Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Accesorii pentru bărbați

Ghidul tău complet

Încă din zorii civilizației, bărbații au purtat accesorii - de la broșe vikinge la inele egiptene cu sigiliu până la brățări cu perle polineziene. Hainele erau o necesitate, dar accesoriile au fost întotdeauna pentru a te exprima.

Ele sunt, de asemenea, cele mai longevive rămășițe ale oamenilor antici. Când arheologii descoperă ruinele orașelor, ce găsesc în afară de ceramică și fundații? Când nu mai rămâne nimic din oamenii care au locuit acolo – hainele și trupurile lor consumate de pământ – de unde știm cine sunt ei?

Prin accesoriile lor. Purtau aur sau argint? Ce simboluri au fost gravate pe articolele lor? Cât de detaliate erau desenele lor? Răspunsurile ne vorbesc nu numai despre ei, ci și despre cât de departe a ajuns sfera lor de influență și cu cine au făcut comerț. Accesoriile îți permit să îți spui povestea, chiar și de-a lungul mileniilor.

1 Accesorii pentru bărbați1.1 Ce sunt accesoriile pentru bărbați?1.2 Ce domenii ale accesoriilor pentru bărbați acoperim?1.3 Tipuri de accesorii1.4 Întrebări frecvente1.5 Top 5 tendințe în accesoriile pentru bărbați din 20221.6 Accesorii de lux pentru bărbați1.7 Accesorii unice pentru bărbați1.8 Accesorii statement1.9 Accesorii pentru bărbați la prețuri accesibile1.10 Accesorii colorate1.11 Accesorii pentru bărbați în vârstă1.12 Accesorii de călătorie pentru bărbați1.13 Accesorii personalizate1.14 Accesorii de nunta pentru mire1.15 Accesorii de top pentru bărbați1.16 Accesorii pentru costum1.17 Accesorii pentru vacanța ta1.18 Accesorii pentru plajă1.19 Ai întrebat, noi am răspuns

Ce sunt accesoriile pentru bărbați?

Istoria accesoriilor pentru bărbați este una interesantă. Ceea ce acum sunt considerate „articole pentru femei” au fost, în multe cazuri, inventate și dezvoltate pentru bărbați. Tocurile înalte au fost purtate de cavaleria persană în secolul al XV-lea pentru a-și asigura mai bine picioarele în etrieri. Ulterior, aristocrația europeană le-a folosit pentru a părea mai înalți și mai maiestuoși. Machiajul, rujul și acele peruci albe enorme erau în mare parte domeniul bărbaților europeni. Moda variază și trece între ceea ce sunt considerate trăsături tradiționale masculine și feminine și, pe măsură ce normele sociale devin din ce în ce mai neclare, stilul urmează exemplul.

Stilul este o forță a naturii și niciun individ nu îi poate schimba cursul prin forța pură a voinței. Este ghidat de voința și interesul colectiv al indivizilor care formează grupul. Unii ar putea încerca să forțeze stilul într-o anumită direcție, dar această forță culturală misterioasă ajunge să decidă dacă sunt pionieri revoluționari sau... excentrici.

Ce domenii ale accesoriilor pentru bărbați acoperim?

Proiectăm și vindem tot ce are nevoie un bărbat pentru a arăta bine, cu excepția hainelor.

Lista tipurilor noastre de accesorii include, genți, articole de îngrijire a bărbii, curele, papioane, brățări, bretele, ochelari cu lentile transparente, butoni, cercei, mănuși, pălării, ace de rever, coliere, cravate, batiste de buzunar, inele, fulare, produse de bărbierit, ochelari de soare, ace de cravată, portofele și ceasuri.

Cu peste 6500 de articole disponibile, suntem siguri că vei găsi aici ceva pe placul tău.

Tipuri de accesorii

Genți

Gențile oferă o modalitate convenabilă de a transporta mai multe articole mai mici. Unele, cum ar fi gențile de laptop sau pentru produse de toaletă, au un singur scop principal, în timp ce altele, cum ar fi rucsacurile și gențile de voiaj sunt niște genți universale.

Gențile vin într-o varietate de materiale, fiecare dintre ele având avantajele și dezavantajele sale. Pielea exprimă lux, pânza robustețe, bumbacul sustenabilitate și poliesterul aventură. Materialul tău ce exprimă?

Vezi colecția noastră de genți

Bărbierire și îngrijirea bărbii

Un bărbierit bun separă bărbații de băieți. Sau un bărbierit bun transformă bărbații în băieți? Răspunsul depinde de cât de multă barbă are bărbatul pe care îl întrebi. Îngrijirea bărbii și articolele de bărbierit sunt esențiale pentru bărbații moderni. Nu există o modalitate mai „profesională” de a-ți menține fața curată și bărbierită decât cu un brici ascuțit pe o curea din piele, care răzuiește spuma de bărbierit clasică pe care ai obținut-o din săpun pentru barbă în bolul tău de bărbierit și ai aplicat-o cu pămătuful din păr de bursuc cu mâner de abanos.

Aparatele de ras clasice sunt mai puțin probabil să te lase sângerând și sunt mai ieftine de întreținut decât aparatele de ras moderne cu capete interschimbabile. Dacă ești genul de tip care își lasă barba să crească, periile și pieptenii pentru barbă, balsamurile, uleiurile, șampoanele și ceara îți vor păstra aspectul îngrijit. Pentru că diferența dintre o barbă bine întreținută și una neîngrijită este grija.

Vezi colecția noastră de produse pentru barbă și produse de bărbierit

Curele

Curelele sunt fășii din piele sau pânză destinate a fi trecute prin buclele de la blugi sau pantaloni pentru a îi ține la locul lor. Dar ele fac mai mult decât să-ți țină pantalonii sus. Culoarea lor completează accentele ținutei și accesoriile tale, iar catarama metalică îți poate completa ceasul, inelele și colierele.

Dacă este o curea din piele, ar trebui să se potrivească întotdeauna cu celelalte articole din piele (pantofi și genți, de exemplu), iar dacă este din pânză, ar trebui să completeze celelalte culori ale ținutei tale.

Vezi colecția noastră de curele

Papioane

Papioanele sunt fășii din material care trec pe sub gulerul cămășii și sunt legate într-o fundă în față, acoperind nasturele de sus. Știai că există papioane din lemn? Sunt super distractive și te vor face să ieși în evidență din mulțime la următorul eveniment.

Dacă nu îți place să ieși prea mult în evidență, papioanele pot fi și din bumbac, mătase și poliester (printre altele) și într-o varietate de culori. Trebuie doar să te întrebi: Prelegat sau clasic? Și să aleg și o batistă de buzunar asortată?

Vezi selecția noastră de papioane

Brățări

Brățările sunt bijuterii înfășurate în jurul încheieturii tale în scopuri decorative sau expresive. Cel mai adesea acestea sunt lanțuri metalice, manșete din piele, șiruri de mărgele sau țesături sau împletituri. Pentru un plus de stil, acestea ar trebui să se potrivească și să completeze celelalte accesorii tale - în special ceasul tău.

Marea majoritate dintre noi folosim gesturi cu mâinile atunci când vorbim, făcând mâinile și încheieturile noastre parte a procesului de comunicare. Asigură-te că încheieturile tale îți spun povestea atunci când gesticulezi.

Vezi colecția nostră de brățări

Bretele

Bretele sunt benzi elastice plate care se atașează la părțile din spate și față ale pantalonilor și trec peste umeri pentru a-ți menține pantalonii sus. O alternativă la curele, dar nu trebuie niciodată purtate în același timp. Singura declarație de stil pe care ai face-o este: „Nu știu la ce folosește unul dintre aceste accesorii”.

Bretele sunt atașate de pantaloni fie cu nasturi în interiorul beteliei, fie prinse direct pe ea. Asigură-te că pantalonii tăi au nasturi pentru atașarea bretelelor înainte de a le cumpăra sau apelează pe cineva care poate coase nasturi la pantaloni. Dacă o poți face singur... felicitări!

Vezi colecția nastră de bretele

Ochelari cu lentile transparente

Ochelarii cu lentile transparente sunt rame cu lentile din sticlă care nu este colorată, nu oferă o mărire și nu oferă lentile corective. Sunt purtați doar în scop estetic sau, dacă ai nevoie de o scuză pentru a arăta bine, pentru „siguranță”. Unii bărbați pur și simplu arată mai bine cu ochelari. Unii bărbați ar putea dori să proiecteze un aer intelectuali și să descopere că acest lucru este cel mai bine realizat purtând ochelari, în ciuda faptului că sunt blestemați cu vedere 20/20.

Nu se poate nega că purtarea ochelarilor modifică prima impresie a oamenilor despre tine și depinde de tine să definești ce impresie vrei să evoci. Cu siguranță este mai bine decât să te plimbi cu o diplomă lipită pe frunte.

Vezi colecția noastră de ochelari cu lentile transparente

Butoni

Butonii sunt făcuti să treacă prin butonierele cămășilor elegante și să asigure pliul în jurul încheieturii, împiedicând manșeta să alunece peste mână.

Butonii vin în toate formele și dimensiunile, iar dacă porți un ac de cravată, inele și alte accesorii, vei dori să îți asortezi butonii cu acestea. Dacă mergi la petrecerea unui tâmplar, totuși, ai putea lua în considerare butonii cu nivele. Nu există sfârșit al creativității pe care o poți exprima cu butoni.

Vezi colecția noastră de butoni

Cercei

Cerceii rotunzi și cerceii cu șurub sunt făcuți să treacă printr-o mică gaură perforată în ureche (sau altă parte a corpului). În cazul cerceilor rotunzi, știftul intră într-o gaură de pe partea opusă a cercelului, completând cercul. În cazul cerceilor cu șurub, un mic fluturaș este împins pe tijă, fixând cercelul. Cerceii magnetici și cu clips se atașează de lobul urechii prin magnetism și, respectiv, prin forța de prindere. Alternative grozave pentru piercing dacă nu ești prea pasionat de ace.

La celălalt capăt al spectrului, ai plugs și gauges, toate concepute pentru a îți întinde lobul urechii pentru a găzdui bijuterii din ce în ce mai mari. Avem o selecție decentă de plug-uri false în cazul în care dorești să încerci acel aspect fără să îți lărgești lobul urechii.

Vezi colecția noastră de cercei

Mănuși

Mănușile sunt straturi subțiri de pânză sau piele purtate pe mâini pentru a le proteja de frig. Fabricate de obicei din bumbac, lână sau piele, mănușile sunt disponibile în mai multe varietăți - de la mănuși din bumbac călduroase și confortabile, compatibile cu ecranul tactil, din materiale reciclate, până la mănuși de condus din piele de oaie, de înaltă calitate.

Cu toții avem nevoie de mănuși care să ne ferească mâinile de frig. Când nu o facem, pielea noastră se usucă, începe să se exfolieze și avem acele microtăieturi enervante între degete.

Vezi colecția noastră de mănuși

Pălării

Pălăriile sunt accesorii purtate pe cap pentru a-l proteja de frig iarna și de razele dăunătoare ale soarelui vara și pentru a te asigura că arăți bine chiar și atunci când părul nu îți stă bine. Înțelepciunea populară ne spune că pierdem 80% din căldura corpului prin cap. Deși acesta este un argument de vânzare grozav pentru pălării, este, de asemenea, evident greșit.

Când este frig, pierdem căldură din orice parte din noi este descoperită, ceea ce se întâmplă adesea să fie capul nostru. Pălăriile sunt de obicei făcute din bumbac, lână, pâslă sau piele și oferă cel mai puternic stil atunci când sunt combinate cu mănuși asortate și un fular.

Vezi colecția noastră de pălării

Ace de rever

Acele de rever sunt ace metalice ascuțite menite să decoreze reverul unui sacou sau al unui blazer. Majoritatea sacourilor și jachetelor au butonieră pe reverul din stânga sus. Aceasta era pentru a închide partea superioară a jachetei peste piept pentru a îți ține de cald, iar în interiorul pliului din partea dreaptă se afla un nasture ascuns.

De-a lungul anilor, nasturele a dispărut, lăsând orificiul în partea stângă cu un singur scop: un suport pentru ace de rever. Acele de rever trec prin butoniera (sau prin țesătură, dacă jacheta nu are una) și adaugă un strop de culoare sau strălucire look-ului tău.

Vezi colecția noastră de ace de rever

Coliere

Colierele sunt bijuterii care atârnă în jurul gâtului tău, suspendate pe piept. Acestea sunt cel mai adesea din metal, piele sau bumbac, iar unele poartă pandantive, care sunt elemente decorative care trag colierul în jos, formând un unghi în formă de V în centrul pieptului. Pandantivele vin în toate formele și dimensiunile, de la pietre naturale la plăcuțe metalice numite dog tag până la ceasuri funcționale și nu numai.

Un colier este centrat pe corpul tău și, probabil, poartă cea mai puternică parte a poveștii tale. Atârnă pe mijlocul pieptului și tu ești cadrul. Asigură-te că ai ales colierul care îți spune povestea.

Vezi colecția noastră de coliere

Batiste de buzunar

Batistele de buzunar sunt bucăți pătrate de pânză destinate să decoreze buzunarul de la piept al unui costum sau blazer. Acestea sunt de obicei realizate din poliester, mătase sau bumbac și vin într-o varietate de culori și modele și pot fi pliate în nenumărate forme.

Asortarea batistei de buzunar cu cravata, papionul sau ascotul și integrarea ei în schema de culori a ținutei tale este ceea ce creează un stil impresionant. Împăturirea uneia într-un dragon origami este o sarcină pentru un maestru.

Vezi colecția noastră de batiste de buzunar

Cravate

Cravatele sunt fâșii subțiri din pânză (de obicei mătase, poliester sau bumbac) destinate să se înfășoare în jurul gâtului pe sub gulerul cămășii și să atârne în față, ascunzând nasturii cămășii. O cravată ar trebui să completeze costumul și să aibă textură doar dacă aceasta lipsește de pe cămașă.

Asortarea cravatei și batistei de buzunar este întotdeauna o mișcare bună. Pentru mai multe sfaturi despre alegerea unei cravate, lungimea acesteia și multe altele, aruncă o privire la ghidul nostru complet despre cravate și învață cum să legi un nod de cravată cu "Cum să leg o cravată: 30 de noduri" guide

Vezi colecția noastră de cravate

Inele

Benzi rotunde din diferite metale sau din alte materiale purtate pe degete în scopuri decorative sau expresive. Majoritatea inelelor sunt realizate din oțel inoxidabil, titan, aur sau argint, dar alte materiale, cum ar fi ceramica sau siliconul, câștigă popularitate.

Inelele din ceramică și silicon sunt deosebit de utile pentru persoanele care lucrează cu sau în imediata apropiere a electricității, deoarece acestea sunt neconductoare. Inelele din silicon sunt, de asemenea, suficient de puternice și suficient de elastice pentru a fi purtate la sală, dacă dorești să îți duci mesajul până la presa de picioare.

Vezi colecția noastră de inele

Fulare

Fularele sunt benzi lungi din pânză care se înfășoară în jurul gâtului pentru a îți ține de cald. Un fular tubular este un tub cilindric închis destinat să fie tras peste cap în același scop. Indiferent ce alegi, un fular este mai bun decât să îți ridici umerii până la urechi pentru puțină căldură.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare constă în lentile colorate prinse pe rame metalice sau din plastic și montate în fața ochilor pentru a oferi confort în zilele însorite. De asemenea, permit o vedere mai bună în lumină puternică și adaugă un plus de stil ținutei tale. În plus, cu o pereche de ochelari de soare, nimeni nu poate vedea la ce te uiți.

Ace de cravată

Acele de cravată (sau clemele de cravată) sunt bucăți de metal menite să țină cravata centrată pe cămașă și să păstreze capătul subțire ascuns în siguranță în spatele capătului gros al cravatei. Dacă simți vreodată nevoia de a purta cravata în jurul capului, atașează clema de cravată de buza superioară pentru a-ți aminti că este o idee proastă.

Vezi colecția noastră de ace de cravată

Portofele și portcarduri

Portofelele îți stochează cardurile, actele de identitate, bancnotele și monedele într-un singur loc convenabil. Portcardurile sunt special concepute pentru a deține numai carduri, iar unele vin cu protecție RFID pentru a bloca potențiala exploatare a caracteristicilor contactless ale cardurilor tale.

În ciuda confortului de a plăti cu telefonul, există o eleganță incontestabilă în a deschide un portcard auriu.

Vezi colecția noastră de portofele și portcarduri

Ceasuri

Un ceas este accesoriul standard pentru un bărbat. Folosit în scopuri decorative și expresive, un ceas spune multe despre personalitatea ta, ambițiile tale și despre modul în care te privești. A arăta ora este, probabil, cea mai puțin importantă funcție a unui ceas. Orice ceas poate face asta. Dar ceasul pe care alegi să-l porți la încheietură spune multe despre tine.

Fiecare parte a ființei tale este o pânză albă. Folosește-o ca să te exprimi.

Vezi colecția noastră de ceasuri

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt primele 10 accesorii esențiale pentru bărbați?

Nu tuturor ne place să ne îmbrăcăm elegant sau să purtăm bijuterii în fiecare zi, dar există un efort minim pe care trebuie să-l depunem cu toții în anumite ocazii. De la ocazii triste la cele vesele, eticheta ne impune ca fiecare dintre noi să fie înarmat cu aceste 10 accesorii esențiale atunci când este nevoie de ele.

Cravata

A fi singurul tip fără cravată la nunta unui membru al familiei arată a lipsă de respect. La fel și să nu te prezinți. Chiar nu ai de ales, trebuie să ai cel puțin o cravată care să se potrivească costumului tău ascuns pentru urgențe. Dar probabil că vei dori să ai mai multe variante de culoare și model pentru a avea opțiuni atunci când cunoști tema evenimentului. O cravată roz aprins ar arăta probabil deplasată la o înmormântare.

Acul de cravată

Cravatele sunt renumite pentru că au o minte proprie și par a fi hotărâte să stea oriunde, dar un pe centrul pieptului. O clemă de cravată o fixează și o forțează să se conformeze. Acestea pot fi strălucitoare și complexe sau simple și curate, gravate sau nu - depinde de tine.

Colierul

Un colier este, fără îndoială, cel mai puternic element expresiv din arsenalul tău de accesorii. Pieptul tău este o pânză și orice afirmație pe care alegi să o pui acolo va fi la vedere. Asigură-te că îți spune povestea.

Un colier nu adaugă doar detalii atrăgătoare în partea din față a pieptului, ci poate completa linia maxilarului și decolteul cămășii. Un lanț simplu va fi întotdeauna în formă de „U”, dar un colier cu pandantiv creează un „V”. Cu cât lanțul este mai lung, cu atât colțul devine mai ascuțit. Când combini coliere, încearcă să alegi culori complementare și lungimi și texturi diferite, astfel încât acestea să nu se suprapună și să pară aglomerate.

Cureaua

Majoritatea dintre noi – dacă nu toți – purtăm pantaloni cel puțin o parte din timp. Dacă pantalonii tăi nu sunt croiți perfect pentru a se potrivi formei tale, vei avea nevoie fie de bretele, fie de o curea pentru a împiedica aceste accesorii să provoace un incident de „expunere indecentă”. Bretele sunt mai mult o alegere stilistică în zilele noastre, dar o curea este esențială pentru purtarea zilnică.

Brățara

O brățară adaugă o notă de caracter încheieturii tale. Încheietura mâinii este una dintre cele mai expresive părți ale corpului tău (cei mai mulți dintre noi ne folosim de gesturi cu mâinile în timp ce vorbim) și chiar dacă nu spune nimic poate transmite multe. Vei dori să te asiguri că brățara ta completează ceasul și alte accesorii și că spune ceea ce dorești să spună.

Geanta messenger

Puține genți au versatilitatea genților messenger sau confortul lor. Cei mai mulți dintre noi avem nevoie să transportăm un laptop, un telefon, un portofel etc., pe parcursul zilei, iar o geantă de tip messenger oferă spațiul perfect de depozitare pentru majoritatea bărbaților. Un rucsac este mai mare și greutatea sa este distribuită mai uniform, dar este, de asemenea, mai greoi de pus și toate lucrurile tale sunt blocate într-un singur compartiment mare, forțându-te să scotocești în jurul a ceea ce cauți. Pentru majoritatea activităților de zi cu zi, o geantă messenger bine organizată este soluția.

Inele

Majoritatea bărbaților vor purta un singur inel în viața lor. Cel care le stăpânește pe toate? Nu. Cel care înseamnă că nu mai este disponibil. Dar asta lasă nouă degete pentru expresie pură. Fie că este un inel cu sigiliu cu piatra semiprețioasă preferată, un inel unic din oțel de damasc sau o bandă simplă cu o gravură personalizată - opțiunile sunt nesfârșite.

Ceasul

Orice ceas îți poate arăta cât este ora, dar numai un ceas care îți vorbește poate vorbi în numele tău. Un ceas spune atât de multe despre purtător – cum se vede pe sine și cum vrea să fie văzut. Un ceas de scafandru funcțional strigă aventură, în timp ce un ceas subțire șoptește eleganță. Un ceas schelet indică un suflet curios, în timp ce un ceas cu fazele lunii indică o persoană în contact cu al treilea său ochi. Al tău ar trebui să spună ce vrei să transmiți prin el.

Portofelul

Duci cu tine carduri și, ocazional, bucăți de hârtie sau mici discuri metalice cu valoare monetară? Dacă ai răspus da pentru toate cele de mai sus și, uneori, ai mai mult de unul din fiecare, vei avea nevoie de un portofel. Sigur, poți obține una dintre acele huse de telefon care dublează drept portofel, dar câte carduri poți strânge în ea înainte de a se aglomera? Și chiar vrei să-ți dezvălui telefonul pentru a-ți lua cardul, dezvăluind notificările Tinder casieriței drăguțe? Nu credem. Ia-ți un portofel.

Ochelari de soare

Încruntarea îți va da riduri. De fapt, toată lumina directă a soarelui îți dă riduri, dar ele devin mai pronunțate în jurul ochilor, deoarece te încrunți mult în lumina puternică a soarelui. Toată lumea are nevoie de o pereche de ochelari de soare pentru a-și proteja ochii vara, dar există rame care ți se potrivesc bine și rame care nu ți se potrivesc. Probabil că știi deja care sunt acestea. Există și întrebări de genul polarizat sau nu? Cu sau fără filtrare de lumină albastră? Lentile fotocromatice?

Top 5 tendințe în accesoriile pentru bărbați din 2022

Cercei cu pandantiv

Descriși ca fiind absolut inutili și, prin urmare, geniali - dar noi nu suntem de acord. Orice formă de exprimare nu este, prin definiție, inutilă. Cerceii rotunzi îți permit să agăți pandantive expresive de ei, schimbându-le în funcție de starea ta de spirit. Combinând culorile, formele și pandantivele... nu există limită la ceea ce poți spune cu un set de pandantive.

Ochelari ce blochează lumina albastră

Cu toții am petrecut din ce în ce mai mult timp în fața computerului în ultimul timp și se pare că acest lucru nu se va schimba în curând. Dacă ai observat că ochii tăi se încordează după câteva ore la serviciu, s-ar putea să-ți expui ochii la prea multă lumină albastră. Ochelarii care blochează lumina albastră sunt o modalitate excelentă de a îți odihni ochii, rămânând în același timp productivi în era digitală. De asemenea, te vor face să arăți super inteligent la ședințele Zoom.

Inele de damasc

Oțelul de damasc este format prin combinarea a două tipuri de oțel, ceea ce creează un model distinct asemănător lemnului atunci când oțelul este tăiat. Inelele din oțel de Damasc sunt unice, deoarece modelul de pe fiecare este diferit prin definiție. Inelele din Damasc și cele cu pietre naturale sunt unice - 100% ale tale.

Bijuterii cu perle

Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, perlele erau prohibitiv de scumpe pentru toți, cu excepția celor mai bogați regi, care le purtau mândri pentru a-și arăta statutul. Anii '20 marchează momentul în care Occidentul a început să le considere „bijuterii pentru femei”. În ultimul timp, totuși, tot mai mulți bărbați de succes fac eforturi de a-și recupera perlele. Te vei alătura lor?

Combinarea colierelor

Purtarea mai multor coliere în culori complementare și de lungimi diferite creează o sărbătoare vizuală pe pieptul tău. Dar ai grijă ca sărbătoarea să nu se transforme într-o revoltă. O combinație de pandantive și lanțuri îți poate spune povestea mai viu decât poate o singură piesă, dar prea multe mesaje amestecate sunt o rețetă sigură pentru confuzie.

Accesorii de lux pentru bărbați

Ce face un accesoriu luxos? Dacă o casă de modă pariziană de renume mondial lansează o brățară „ieftină” din materiale lipsite de strălucire, este totuși o brățară de lux? Ce se întâmplă dacă o companie de producție în masă realizează un accesoriu folosind cele mai bune materiale, concepute de cei mai în vogă designeri și bazat pe ani de cercetare în confort? Este mai mult sau mai puțin luxos decât primul exemplu? Dacă au același preț? Contează?

Ne propunem să satisfacem orice tip de bărbat, așa că, deși majoritatea accesoriilor noastre sunt accesibile, ne propunem întotdeauna să maximizăm profitul pentru banii tăi. Mai jos sunt câteva dintre produsele noastre de ultimă generație în care nu a fost scutită nicio cheltuială pentru a îți oferi tot ce este mai bun.

Accesorii unice pentru bărbați

Nimănui nu-i place cuvântul „normal”. Nimănui nu-i place nici cuvântul „ciudat”. Dar „unic” este ceea ce ne dorim. Să fie vizibil diferit de mulțime într-un mod pozitiv. A ieși în evidență și a fi remarcat, nu a ieși în evidență și a fi exclus.

Acestea sunt câteva dintre tipurile de bijuterii pe care le-am proiectat tocmai în acest scop. Pentru a fi interesante, diferite și uimitoare. Pe scurt: pentru a fi unice.

Accesorii statement

Unele accesorii sunt menite doar să adauge un strop de stil look-ului tău. Pentru a adăuga o strălucire decolteului sau o pată de culoare în jurul taliei sau o textură la încheietura mâinii. Apoi, există accesorii care nu doar îți șoptesc mesajul lumii, ci îl țipă printr-un coron de pe un vârf de munte, sperând să provoace o avalanșă de reacții.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai puternice piese ale noastre, concepute pentru a spune ceva în cel mai puțin subtil mod posibil.

Accesorii pentru bărbați la prețuri accesibile

Mai puțin este adesea mai mult. Uneori, vrei doar să-ți decorezi corpul cu ceva care nu a costat două brațe și un rinichi. Calitatea accesibilă este ceea ce ne străduim să realizăm cu toate produsele noastre, dar mai jos sunt câteva opțiuni excelente, simple și, mai presus de toate, ieftine.

Dacă vrei ceva de lux la prețuri accesibile, aruncă o privire pe pagina noastră de Outlet.

Accesorii colorate

Accesoriile care îți completează ținuta întăresc mesajul pe care îl transmite, dar culorile îndrăznețe, care contrastează puternic, atrag și captează atenția, purtând o poveste care este complet a lor.

Mai jos sunt accesorii care vor lăsa o impresie vie.

Accesorii pentru bărbați în vârstă

Nu există bărbați bătrâni, ci doar domni maturi. Gusturile noastre evoluează odată cu noi și, în timp ce majoritatea bărbaților se îndreaptă către modele mai minimaliste, de o calitate mai înaltă și cu un confort mai mare în anii lor de amurg, unii fac o întoarcere completă și sprintează în sens invers. Un alt lucru care tinde să se întâmple pe măsură ce ne maturizăm - încetăm să ne mai pese la fel de mult de ceea ce cred alții despre noi și dezvoltăm un stil foarte individual. Devenim mai mult noi înșine.

Avem accesorii pentru toate vârstele, dar mai jos sunt câteva care se potrivesc unui gentleman - minimaliste, de înaltă calitate și confortabile.

Accesorii de călătorie pentru bărbați

„Să călătorești înseamnă să trăiești”, a spus comoara noastră națională, Hans Christian Andersen. Pe vremea lui, să ajungi oriunde lua mult timp și singurele accesorii de călătorie adecvate erau hainele pentru orice climă și un cufăr mare de lemn. Astăzi, putem merge din oraș în oraș doar cu hainele de pe noi și un rucsac mic.

Avem accesorii pentru orice tip de călătorie, de la excursii de o zi la călătorii de anvergură; pentru cei ce vor să ajungă în pub-uri urbane sau cei ce vor drumeții rurale. Descoperă-le mai jos.

Accesorii personalizate

Credem cu putere în puterea accesoriilor de a spune povești. Dar nimic nu spune o poveste mai personală decât accesoriile personalizate. Fie că este vorba de numele unei persoane dragi sau de filozofia ta personală, gravura face ca piesa să fie a ta și numai a ta.

Mai jos sunt câteva dintre produsele noastre ce pot fi gravate cele mai vândute, care așteaptă nota ta personală.

Accesorii de nunta pentru mire

Cum să te accesorizezi ca mire este o întrebare care i-a pus pe mulți bărbați în dificultate. Regulile principale sunt: completează ținuta partenerului și nu o eclipsa. Vei dori să ieși în evidență, dar nu într-un mod negativ. Pentru un ghid mai aprofundat despre accesorizarea în ziua nunții, consultă ghidul nostru detaliat despre accesorii pentru miri.

Participi la nunta altcuiva? Nu-ți alege ținuta fără să citești ghidul nostru complet despre accesorii pentru invitații la nuntă.

Accesorii de top pentru bărbați

Care sunt cele mai bune accesorii pentru bărbați? Răspunsul la această întrebare depinde în întregime de tine. Unele lucruri sunt pur și simplu standard – orice bărbat trebuie să aibă un ceas, de exemplu. Dar ce fel de ceas este cel mai potrivit pentru tine depinde de stilul tău vestimentar, culoarea pielii, stilul tău de viață și mulți alți factori. Nimeni nu știe povestea ta mai bine decât tine (excepție făcând poate doar mama ta), așa că nimeni nu îți poate spune ce este mai bine pentru tine. Și nici să nu discutăm despre cuvântul „cool”.

Ceea ce este „cool” se schimbă în fiecare sezon. Singura constantă este că are legătură cu atitudinea. În afară de asta, definiția sa este în continuă mișcare. Tot ce putem face este să îți spunem care sunt accesoriile noastre cele mai vândute în funcție de ceea ce zboară de pe rafturile noastre... dar ceea ce faci cu aceste informații depinde de tine.

Accesorii pentru costum

Marea majoritate dintre noi vor purta un costum la un moment dat în viața noastră. Dar, indiferent de tip, există unele accesorii care sunt considerate standard pentru costum. O cravată sau un papion sunt obișnuite pentru ocaziile importante și, dacă optezi pentru prima, vei dori să o asortezi cu o clemă pentru cravată, astfel încât să stea fixă. Butonii pentru manșetele cămășii și batistele de buzunar aparțin categoriei must-have-urilor, dar ceasurile de buzunar, acele de guler, brâurile și întăriturile pentru gulersunt acceorii pro pe care doar cei mai bine îmbrăcați dintre noi le cunosc și le folosesc. Descoperă selecția noastră de accesorii pentru costum care vor oferi oricărui costum un plus de stil.

Accesorii pentru vacanța ta

Alegerea accesoriilor pentru vacanță este în mare parte determinată de tipul de vacanță, unele accesorii sunt obligatorii, indiferent dacă mergi într-o excursie de weekend în oraș sau într-o vacanță lungă și relaxantă la plajă.

În primul rând, indiferent de destinație și lungimea pantalonilor, va trebui să-i ții sus. O curea din pânză este companionul perfect în vacanță, nu în ultimul rând pentru că cedează, pe măsură ce te extinzi de la lenevit și mâncat în exces mâncăruri locale delicioase.

Un alt accesoriu obligatoriu este un rucsac. Fie că este vorba de telefonul tău, de o hartă a orașului sau de toate amintirile pe care le strângi, vei avea nevoie de un însoțitor robust și elegant în excursia ta. Oriunde ai merge și orice ai face acolo, o geantă de calitate pentru produse cosmetice este întotdeauna o idee bună.

Vezi mai jos câteva dintre accesoriile noastre preferate de vacanță.

Accesorii pentru plajă

Plaja este nisipoasă, însorită și arzătoare. Ceea ce vei dori să porți este îmbrăcăminte de protecție din cap până în picioare. Dar dacă îți dorești să te bronzezi, va trebui cel puțin să îți protejezi ochii în timp ce stai la soare.

Ochelarii de soare sunt un must-have pentru orice ieșire la plajă. Ei nu numai că îți protejează ochii de razele dăunătoare ale soarelui, dar împiedică formarea ridurilor. Dacă urechile ți se ard ușor, îți recomandăm să iei în considerare o pălărie.

Cu siguranță vei avea nevoie de un rucsac sau o geantă pentru toate lucrurile tale și de o geantă pentru produse de îngrijire în care să pui crema de protecție solară și loțiunea după plajă. Și nu în ultimul rând, un ceas rezistent la apă. Descoperă câteva dintre cele mai bine vândute accesorii gata de plajă aici.

Ai întrebat, noi am răspuns

Care sunt accesoriile potrivite pentru bărbați?

Ca atâtea alte lucruri în viață, asta depinde de tine. Elementele de bază pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă sunt un ceas, un portofel și o curea din piele. Pe lângă acestea poți adăuga coliere, inele, brățări și o geantă messenger.

Câte accesorii ar trebui să poarte bărbații?

Câte te simți confortabil să porți. Este povestea ta.

Cum accesorizezi un tip?

Pornești de la nuanța pielii și stilul lui vestimentar. Alege accesorii care îi completează nuanța pielii (auriu pentru nuanțe calde, argintiu pentru cele reci, negru pentru toată lumea) și fă tot posibilul să nu intrii în conflict cu stilul lui vestimentar când vine vorba de forme și mărimi. Nu uita - contrastul este bun, dezordinea nu. Când ai înțeles elementele de bază, începi să experimentezi. Culori diferite, combinare, asortare, inelele multiple etc., toate sunt lucruri distractive pe care le poți încerca pentru a-ți îmbunătăți stilul și pentru a-l face al tău.

De ce sunt importante accesoriile pentru bărbați?

Când arheologii dezgroapă rămășițele caselor și mormintelor vikingilor, accesoriile sunt adesea singurul indiciu despre cine erau acești oameni. Ele sunt cea mai durabilă expresie a identității noastre, spunându-ne povestea mult timp după ce cei care ne-au cunoscut au plecat.

Accesoriile atrag atenția asupra unor zone sau trăsături specifice ale corpului și stilului tău, ajutându-te să direcționezi mai bine privirea celorlalți. În acest fel, îți poți scoate în evidență părțile bune și poți atrage atenția de la orice defecte. Tu ești regizorul care ghidează mâna cameramanului. Accesoriile sunt o formă de exprimare. Îți transmit identitatea lumii, te ajută să te simți în largul tău, să te simți ca tine, știind că adevăratul tău sine este la vedere. Accesoriile dau încredere.

Cum asortez accesoriile

Primul lucru pe care vei dori să-l faci este să alegi o paletă de culori. Nu are rost să încerci să asortezi accesoriile dacă stilurile tale nu sunt coerente. Încearcă să porți un număr similar de piese și de același tip. Dacă aglomerezi prea multe accesorii care nu se potrivesc, indiferent de cât timp ai petrecut pentru a alege culorile corecte, tot vei arăta ca un pom de Crăciun. Pentru o lectură mai aprofundată despre asortarea accesoriilor, consultă cele 7 reguli pentru asortarea accesoriilor pentru bărbați.