Primește coletul înainte de Crăciun – comandă până luni, 19 decembrie, ora 17:00

Politică de retur de 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 8 pm)
Wish list
Coș
Wish list
Coș
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI PENTRU LUMINA ALBASTRĂ PENTRU BĂRBAȚI

11 produse
11 produse

Te uiți mereu la lumina albastră dăunătoare care îți poate obosi ochii și te poate face să adormi greu în seara asta. În loc să renunțați la ecrane, cumpără o pereche de ochelari pentru lumina albastră care filtrează lumina albastră dăunătoare și poate ajuta la reducerea obosirii ochilor. Cumpără din colecția noastră de ochelari pentru computer concepută exclusiv pentru bărbați.

Cele mai vândute

11 produse

JOIN THE TRIBE

Want to be the first to know about all the new collections hitting our shelves? Sign up for the Trendhim Tribe and get a front-row seat to everything new at Trendhim including tips, tricks, and deep dives into the world of men's accessories.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

OFERĂ OCHILOR TĂI O PAUZĂ CU OCHELARII DE SOARE ANTI LUMINĂ ALBASTRĂ PENTRU BĂRBAȚI

Te uiți la textul acesta! În acest moment, te uiți la lumina albastră care vine de la ecran. Prea multă și ochii tăi vor începe să se simtă obosiți. Combină acest lucru cu faptul că mulți dintre noi nu clipesc suficient când sunt în fața unui u ecran și ai o problemă serioasă. Clipește acum.

Nu poți evita lumina albastră, dar îți poți proteja ochii de ea - cu ochelari de protecție contra luminii albastre. Ochelarii pentru lumină albastră - un tip de ochelari speciali pentru computer - te ajută să reduci oboseala ochilor și să îți protejezi ochii de nenumăratele ore petrecute stând în fața computerului sau alăturând bomboanele colorate pe telefon. Ochelarii cu protecție contra luminii albastre pentru bărbați pot reduce strălucirea și poate filtra lumina albastră.

Cei mai buni ochelari anti lumină albastră oferă, de asemenea, protecție UV 100%. Știi, nu toți ochelarii de soare sunt întunecați - este mai important să aibă protecție UV. Waykins oferă ochelari pentru computer cu design danez, cu lentile pentru lumină albastră și protecție totală împotriva soarelui.

Colecția noastră cuprinde o varietate de modele care arată superb. De la ochelari browline la ochelatii aviator, ochelarii noștri cu filtru de lumină albastră îți oferă stilul și protecția de care ai nevoie.

CUM FUNCȚIONEAZĂ OCHELARII CONTRA LUMINII ALBASTRE?

Ochelarii de protecție contra luminii albastre au lentile care sunt concepute pentru a absorbi lumina albastră / violetă de la dispozitive și din mediu. Ochelarii de computer cu lentile pentru lumină albastră sunt de obicei transparenți și vin într-o gamă de modele pentru bărbați. Această tehnologie de blocare a luminii albastre poate ajuta la diminuarea oboselii ochilor, durerilor de cap și te ajută să îți reglezi corpul și somnul. Există mulți alți factori implicați în oboseala digitală a ochilor care ar trebui, de asemenea, luați în considerare. Ochelarii anti-lumină albastră nu sunt un remediu, dar reprezintă un mic pas într-un puzzle către o mai bună sănătate a ochilor.