Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

PĂLĂRII PESCĂREȘTI PENTRU BĂRBAȚI

Concepute pentru a te proteja de soare și ploaie, pălăriile pescărești sunt accesoriul suprem pentru vară. Indiferent dacă ești în căutarea uneia impermeabile, astfel încât să nu ratezi nici o melodie la festival sau cauți o pălărie pescărească care a fost fabricată manual în Italia, delectează-te cu una din colecția noastră variată.

Cum se măsoară
Lei
Lei
18 produse

DE CE SE NUMESC PĂLĂRII PESCĂREȘTI ( BUCKET HATS)?

Pălăriile pescărești sunt accesoriul suprem pentru vară. Cu borul lor circular larg și descendent, oferă umbră pentru ochi, față și gât. Pălăriile pescărești pentru bărbați sunt fabricate de obicei din bumbac și pot fi rulate, pliate sau presate pentru a fi împechetate ușor.

Această pălărie de soare a apărut la începutul anilor 1900 în Irlanda, și era purtată de pescari și fermieri pentru a se proteja de soare și ploaie. Numele de bucket hat ( bucket în engleză înseamnă găleată) provine din faptul că forma sa arată ca o găleată. Din mediul rural din Irlanda, clasa superioară engleză a adoptat rapid pălăria pentru plimbările de weekend ... și de acolo s-a născut pălăria de soare obligatorie a verii.

O curiozitate! În Australia, pălăriile pescărești sunt adesea confundate cu pălăriile giggle sau pălăriile Boonie purtate de militari și de grădinarii care se luptă cu buruienile și melcii. Și în Danemarca, sunt cunoscute sub numele de „bøllehat” sau pălării pline de viață.

DE CE SUNT PĂLĂRIILE PESCĂREȘTI ATÂT DE POPULARE?

Pălăriile pescărești pentru bărbați au fost populare încă de pe vremurile când erau purtate de pescarii irlandezi. Au avut o mare revenire în anii 80 și 90, când vedetele pop au decis că sunt cool. Pălăriile pescărești au rămas populare deoarece oferă o protecție incredibilă împotriva condițiilor meteo ... și arată bine făcând asta.

Pălăriile pescărești pentru bărbați sunt în mod inerent casual și cool fără efort, așa că păstrează-ți ținuta simplă cu pantaloni scurți (sau blugi) și un tricou. Adaugă o pereche de adidași clasici - și toate accesoriile pentru bărbați pe care le dorești! - pentru a completa ținuta.

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ PĂLĂRIE PESCĂREASCĂ?

Cea mai bună pălărie pescărească este cea ușoară și impermeabilă. Toate pălăriile pescărești pentru bărbați îți mențin fața și gâtul protejate de soare. Dar nu toate sunt impermeabile. Indiferent dacă o porți la un festival de muzică de vară sau porți pălăria de pescar pentru a pescui, cea mai bună pălărie este cea care nu doar protejează împotriva razelor UV dăunătoare ... ci te protejează și de ploaie.

CUM SĂ CUMPĂRĂM O PĂLĂRIE PESCĂREASCĂ PENTRU BĂRBAȚI

CE ÎNSEAMNĂ CĂ O PĂLĂRIE PESCĂREASCĂ ESTE PLIABILĂ?

Când citești că o pălărie pescărească este ușor de împachetat, pliabilă sau se poate aplatiza, înseamnă că poate rezista acțiunii de a fi pliată, rulată sau înfășurată și înghesuită în rucsac. Pălăriile pescărești sunt concepute pentru a face față abuzului și a reveni cu ușurință la forma lor inițială.