Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Cum faci un nod de cravată: 30 de noduri diferite

Fie că este primul tău nod de cravată, sau cauți niște modele mai avansate, ghidul nostru pas cu pas te va ajuta să stăpânești 30 dintre cele mai populare de tipuri de noduri de cravată.

1 Cum faci un nod de cravată: 30 de noduri diferite1.1 Să începem1.2 Lucruri interesante despre cravate1.3 Tu ai întrebat – noi am răspuns

Să începem

Fiecare nod, la fel ca orice gât, are un aspect distinct. Nodul Van Wijk a fost creat pentru a fi cel mai ridicat nod posibil, în timp ce Nodul Windsor are o formalitate care îl face favoritul Forțelor Aeriene Regale din Marea Britanie. Indiferent de nodul pe care îl alegi, asigură-te să îl exersezi înainte să ai encoie să îl porți.

Tot ce ai nevoie pentru a începe este o cravată, o cămașă și o oglindă. De asemenea, vei avea nevoie de ghidurile noastre - pe care le ai pregătite în mod evident - și de răbdare, perseverență și hotărâre. Nu te cunoaștem personal, dar putem să presupunem că ai toate aceste 3 calități! Mâinile curate sunt, de asemenea, o idee bună și ai grijă să nu ai unghii lungi care ar putea dăuna țesăturii cravatei tale.

Am conceput fiecare ghid cu instrucțiuni pas cu pas cu imagini explicative. Asta înseamnă că ceea ce vedeți în schiță ar trebui să fie exact ceea ce vedeți în oglindă.

Pe lângă aceste 30 de modele de nod de cravată, poți să arunci o privire și la Ghidul nostru complet despre cravate și să înveți cum să îți cureți cravata și să o păstrezi neșifonată. Ai nevoie de o batistă de buzunar care să meargă cu acel nou nod de cravată? Te putem învăța cum să împăturești o batistă de buzunar.

LUCRURI INTERESANTE DESPRE CRAVATE

Să porți cravată este distractiv. Să vorbești despre una nu este. Până acum! Am căutat pe tot internetul și am găsit cele mai bune (și mai interesante) lucruri despre cravatele bărbaților. Citiți-le, memorați-le și impresionați-vă prietenii, familia și vecinul de tren care îți admiră nodul perfect Cape.

  • Un colecționar de cravate este numit grabatolog. Cea mai mare colecție de cravate (Grabatology) este de 21.321 și este deținută de Irene Sparks din Noua Zeelandă. Dacă îl cunoști pe Irene, cere-i să se uite și la colecția noastră pentru ao ajuta să ăși mențină Recordul Mondial Guinness.
  • Dungile de pe o cravată clasică americană merg din partea dreaptă sus spre stânga jos pentru a le distinge de dungile de pe o cravată britanică, care merg de la stânga sus la dreapta jos. Dungile britanice au fost gândite pentru a merge de la inima unei persoane către sabie.
  • Cravatele antiglonț sunt un lucru real.
  • O cravată de mătase de calitate necesită peste 120 de coconi de viermi de mătase și aproximativ 54.864-99.060 de metri de fir de mătase!
  • Primele cravate au fost purtate de soldații croați. Cele antiglonț ar fi fost la îndemână.
  • Se pare că există peste 100.000 de moduri diferite de a lega un nod de cravată. Asta înseamnă mult timp petrecut în fața oglinzii.
  • Dacă îți porți cravata prea strâns, acest lucru îți poate reduce foarte mult fluxul de sânge către creier. Moralul poveștii: leagă nodul bine, dar nu prea strâns.
  • Cravata Suashish este cea mai scumpă din lume. A fost estimată la 220.000 USD, este fabricată din mătase pură, 150 de grame de aur și 271 de diamante.
  • Cravatele și papioanele au adus venituri de $3,535,000,000 USD în 2019.
  • Cravatele sunt cadouri perfecte pentru Ziua Tatălui ... ar spune orice copil.

Indiferent că ești în căutarea unei cravate pentru un cadou perfect de Ziua Tatălui, Crăciunl sau ziua de naștere a celui mai bun prieten al tău ... sau ai nevoie de ceva pentru a îți spune povestea proprie și să îți arăți stilul, aruncă o privire la colecția noastră. Cu o mare varietate de modele, avem cravata care îi lipsește gâtului tău. Și nodul care să o ajute să rămână acolo.

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Care este cel mai bun nod pentru a pune în evidență un pin de cravată?

Care este cel mai bun nod de cravată pentru a purta un ac de guler?

Încearcă Four-In-Hand sau Half Windsor. Oricare dintre aceste noduri evidențiază ac, fără a îl ascunde.

Vezi cum se fac nodurile Four-In-Hand aici și apasă aici pentru Half Windsor.

Care este cel mai ușor nod de realizat?

Nodul Oriental – cunoscut de asemenea ca Nodul Simplu.

Care este cel mai dificil nod de realizat?

Nodul Eldredge este unul dintre cele mai complexe noduri de realizat, dar merită efortul!

Care este cel mai comun nod de cravată pentru un ginere?

Nodul Windsor sau Nodul Half Windsor se potrivesc bine cu formalitățile de la cele mai multe nunți și sunt destul de ușor de învățat. Dacă dorești să adaugi romantism și faci o declarație cu cravata, încearcă Nodul Trinity sau Nodul Truelove.

Pentru mai multă inspirație pentru nunți, citește Ghidul nostru complet pentru accesoriile pentru mire.

Ce material ar trebui să folosești pentru un nod mai gros?

Acordă atenție căptușelii cravatei. Cravatele cu căptușeală mai groasă rezultă în noduri mai groase. Cravatele cu căptușeală mai subțire produc noduri mai subțiri. Încercă un nod Windsor Half sau Pratt Knot pentru o cravată mai subțire și un nod Four-In-Hand pentru o cravată mai groasă.