Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

CLIPSURI PENTRU BANI

Unii bărbați nu vor să ia cu ei cu un portofel voluminos sau urăsc să stea pe unul pe tot parcursul zilei. Dacă ești acel tip, aruncă o privire la colecția noastră de clipsuri de bani. Un clips de bani este cel mai simplu mod de a-ți transporta banii și cardurile. Dacă te-ai săturat de un portofel voluminos care să îți lărgească buzunarul din spate în fiecare zi, un clips de bani este răspunsul.

Lei
Lei
12 produse

Mai compact

Decizia de a trece la un clips pentru bani este ocazia perfectă de a arunca chitanțele vechi, cardurile cadou și praful care s-a strâns în portofelul care de fapt trebuia să fie plin de bani. După ce ai făcut ordine prin lucrurile esențiale, vei realiza că niște bani și cardurile importante sunt tot ce ainevoie.

Te temi ca vei arata ca un gangster cand vei scoate din buzunr un clips de bani în supermarket? Atunci nu lua cu tine atât mulți bani cash. Problemă rezolvată.

Tipurile de clipsuri pentru bani

Există 2 categorii principale: clipsuri pentru bani clasice și portofele/portvizituri cu clips pentru bani.

Clipsuri pentru bani clasice

Clipsurile pentru bani sunt un fel de portofel simplificat. Sunt de obicei realizate din metal și sunt perfecte pentru a purta cu tine câteva bancnote și carduri. Sunt foarte practice și în plus sunt un accesoriu care arată excelent, perfect dacă vrei să ții banii în buzunarul din față.

Portofele/portvizituri cu clips pentru bani

Aceste portofele sau portvizituriare au un clips pentru bani în locul unui compartiment clasic pentru bancnote. Unele dintre ele au clipsul la exterior, iar altele îl au în interior.

Clipsuri pentru bani din oțel inoxidabil

Aproape toate dintre clipsurile noastre pentru bani clasice sunt realizate din oțel inoxidabil 100%, și vor rezista mulți ani. Este materialul perfect pentru un asemenea accesoriu și arată excelent. Un clips din oțel costă mai puțin decât cele mai multe portofele și este în plus un accesoriu unic și cu stil.

Ești pregătit pentru un clips de bani?

Aceste accesorii sunt subțiri și elegante, dar îți oferă siguranța că banii și cardurile tale sunt la un loc. Anumite modele îți permit să gravezi un design personalizat, care le va transforma cu adevărat într-o piesă unică.

Chiar dacă clipsul tău pentru bani nu este scos prea des din buzunar este important să știi că acesta îți reflectă gustul și stilul.

Clipsuri de bani gravate

Personalizarea clipsului pentru bani cu o gravură îți permite să îți spui propria povestea. Depășește alinierea cu nițte tendințe și va deveni ceva mai personal. Este al tau.

Clipsurile de bani personalizate prin gravură reprezintă idei excelente de cadouri pentru bărbatul special din viața ta. Tatăl tău are nevoie de ceva pentru Ziua Tatălui? Cum rămâne cu nunta celui mai bun prieten al tău? Clipsurile de bani gravate sunt cadouri perfecte pentru cavalerii de onoare iar noi putem grava cu laser orice, de la inițialele tale până la o dată specială, la un mesaj care îți amintește cât de minunat ești. Ceva ca ... "esti grozav." Ok, nu e cea mai bună idee a noastră.

Indiferent de ce alegi, găsește clipsul tău de bani preferat din colecția noastră de accesorii.