Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne
Alătură-te Tribului Trendhim

Alătură-te Tribului pentru reduceri exclusive, inspirație pentru stilul tău și multe altele!

Prin completarea adresei tale de email, accepți Politica noastră de confidențialitate și optezi să primești oferte și informații despre produsele noastre. Poți să te dezabonezi și să părăsești Tribul oricând dorești.

Etichete pentru bagaj

Dacă călătorești des și te temi mereu că îți poți pierde bagajele, atunci etichetele pentru bagaje sunt accesoriul perfect pentru tine. Cu ajutorul lor, poți marca și identifica ușor bagajele tale în timpul călătoriilor. Nu mai pierdeți timp prețios la aeroport sau în stații de autobuz încercând să găsești bagajele potrivite - folosește etichetele pentru bagaje și bucură-te de o călătorie fără griji!

11 produse
11 produse

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.

Etichete pentru bagaj - Personalizează-ți călătoriile cu stil

Cu etichetele de bagaj, îți poți personaliza bagajul într-un mod unic și atrăgător. Fie că ești un călător frecvent sau doar te pregătești pentru o vacanță mult așteptată, eticheta de bagaj este un accesoriu indispensabil.

Etichetele noastre sunt fabricate din piele de calitate, asigurând protecția informațiilor de contact în timpul călătoriilor. Cu designuri moderne și culori clasice, acestea vor face ca bagajul tău să iasă în evidență la aeroport.

Fiecare etichetă vine cu un spațiu generos pentru numele și adresa ta, astfel încât să poți fi contactat rapid în cazul în care se pierde sau se amână livrarea bagajului. În plus, acestea sunt ușor de atașat și pot fi utilizate nu doar pentru valize, ci și pentru genți de mână, rucsacuri sau chiar chei.

Accesorii Utile - Protejează-ți bagajele cu etichete rezistente

Pentru orice călatorie reușitã avem nevoie sã fim siguri cã tot ce ne aparține este bine protejat. Atunci când vine vorba de bagaje, etichetele sunt un accesoriu indispensabil pentru a ne asigura cã acestea nu se pierd sau nu se încurcă cu cele ale altor cãlãtori.

Protejează-ți bagajele cu stil!