Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

BANDANE PENTRU BĂRBAȚI

Bandanele pentru bărbați nu mai sunt doar pentru marină. Datorită mătăsii moi, luxoase și a unei game variate de modele, bandanele sunt scoase din barcă și gata pentru gât. Când vine vorba de a-ți defini stilul sau de a stabili o tendință, bandanele pentru bărbați sunt tușa finală. Descoperă colecția noastră pentru a-ți găsi preferata.

Lei
Lei
14 produse

ACCENTUEAZĂ-ȚI LOOK-UL CU O BANDANĂ DE MĂTASE PENTRU BĂRBAȚI

Înainte de a vorbi despre cum să adaugi stil ținutei tale cu o bandană din mătase pentru bărbați, să ne punem de acord asupra a ceea ce este aceasta. Bandanele - cunoscute și sub numele de batiste și baticuri - sunt piese pătrate din pânză purtate în jurul gâtului sau capului ca accesorii. Ai văzut bandane peste tot de oamenii de pe iahturile din Saint-Tropez, până la grupurile de cercetași care se îndreaptă spre camping în weekend.

Colecția noastră de bandane pentru bărbați este departe de a fi purtată de băieții din pădure. Fabricate din mătase fină, ale noastre se simt la fel de bine pe gât, pe cât arată. Combină o bandană cu imprimeu paisley cu un tricou clasic alb sau cu o cămașă din denim cu nasturi pentru o ținută simplă, relaxată. Dacă ești în căutare de ceva mai formal, fiecare bandană din mătase pentru bărbați adaugă o textură fină și arată minunat cu costumul tău.

CUM SĂ PORȚI O BANDANĂ PENTRU BĂRBAȚI

Bandana este concepută pentru a fi purtată în jurul gâtului, încheieturii mâinii sau chiar ca o batistă de buzunar. Cel mai popular mod de a purta bandana pentru bărbați este în jurul gâtului într-un mod relaxat.

CUM LEGI O BANDANĂ

1. Întinde bandana pe o suprafață plată și apoi pliază-o de-a lungul diagonalei.

2. Acum că ai obținut o formă de triunghi, rulează ușor pornin din partea cea mai lungă pentru a forma o formă de tub.

3. Pune bandana rulată în jurul gâtului și leagă capetele într-un nod lărguț. Asigură-te că nodul nu este prea strâns.

4. Poziționează nodul ușor lateral (nu direct sub bărbie).