În loc să achiziționezi o cămașă franțuzească cu manșete dublă, fețele de butoni se prind peste nasturii de la manșeta oricărei cămăși bărbătești. De asemenea, pot fi purtate pe nasturele de sus al cămășii de smoching pentru ocazii speciale în care este important să arăți cât mai bine.

Fiecare pereche de fețe de butoni din colecția noastră se potrivește majoritatea nasturilor standard de cămașă. Pentru utilizare, pur și simplu deschide baza și glisează accesoriul pe sub nasture. Închide-le și vei avea un accesoriu care arată exact ca o pereche de butoni care îți va transforma cămașa obișnuită de la zi de zi ca ceva wow.

Singura parte dificilă este să decizi ce pereche de fețe de butoni să porți? De la cele cu email dur și colorat până la cele încrustate cu perle sau pietre prețioase, există o pereche care îți va spune povestea.

CUM ASORTEZI FEȚELE DE BUTONI

Ca și în cazul tuturor accesoriilor metalice, asortează culoarea metalului fețelor de butoni cu metalul din care sunt fabricate celelalte bijuterii și accesorii. De exemplu, dacă porți un ceas argintiu, o pereche de fețe de butoni argintii arată cel mai bine.

CADOURI PENTRU BĂRBATUL CARE ARE TOTUL

Cu toții știm acel bărbat ... cel care are totul. Acestui tip de bărbat poate fi aproape imposibil să îi faci un cadou. Dacă acesta este cazul, dă-i ceva ce chiar va folosi. Încearcă o pereche de fețe de butoni încrustate cu fibră de carbon - același material folosit pentru a face mașinile Ferrari, Aston Martin și Lamborghini ușoare și foarte rapide. Sau poate are un stil clasic și ar aprecia o pereche de fețe de butoni negre? Indiferent de gustul său, cumpără din selecția noastră pentru cea mai bună pereche de fețe de butoni pentru cămașă.