Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Încă lucrăm, iar livrările se fac ca de obicei!
politică de retur 365 zile pentru orice motiv
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
i
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Încă lucrăm, iar livrările se fac ca de obicei!
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Încă lucrăm, iar livrările se fac ca de obicei!
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
i
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Acesoriile pentru mire – Ghidul tău complet

Alege-le, asortează-le, poartă-le, spune ‘Da’ – desăvârșește-ți ținuta din ziua nunții cu ghidul nostru cuprinzător pentru accesoriile mirelui.

Accesoriile pentru nuntă îi pot face chiar și pe cei mai eleganți domni să se simtă neliniștiți în ziua cea mare. Îmbrăcămintea pentru birou nu este același lucru cu ținuta pentru ziua nunții.

Nouă, celor de la Trendhim, ne place o nunta reușită! Pentru noi este o misiune importantă să ajutăm pe mire și pe cavalerii săi de onoare să arate impecabil pentru una dintre cele mai mari decizii din viața sa. Pentru acest ghid, i-am cerut ajutorul lui Emily Burton Emily Burton Designs pentru părerea ei de expertă despre accesoriile de nuntă ale mirilor. Un planificator de nunți de succes, Emily are educație, experiență și stil, în care putem să avem încredere.

La începutul listei noastre cu accesorii pentru mire și cavaleri de onoare, această întrebare ne-a venit în minte ... există un astfel de lucru, cum ar fi o aglomerare de prea multe accesorii pentru un viitor soț? Emily răspunde repede: " Da, uneori. Regula mea este o singură piesă de rezistență. Un accesoriu principal arată luxos șielegant, în timp ce prea multe se concurează reciproc și fac ca aspectul tău general să pară ieftin.

Acordă atenție formalității evenimentului și discută întotdeauna cu partenera ta. Nu dorești ca mireasa ta să observe în mijlocul ceremoniei că tu porți un ac de rever inspirat de jocurile video când ea se aștepta la un trandafir alb. Nu este cel mai bun preludiu al jurămintelor de căsătorie. "

Cheia este alegerea unui element central. Pentru a te ajuta, am selectat mai jos accesoriile noastre de nuntă preferate. Pe care dintre ele îl vei alege pentru a fi punctul central al ținutei tale? Sau vei rămâne la un aspect tradițional, subtil și vei lăsa mireasa să fie în lumina reflectoarelor?

Fața ta

Ok, știm că "fața" nu este primul lucru pe care te-ai aștepta să-l vezi pe o listă de accesorii, dar să fim cinstiți ... este important. "Nunta ta nu este momentul să încerci ceva nou sau să încerci un aspect sălbatic, neîngrijit. Scopul este de a arăta ca cea mai bună versiune a ta.

Acordă-ți putin timp pentru a-ți îngriji tenul, deoarece acesta este secretul pentru a te simți sigur pe tine. Să îți tunzi barba sau să te bărbierești sunt lucruri care te vor ajuta nu numai să arăți bine... ci și să te simți bine.

Ce-ai de făcut

Indiferent dacă este vorba de o barbă care ar face orice pădurar să fie gelos, o mustață cool sau un bărbierit fin, cheia este să ai un plan. "Nu folosi trimmer-ul acela nou pentru prima dată în dimineața nunții și nu încerca un nou stil pe care l-ai văzut pe social media. Dacă te vei aranja de unul singur, asigură-te că ai experiență și că partenerei tale îi place rezultatul! Ultimul lucru pe care-l vrei este ca mireasa ta să nu-l recunoască pe bărbatul de la altar.

Același lucru este valabil și pentru bărbierire . Aici nu este cazul să exersezi în avans (sperăm că acesta nu este primul tău bărbierit), trebuie să îți pregătești pielea cu un duș cald și să te asiguri că folosești produse de calitate .

Cravatele

Alegerea imprimeurilor, materialelor și nodurilor vor face cravata să se potrivească la orice fel de nuntă – de la un eveniment tradițional la o nuntă mai casual.

Nodul pe care îl alegi în ziua nunții ar trebui să se potrivească cu stilul evenimentului. “O alegere clasică este nodul Windsor. Desigur, poți să încerci să fi creativ și să alegi ceva precum Nodul Dragostei, dar există un motiv pentru care nodul Windsor a supraviețuit timp de decenii în modă. Mereu arată fantastic.”

Cum alegi cravata potrivită

"Nunta ta este menită să reflecte personalitatea parteneriloe. Ar trebui să-ți spui povestea prin îmbrăcăminte și decor, mâncare și băuturi și chiar prin muzica pe care o alegi ... toate fără să trebuiască să spui un cuvânt. Aceasta nu înseamnă că o personalitate îndrăzneață ar trebui să poarte culori nebunești.

Nu este vorba de a te asorta perfect, ci mai degrabă de a găsi culori și imprimeuri care să fie în ton cu ceremonia. Cumpără-ți cravata și pe cele ale cavalerilor de onoare în avans și arată-le miresei pentru a vedea dacă ai ales culoarea care se potrivește cu ideile ei.

Doar pentru că mireasa și domnișoareled de onoare poartă roz pal nu înseamnă că și tu trebuie să porți o cravată roz uni . În schimb, poartă o nuanță mai închisă în aceeași gamă de culori, dar nu o asorta exact. Dacă vrei un aspect mai casual, optează pentru o cravată cu imprimeu cu nuanțe de roz care să te asorteze cu culorile miresei."

 1. Cu o cravată neagră și un costum negru nu poți da greș. Nimeni nu o poate da în bară cu asta.
 2. O altă opțiune puțin riscantă este griul sau argintiul .
 3. Pentru nunțile casual, ai putea purta o cravată din lână sau o cravată tricotată . Mătasea este cea mai sigură opțiune pentru orice situație.
 4. Cravatele se șifonează ușor. Ai grijă să o depozitezi corect înainte de ziua cea mare.

Ace de cravată

Adăugarea unui ac de cravată sau unei clame de cravată elevează ținuta deja elegantă și dacă le asortezi și cu celelalte accesorii metalice pe care le porți, poți da coeziune și clasă ținutei tale ... fără a menționa că îți va împiedica cravata să atârne în felul principal de la recepție.

Cum alegi acul de cravată

Secretul în cazul acelor sau clamelor de cravată este alegerea culorii metalului, în funcție de celelalte accesorii metalice. Schimbați verighetele sau inelele ? Ține minte asta. “Asortarea elementelor metalice – cataramă, ceas, butoni, etc. – este un mod excelent de a crea o ținută neîncărcată și cu stil.”

 1. Acul de cravată trebuie să aibă o lungime maximă de aproximativ 70-80% din lățimea cravatei.
 2. Acul de cravată trebuie să fie poziționat între nasturii 3 și 4 ai cămașii sau la aceeași înălțime ca și batista de buzunar.
 3. Alegerea mărimii acului de cravată variază în funcție de tipul de cravată pe care îl porți.

Papioanele

Papioanele sunt mai puțin obișnuite decât cravatele și te scot în evidență. "Alegerea unui papion în culori asemănătoare, dar nu exact ca acelea ale miresei, este o modalitate unică de a-ți eleva aspectul și de a menține în continuare coeziunea".

Există, de asemenea, unele situații în care un papion este obligatoriu. "Dacă porți o cămașă plisată - alege un papion. Cămășile plisate sunt rezervate pentru situații formale și concepute pentru a pune în evidență nasturii. O cravată ar ascunde nasturii cămășii.

O altă situație este dacă porți frac. Poți alege diferite opțiuni cu un frac, dar de obicei dacă porți unul înseamnă că evenimentul este formal și poate chiar să aibă un cod de îmbrăcăminte. Cravata neagră înseamnă un papion negru . "Dacă renunți la tradiție și porți o cravată cu fracul, alege o cravată din mătase neagră uni."

Cum alegi papionul

Ești tipul care poartă o cravată la serviciu în fiecare zi? Poate că un papion îți va da un plus de încredere și stil în ziua nunții.

 • Cu cât este mai relaxată nunta - cu atât mai creativ poți fi cu alegerea papionului.
 • "Să lași cavalerii de onoare să poarte papioane care să le arate individualitatea lor este un lucru obișnuit. Asigură-te că tu (și mireasa) aprobați alegerile lor înainte ca cineva să cumpere ceva. Ți-ai ales cavalerii tăi din cauza personalității lor ... de ce să nu îi lași să exprime ceea ce îi face deosebiți?
 • "Nu uita de opțiuni precum papioanele din lemn . Textura și culoarea naturală a lemnului adaugă o altă dimensiune ținutei finale și se potrivesc cu evenimente mai relaxate".
 • Capătul exterior al papionului nu trebuie să depășească linia urechilor și nu trebuie să fie mai înust decât colțul exterior al ochilor.
 • Papioane pre-legate sau self-tie . Alegerea este a ta. Doar ai grijă să exersezi înainte să alegi un model self-tie.

Cravate Ascot

Cauți ceva diferit? O cravată ascot oferă o notă elegantă ocaziilor mai formale. Cu toate acestea, o cravată purtată în interiorul gulerului unei cămăși (denumită ascot) poate schimba complet aspectul și oferă un look mai relaxat.

Din punct de vedere stilistic, mirele ar trebui să se distanțeze de cavalerii de onoare și de ceilalți oaspeți ai petrecerii de nuntă. "Purtarea unei cravate ascot îl va distinge de cavalerii săi care poartă cravate obișnuite în aceeași culoare sau culori asortate. Aspectul este unul coordonat, dar îl diferențiază pe mire ca pe cineva special ... pentru că el chiar este special. "

Îți sugerăm două modalități de a-ți lega cravata ascot. Ambele se pot purta cu o cămașă formală.

Cum legi o cravată Ascot în stil tradițional

 1. Cu cravata în jurul gâtului, trece capătul mai lung peste capătul mai scurt.
 2. Adu capătul mai lung pe sub capătul mai scurt.
 3. Adu din nou spatele mai lung peste capătul mai scurt.
 4. Ia capătul mai lung și trece-l prin bucla de gât.
 5. În timp ce ții capătul scurt, trage ușor nodul până la guler.
 6. Ajustează dacă este necesar.

Cum legi o cravată ascot în stil scrunch

 1. Cu cravtata în jurul gâtului, trece capătul mai lung peste capătul mai scurt.
 2. Trece capătul mai lung pe sub capătul mai scurt.
 3. Adu din nou spatele mai lung peste capătul mai scurt.
 4. Ia capătul mai lung și trece-l prin bucla de la gât și trage-l în jos prin buclă.
 5. În timp ce ții capătul scurt, trage ușor nodul până la guler.
 6. Ajustează dacă este necesar.

Batistele de buzunar

O modalitate prin care poți aduce personalitate și culoare ținutei tale de nuntă este folosirea batistei de buzunar . "Purtarea unei batiste de buzunar, care îți subliniază personalitatea, este distractivă, acceptabilă și te poate ajuta să începi multe conversații!"

"Batista pe care o alegi va fi observată. Acesta va fi un subiect de discuție al zilei - tuturor le place să vorbească despre ceea ce poartă mireasa și mirele - și va fi imortalizat pentru totdeauna în fotografii. Având în vedere costul și timpul petrecut pentru a-ți pregăti mireasa, nu meriți și tu puțină atenție?

Cum alegi batista de buzunar

"Nu purta o batistă de buzunar și o cravată identice, cu excepția cazului în care vrei un aspect mai uniform și mai formal. Este important să iei în considerare culorile ceremoniei - există o culoare pe care a ales-o mireasa pentru flori sau pentru rochiile domnișoarelor de onoare? Ia această culoare și alege o nuanță mai închisă sau mai deschisă decât acea culoare. De asemenea, poți alege două culori sau culori complementare pe partea opusă a roții cromatice. Acest lucru îți dă un aspect super elegant și sofisticat ... în loc să porți o asortare exactă. "

 • O batistă de buzunar este pusă cel mai bine în evidență atunci când este confecționată dintr-un material diferit față de sacoul tău. Mătasea este mereu o alegere sigură și arată elegant.
 • Alege margini rulate manual
  deoarece arată frumos când ies din buzunar, conferă unicitate batistei și adaugă o structură batistei împăturită.
 • Alegerea tipului de împăturire este la fel de individual ca tine. Este șansa ta de a te distra si de a-ți etala chiar mai mult personalitatea. Asigură-te că exersezi împăturirea înainte de ziua nunții.

“O notă finală despre batistele de buzunar este că, dacă porți o cocardă sau un ac de rever strălucitor, păstrează-ți batista într-o culoare uni, precum alb și cu o împăturire clasică, cum ar fi Împăturirea prezidențială . Cocarda sau acul de rever se vor face remarcate prin culoare și amplasare. Dacă batista de buzunar este cât mai simplă, vei fi sigur că ai un look elegant.”

Butonii

Un mire nu are nevoie să poarte o mulțime de bijuterii în ziua nunții sale, deoarece mireasa este vedeta zilei. Asta nu înseamnă că trebuie să fii complet lipsit de strălucire sau de caracter.

"Amintește-ți că aspectul tău ar trebui să fie o versiune elevată a ta. Asta poate realiza o pereche potrivită de butoni... îți oferă un aer de sofisticare și stil care te va face să te simți special în această zi.

Aceste articole mici pot fi, de asemenea, accesorii grozave pentru cavalerii de onoare. Există un anumit hobby sau un film care place tuturor? Incorporează-l în ținuta voastră. "

Cum alegii butonii

Alegerea butonilor începe cu tipul de manșete pe care le porți. De exemplu, manșetele franțuzești. “Acestea sunt aproape obligatorii când porți un frac, dar regulile sunt mai flexibile cu un costum. Doar ai grijă să se asorteze și cu celelalte accesorii metalice și să fie și pe placul miresei.”

Este obligatoriu să ai un accesoriu la gât dacă porți butoni și costum . “Manșetele franțuzești sunt prea elegante pentru a fi purtate cu cămașa descheiată la gât.”

Indiferent de perechea pe care o alegi, "dacă îi gravezi cu data nunții vor fi o amintire frumoasă a acestei zile. Și dacă există mirese care citesc acest articol ... butonii gravați sunt un cadou minunat pentru mirele tău!" Noi suntem în deplin acord cu asta.

Ace de rever

"Acele de rever reprezintă tușa decorativă finală." Cu atâtea variante disponibile, acest accesoriu poate fi exagerat de îndrăzneț sau foarte subtil. La majoritatea nunților, vei fi confruntat cu alegerea unei cocarde - o floare proaspătă cu o istorie care datează din secolul al XVI-lea.

Tradiția a început în Franța, cu "floarea de la butonieră". Inițial, scopul era de a evita ghinionul și a masca mirosurile neplăcute din acea vreme. Sperăm că tu o vei purta doar din motive estetice și nu pentru că ai uitat să faci duș.

Cum porți un ac de rever și o cocardă

Există o regulă de aur pentru acele de rever – poartă-le aproximativ unde este butoniera sau unde ar trebui să fie. Adică în partea de sus a reverului drept.

Acul propriuzis ar trebui să stea paralel cu reverul tău, în loc să fie în sus sau pe diagonală. Acest lucru este deosebit de important pentru acele mai lungi, unde un unghi greșit poate distruge efectul.

Deși nu este complicat, există anumite principii de urmat, astfel încât cocarda ta să arate cât mai bine posibil:

 • La fel ca și acele de rever, floarea ar trebui poziționată aproape de butonieră sau unde ar trebui să fie aceasta.
 • Pe multe sacouri formale, vei găsi un fir în spatele reverului pentru a ține tija în loc și ascunsă.
 • Floarea ar trebui să fie orientată în partea opusă pieptului tău.
 • Toate frunzele ar trebui să fie ascunse în spatele petalelor pentru a le reduce vizibilitatea.
 • Dacă sacoul nu are o butonieră, fixează întreaga floare pe rever.

"Asigură-te că florarul are sistemele de prindere potrivite pentru cocarde - negru pentru costume mai întunecate și alb pentru costume mai deschise la culoare - nu toți florarii știu cum să atașeze o cocardă astfel încât ptrinderea să fie invizibilă. Verifică cu el în avans. "

Curele și bretele

Să vorbim despre curele , deoarece pot fi mai complicate. Decizia de a purta sau nu o curea, depinde de formalitatea evenimentului și de cum îți vine costumul. "Dacă costumul tău este perfect croit, atunci nu vei avea nevoie de o curea. În cazul în care pantalonii sunt un pic mai largi, o curea îi va împiedica să nu ajungă în jurul gleznelor. Reține că un frac nu necesită curea. "

"Bretelele, pe de altă parte, pot fi purtate fie pentru funcționalitate, fie pentru un aer vintage sau retro." Asortarea bretelelor cu un papion și lipsa unui sacou, îți va da un aspect uni, retro, care se potrivește pentru nunțile mai puțin formale.

"O mică atenționare. În ciuda a ceea ce vezi pe Pinterest, nu purta curea și bretele în același timp. Ele sunt concepute pentru a face exact același lucru, astfel încât purtarea acestora împreună este redundantă. Alege doar unul dintre aceste accesorii. "

Cum porți curea sau bretele

I-am cerut lui Emily câteva sfaturi ușor de urmat:

 • Nu dubla - alege fie curea, fie bretele
 • Bretelele ar trebui să cadă drept, de la umeri până la talie
 • Nu purta bretele cu vestă.
 • Dacă porți curea, culoarea acesteia trebuie să se potrivească cu celelalte accesorii din piele pentru un aspect complet armonios. Alegerea accesoriilor din piele într-un ton similar (pantofi și curea) va arăta mai puțin formal decât o asortare perfectă.
 • Bretele vin într-o gamă largă de culori, de la îndrăznețe până la subtile. Alege ceva din paleta de culori folosită pentru nunta voastră.

Ceasurile de buzunar și ceasurile de mână

Dacă ceremonia durează prea mult, nu poți să scoți telefonul și să verifici ora sau să joci rapid un nivel de Candy Crush. Același lucru este valabil pentru cavalerii de onoare. Dacă nu ai deja un ceas , nunta ta poate fi ocazia ideală pentru a investi într-unul.

"Un ceas bărbătesc este practic și aduce o notă sofisticată aspectului mirelui." Pentru o opțiune mai originală, ia în considerare un ceas de buzunar ."Ceasurile de buzunar reprezintă un alt mod distractiv prin care poți injecta personalitate, stil și un farmec retro în petrecerea de nuntă. Să faci cadou ceasuri asortate cavalerilor de onoare nu este o idee rea."

Cum găsești ceasul potrivit

Este important ca pentru orice bijuterie pe care o porți să de coordonezi cu mireasa. Gândește-te la acest lucru ca pe primul pas pe care îl vei face spre coordonare și compromis în calitate de cuplu căsătorit. Și te vei bucura de acest gest atunci când vei vedea fotografiile de nuntă.

Poartă un ceas argintiu dacă mireasa poartă argint sau aur alb și poartă un ceas auriu dacă ea poartă aur. "Ia în considerare și stilul bijuteriilor ei. O să adopte un aspect clasic cu perle, poate? Dacă da, asigură-te că ceasul pe care îl alegi este la fel de subtil. "

Brâurile

Brâurile se poartă la frac. Poartă un brâu la costum și vei arăta complet ciudat.

Avându-și originea în Indiile Britanice, scopul principal al brâului de astăzi este acoperirea taliei. Rezultatul este că pari mai înalt și mai suplu, iar cămașa nu se șifonează la fel de mult - este un motiv bun pentru a purta unul, nu-i așa? Regulile tradiționale pentru îmbrăcămintea formală impun ca toate piesele costumului care se unesc trebuie acoperite sau decorate. Acesta este de asemenea motivul pentru care butonii sunt folosiți pentru a înlocui nasturii cămășii.

Cum porți un brâu

"Regula numărul unu cu brâurile este că acestea ar trebui să fie purtate pe talie cu pliurile orientate în sus. Aceasta înseamnă că pantalonii tăi trebuie purtați in jurul buricului cu jumatate din brâu acoperindu-ți cămașa și jumătate acoperind pantalonii. A purta un brâu prea mare sau prea mic poate anula efectul de subțiere și vei arăta ca un fraier."

Alte reguli pentru purtarea cu succes a brâului:

 • Brâurile sunt sinonime cu fracul și trebuie să fie purtate cu papion ... fără cravate. O cravată ar acoperi brâul și ar arăta dezordonat.
 • Brâurile nu merg purtate pe sub bretele. Dacă porți brâul peste bretele, vei avea un aspect final elegant.

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare nu sunt atât de importanți la o nuntă. Doar dacă nu cumva vă căsătoriți pe o plajă în Maui.

Unii miri oferă ochelari de soare asortați cavalerilor de onoare pentru poze. Alegerea depinde de tine și de mireasa ta. "Sunt complet de acord. Da, vrei să te distrezi la nunta ta, dar amintește-ți să o întrebi și pe logodnica ta ce părere are despre tine și prietenii tăi purtând ochelari de soare. Poate are o idee complet diferită de a ta ... va fi primul dintre multe compromisuri pe care le veți face ca un cuplu."

Ce pereche de ochelari de soare ar trebui să port

Dacă porți ochelari de soare, "asigură-te că ai o pereche frumoasă, care încă să-ți placă ani de zile atunci câd o vei vedea în fotografiile de la nuntă". Lentilele polarizate reduc strălucirea suprafețelor și a apei și sunt perfecte dacă te căsătorești în Maui ... sau lângă un iaz plin cu lebede. Și nu uita de protecția UV.

"O pereche de ochelari de soare care se potrivesc cu pantofii și cu accesoriile metalice, sunt o alternativă clasică și elegantă la o pereche din plastic de la supermarket." Alege o pereche cu negru și auriu dacă porți pantofi negri și butoni aurii. Sau o pereche cu argintiu și maro, dacă ceasul tău este argintiu și pantofii sunt maro.

Fie că stai singur la altar, sau cu cei mai buni prieteni lângă tine, regulile pentru a arăta bine se aplică în continuare . Vrei să te asiguri că și ei arătă la fel de bine ca tine ... sau cel puțin aproape la fel de bine ca tine.

"Este întotdeauna mai ușor dacă un mire și cavalerii săi își cumpără costumele de la aceeași companie, deoarece dispare problema asortării și va asigura un aspect unitar. Același lucru este valabil și în cazul acesoriilor - găsește o companie care vă place și alegeți dintre modelele lor. "

În cele din urmă, "Mireasa ta are multe de făcut - ajuta-o alegându-ți singur ținuta". Acum ai know-how-ul și încrederea să faci asta.

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Cu cât timp înainte de nuntă ar trebui să îmi aleg ținuta?

"Cel mai bine este să începi cu 3-4 luni înainte de data nunții. Acest lucru îți oferă timp suficient să ți se croiască costumul, să comanzi accesoriile și să exersezi lucruri precum nodul Windsor sau să îți dai seama ce butoni se potrivesc cel mai bine cu acul de cravată.


Mirele trebuie să aibă același costum ca și cavalerii de onoare?

"Depinde de stilul nunții. Să te îmbraci în exact același costum arată elegant, dar nu este obligatoriu. Dacă purtați același costum, ia în considerare distingerea vizuală prin accesoriile pe care le alegi."


Mirele se îmbracă diferit față de cavalerii de onoare?

Din nou, acest lucru depinde de aspectul general pe care îl urmărești. Îi sugerez mirelui să aibă mereu ceva care îl face să iasă în evidență și să arate diferit de bărbații de lângă el - o cravată diferită, coacardă sau chiar o batistă de buzunar poate ajuta.


Cum îmi împiedic cămașa să îmi iasă din pantaloni în timpul nunții?

Avem două cuvinte pentru asta... bretele suspensoare . Cămașa ta va sta la locul ei în pantaloni, indiferent de câte ori ridici paharul sau dansezi pe melodia YMCA.

Ce stiluri sunt acceptabile acum, dar nu erau populare în anii trecuți?

"Acest lucru este diferit de la țară la țară și de la regiune la regiune. Din experiența mea, am remarcat că uneori costumele albe și chiar șlapii au început să apară în nunți. Este vorba de prezentarea voastră ca un cuplu ... fă din ziua nunții, ziua voastră! "

Cunoaște-o pe Emily Burton – Planificator de Nunți

Emily Burton este proprietarul și designer-ul de la Emily Burton Designs .Inspirația ei provine din natură, modă și de la clienții ei. Ea se bucură că este o parte specială a poveștii unui cuplu și înțelege că micile detalii fac o zi să pară perfectă.

Experiența ei ca Senior Designer a alimentat dorința de a-și începe propria afacere în 2008. De atunci, Emily și echipa ei au fost prezente la televiziune și în nenumărate reviste și au devenit una dintre cele mai căutate agenții de planificare a nunții din sud-estul Statelor Unite. Emily Burton Designs se află în Brunswick, Georgia, SUA și călătorește în întreaga lume.

Fă cunoștință cu un cuplu fericit

Dorim să le mulțumim în mod special lui Aurélie și Pierre pentru că au împărtășit cu noi pozele de la superba lor nuntă din Franța. Talentatul fotograf Brian a surprins în fotografii ziua lor magică și suntem onorați să le împărtășim cu tine în acest articol. Vezi mai multe imagini din ziua lor specială aici .

Noile colecții

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Colecția Lincoln

Confecționate din piele suplă într-o gamă variată de culori, fiecare portofel sau geantă combină designul funcțional cu...

Colecția Moda

Colecția Moda se mândrește cu meșteșugul italian și designul danez oferind o gamă de pălării și șepci, pe care le poți p...

Colecția de ochelari de soare Vista

Colecția Vista, cu lentilele sale polarizate și protecția UV 100%, a fost creată pentru a putea experimenta viața cu och...

Vezi toate colecțiile

Noile articole

Proiectăm un ceas gata pentru aventură

Vezi cum feedback-ul clienților devine un ceas Seizmont gata de aventură.

Accesorii personalizate pentru costumul tău de nuntă

Află cum poți adăuga detalii ținutei tale, cu sfaturi profesionale despre accesorii personalizate.

Crearea colecției de ceasuri Mateo

De la idee până la încheietura mâinii, descoperă cum proiectăm următorul nostru ceas.

Sunglasses – Protect Your Eyes from the Sun

Everything you need to know about protecting your eyes from harmful UV rays and blinding glare. And how to choose the ri...

Ce să porți la un festival de muzică - Ghidul festivalurilor estivale

Când vorbim de festivaluri, vorbim de accesorii (și distracție). Ți-am pregătit câteva informații pentru a te putea dist...

Idei pentru Ziua Tatălui

Arată-i tatălui tău dragostea cu ajutorul ideilor noastre și a cadourilor alese cu grijă.

Patru moduri în care poți purta inele bărbătești

Află cum poți purta un inel bărbătesc cu eleganță și consultă lista cu cele mai bine vândute modele pentru a te inspira.

Pleci undeva? Cum să îți faci bagajele pentru o călătorie de afaceri

Află cum să îți aranjezi lucrurile eficient în bagaj pentru următoarea ta călătorie de afaceri. Călătorii noștri de afac...

Rezultate perfecte din prima: Sfaturi & Idei pentru gravare

Ghidul tău pentru gravarea cadourilor pentru el, astfel încât să obții un rezultat perect din prima încercare.

Vezi toate articolele
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.