Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

BRĂȚĂRI LATE DIN PIELE PENTRU BĂRBAȚI

La brățările late, înălțimea brățării este măsurată punând brățara pe o masă. Toate modelele noastre sunt realizate din piele de bovină autentică, și pot fi de obicei închise cu mai multe lungimi diferite.
Sunt toate disponibile în stoc.

Cum se măsoară
Lei
Lei
18 produse

BRĂȚĂRI LATE DIN PIELE

Când vorbim despre brățările din piele pentru bărbați trebuie avut în vedere că există trei tipuri diferite de piele - piele din stratul superior (top grain), piele full grain și piele split. Pielea split este de cea mai joasă calitate dintre cele trei, și câteodată are un strat superior care nu este realizat deloc din piele.

La Trendhim vindem de obicei brățări realizate din piele din stratul superior sau full grain, deși pentru anumite brățări mai mici sau subțiri acest tip de piele nu poate fi folosit.

Brățările late din piele se potrivesc bine cu o ținută casual, sunt masculine, și sunt un accesoriu excelent când porți orice tip de tricou.

CE MĂRIME SĂ ALEGI?

Pentru a măsura mărimea de care ai nevoie pentru o brățară, trebuie să folosești un metru, sau o bucată de ață, care se înfășoară în jurul încheieturii pentru a o măsura, chiar deasupra osului încheieturii. Metrul sau ața nu trebuie să fie prea strânse. Adaugă apoi 2 cm la măsurătoare pentru a obține dimensiunea ideală pentru o brățară.

Vezi exemplul de mai sus, unde încheietura măsoară 21 cm (8,25 inchi). Bărbatul din imagine are nevoie de o brățară cu circumferința de aproximativ 23 cm (9 inchi).

Dacă alegi brățara pentru un cadou, sau nu poți măsura dimensiunea exactă din orice alt motiv, te poți ghida după regulile următoare:

8,5 inchi sau 21,5 cm = Pentru un bărbat cu încheieturi mici

9 inchi sau 22,8 cm = Pentru un bărbat cu încheieturi de mărime medie

9,5 inchi sau 24 cm = Pentru un bărbat cu încheieturi mari

Poți filtra toate brățările după dimensiunea încheieturii, în partea de sus a paginii.

Vezi toată gama noastră de brățări pentru bărbați aici