Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

OCHELARI DE SOARE SPORT

Ochelarii de soare sport pentru bărbați sunt buni nu doar pentru activități sportive. Au un design cu acoperire optimă, sunt ușori și solizi, aceste caracteristici făcându-i practici pentru orice ocazie în care dorești ca ochelarii de soare să rămână la locul lor. Selecția noastră în continuă creștere include modele de la ochelari de soare pentru motocicliști la ochelari de soare sport polarizați – cumpără și vezi cum se simte securitatea.

Lei
Lei
11 produse

CARE SUNT CEI MAI BUNI OCHELARI DE SOARE PENTRU SPORT?

Cea mai bună pereche de ochelari de soare pentru activități sportive este perechea care îți rămâne pe față. Indiferent dacă alergi, mergi cu bicicleta, faci drumeții sau joci tenis, ultimul lucru de care ai nevoie este ca ochelarii de soare să alunece.

Colecția noastră de ochelari de soare sport are rame ușoare, dar rezistente. Majoritatea modelelor oferă, de asemenea, o potrivire completă care oferă o protecție totală a ochilor și ține departe razele dăunătoare UVA și UVB, vântul și strălucirea. Ești gata să faci triatlon? Ai aici ochelarii de soare... tot ce îți mai trebuie este dorința!

OCHELARI DE SOARE CU ACOPERIRE OPTIMĂ

Ramele curbate din acești ochelari de soare sport este cea care îi definește și le oferă avantajul față de alte modele. Unii ochelari de soare sport cu acoperire optimă au o lentilă continuă, în timp ce alții au două lentile (tipice pentru ochelarii de soare standard). Pe lângă lentile, vei observa și că ramele includ modele cu rame complete dar și fară ramă.

Ochelarii de soare fără ramă au o bandă peste sprâncene, cu lentilele suspendate sub ea. Acest model oferă un câmp vizual larg, fără un cadru care să îți perturbe vederea. Deoarece vederea periferică este neîntreruptă și îți permite să te concentrezi pe pista din fața ta, vei găsi adesea acest model de ochelarii de soare pentru alergare și pentru ciclism.

Ochelarii de soare sport cu acoperire optimă îți protejează și vederea de lumina periferică. Încearcă o pereche și observă că, spre deosebire de ochelarii de soare tradiționali pentru bărbați, ochii tăi sunt protejați chiar și în lateral. Acest lucru va reduce oboseala ochilor și va proteja pielea delicată din jurul ochilor tăi de razele dăunătoare ale soarelui.

Cumpără din colecția noastră cu lentile din policarbonat rezistente la rupere. Acestea sunt rezistente la impact și fac activitățile sportive sigure.

OCHELARI DE SOARE BIKER

Oferim o selecție de ochelari de protecție pentru motocicliști și ochelari de soare pentru motocicliști aspiranți sau pasionați de motociclete. Acești ochelari de soare pentru motocicliști includ căptușeală moale din spumă pe interior care împiedică praful, resturile și vântul să îți rănească ochii și să îți afecteze vederea.

OCHELARI DE SOARE SPORT POLARIZAȚI

Dacă a fost vreodată nevoie de lentile polarizate, acea nevoie e mai ales pentru ochelarii de soare sport pentru bărbați. Lentilele polarizate sunt concepute pentru a elimina strălucirea suprafețelor ca apă, zăpadă, drumul sau bicicleta din fața ta, etc. Deoarece ochelarii de soare sport și ochelarii de soare pentru motocicliști sunt folosiți pentru sport, este logic că reducerea strălucirii ar fi importantă.

Combină lentilele polarizate cu protecția UV și vei avea o modalitate sigură de a te bucura de distracția preferată.