Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Inele și verighete pentru bărbați – Ghidul tău complet

Povestea ta este diferită de cea a oricărui alt bărbat, iar verigheta ta ar trebui să fie și ea diferită. De la alegerea mărimii corecte a inelului până la găsirea finisajului perfect, îți vom arăta cum să îți alegi verigheta și să îți începi viața de bărbat însurat cu stil.

Cumva ai cunoscut persoana cu care vrei să-ți petreci restul vieții ... și a spus da! Partea ușoară s-a încheiat oficial.

De aici înainte ai de plănuit o nuntă . Deși s-ar putea să fii asaltat de alegerea florilor, tortului și diagrame, există un lucru cu care te putem ajuta - verigheta.

“Dar cu atât de multe modele de inele online, de unde încep?”. Probabil că asta spui chiar acum. Mai întâi, nu mai vorbi cu ecranul ... este ciudat. În al doilea rând, am creat un ghid pentru a te ajuta să iei o decizie cu care vei trăi (și pe care o vei purta) pentru totdeauna.

Vom parcurge toți pașii implicați în cumpărarea verighetei de nuntă, de la găsirea mărimii potrivite până la menținerea ei curată. Citește mai departe pentru tot ce trebuie să știi despre verighetele pentru bărbați și despre cum să o găsești pe cea care să îți spună povestea.

Care este cea mai bună lățime pentru o verighetă pentru bărbați?

Când vine vorba despre cumpărarea verighetei, alegerea lățimii este primul pas. În timp ce inelele și verighetele sunt disponibile într-o varietate de lățimi, ne vom concentra pe cele mai populare stiluri: 4mm, 6mm și 8mm.

 • Verighete și inele subțiri - 4mm
 • Verighete și inele medii - 6mm
 • Verighete și inele late - 8mm

Dacă nu ești străin de inele, atunci probabil că ai deja o idee despre lățimea pe care o cauți. Aruncă o privire asupra colecției tale și alege o lățime pe care ai putea să o porți în fiecare zi - pentru totdeauna. Lățimea ar trebui să fie suficient de confortabilă pentru purtarea zilnică, fără a îțiîmpiedica munca.

Dacă ești nou în domeniul inelelor sau dacă faci cumpărături pentru partenerul tău, am constatat că majoritatea bărbaților cumpără verighete și inele de cel puțin 8 mm. Ca regulă generală, bărbații cu degete mai lungi sau mai mari se simt mai confortabil cu o lățime de 8mm, în timp ce băieții cu degete mai scurte și mai subțiri preferă 6mm.

Alegerea metalului potrivit pentru verighetele pentru bărbați

Acum că am stabilit partea cu grosimile verighetelor, urmează ceva mai distractiv… alegerea metalului. Evident, acest lucru afectează modul în care arată verigheta, dar mai mult decât atât, influențează prețul și modul în care va trebui să o îngrijești.

Înainte de a merge mai departe, cauți un inel care să se potrivească cu cel al partenerei tale? Dacă da, atunci este simplu. Alegeți exact același metal și ai terminat. Dacă o potrivire exactă nu îți place, poți totuși să-ți complimentezi partenera cu o culoare potrivită, o gravură potrivită sau un finisaj asortat.

Întrucât verigheta pe care o alegi va sta pe degetul tău, nu dorești una care să fie inconfortabilă, să provoace o reacție alergică sau să-și piardă forma atunci când o izbești de ceva dur... accidental, desigur.

Verighete din aur pentru bărbați

Verighetele din aur pur sunt moi, își pierd forma cu ușurință și sunt scumpe. Majoritatea inelelor de aur de înaltă calitate au 18 karate - ceea ce înseamnă că 18/24 sau trei sferturi din aliaj (un amestec de metale) este aur. Pentru aspectul auriu, la un preț mult mai mic, verifică dacă există inele placate cu aur.

 • Pro: Clasic și tradițional pentru nunți, nu se murdărește ușor
 • Contra: Verighetele scumpe, din aur pur, își pot pierde forma cu ușurință

Verighete pentru bărbați din platină

Platina este un metal rar, dens și mai valoros decât aurul. Pe lângă raritatea sa, platina este o alegere excelentă pentru verigheta unui bărbat, deoarece este puternic și durabil într-un mod în care aurul nu poate fi niciodată.

 • Pro: Durabil și puternic, hipoalergenic pentru pielea sensibilă
 • Contra: Scump, poate fi greu datorită densității sale

Verighete din titan pentru bărbați

Titanul este un metal puternic, surprinzător de ușor. O verighetă din titan va cântări aproximativ ⅕ din greutatea unui inel de platină. Dacă ești nou la purtarea inelelor sau îți faci griji cu privire la senzația unui inel greu, o verighetă din titan este o opțiune solidă.

 • Pro: Ușor, foarte puternic, rezistent la îndoire
 • Contra: Poate fi costisitor, dificil de redimensionat

Verighete din argint pentru bărbați

Cel mai adesea pentru a face verighete de nuntă pentru bărbați este folosit argintul 925 sau argint sterling. Aceasta înseamnă că 92,5% din metal este argint, restul fiind cupru. Spre deosebire de argintul pur, care este moale, adăugarea de cupru face ca argintul să fie dur și o alegere excelentă pentru o verighetă.

 • Pro: Alegere clasică pentru o verighetă, puternic, mai ieftin decât aurul
 • Contra: predispus la pătare, se poate îndoi și zgâria de la uzura zilnică

Verighete din tungsten pentru bărbați

Alături de diamante, tungstenul este cel mai puternic material de pe pământ. Cu excepția cazului în care știii de unde să cumperi verighete din Vibranium, tungstenul este aproape indestructibil.

Tungstenul este, de asemenea, extrem de rezistent la zgârieturi și accesibil. Verighetele din tungsten nu se vor îndoi ... așa că, într-un accident, inelul nu se va deforma și nu îți va răni degetul.

 • Pro: Hipoalergenic, extrem de puternic și rezistent la zgârieturi
 • Contra: Greu de redimensionat, la impact extrem se poate rupe (nu se îndoaie)

În timp ce aurul, platina și argintul sunt materiale clasice pentru nuntă, ele vin cu un preț pe mâsură.

Pentru noi, o verighetă pentru bărbați este despre angajamentul din spatele ei. Promisiunea pe care o faci partenerului tău. Pentru a se potrivi cu forța acestei legături, ai nevoie de o verighetă la fel de puternică și totuși accesibilă.

Verighete din oțel inoxidabil pentru bărbați

Când auzi oțel inoxidabil, probabil că te gândești la aparatele de bucătărie - nu la bijuterii. Dar pentru durabilitate și calitate, precum și modul în care arată, oțelul inoxidabil este o alternativă la verighetele tradiționale din platină și aur pe care ar trebui să o iei în considerare.

La urma urmei, dacă a fost suficient de puternic pentru a fi folosit la construirea Empire State Building, poate rezista și la cerințele tale.

Cele două tipuri de oțel inoxidabil cele mai utilizate la fabricarea inelelor pentru bărbați sunt:

 • Oțel inoxidabil 304 - Inelele din oțel inoxidabil 304 au o rezistență foarte mare la oxidare și coroziune, ceea ce înseamnă că nu vor rugini. Este, de asemenea, considerat hipoalergenic.
 • Oțel inoxidabil 316L - Pentru o calitate superioară a oțelului, este utilizat oțelul inoxidabil 316L. Se numește adesea oțel de calitate chirurgicală, deoarece este utilizat pentru fabricarea instrumentelor chirurgicale și este hipoalergenic. În timp ce clorul și apa sărată pot dăuna oțelului inoxidabil, 316L are o rezistență mai mare la coroziune decât alte tipuri. Vești bune dacă uiți să îți scoți inelul înainte de a înota.

Nu lăsa durabilitatea unei verighete din oțel inoxidabil să te păcălească. În ciuda rezistenței sale, este un metal extrem de ușor. Ceea ce este bine, având în vedere că este un inel pe care intenționezi să îl porți în fiecare zi.

Deși fiecare țară are obiceiurile și tradițiile sale de nuntă, există o caracteristică care le leagă pe cele mai multe dintre ele - prețul. Nuntile sunt scumpe. Pe lângă faptul că verighetele din oțel inoxidabil sunt rezistente la rugină și șlefuire, ele sunt, de asemenea, accesibile.

În tonul său natural argintiu, vei avea aspectul unei verighete din argint sau platină fără prețul corespunzător. Același lucru este valabil și pentru un inel din oțel inoxidabil auriu sau placat cu aur - rezistența oțelului cu aspectul de aur, fără a plăti o avere.

Dar nu lăsa ca toate aceste discuții despre rezistență, durabilitate și rezistență să te entuziasmeze prea mult. Verighetele din oțel inoxidabil suntbijuterii și trebuie tratate cu grijă. Kryptonita verighetelor din oțel inoxidabil este clorul. Oțelul inoxidabil este sensibil la clor și trebuie îndepărtat înainte de a înota în apă cu clor sau ar putea să își piardă strălucirea.

Apropo de strălucire, atunci când vine vorba de verighetele pentru bărbați din orice metal, există mai multe finisaje din care să alegi.

 1. Finisaj lucios - Acest finisaj este alegerea clasică pentru verigheta unui bărbat și descrie inele cu un finisaj neted și reflectorizant. Ar trebui să-ți poți vedea reflexia în verighetă. Dezavantajul său este că zgârieturile se văd cu ușurință.
 2. Finisaj mat sau satinat - Inelele și verighetele cu finisaj mat sau satinat sunt, de asemenea, netede la atingere, dar nu sunt la fel de reflectante ca verighetele lustruite. Gândește-te la ele ca la o oglindă cețoasă - difuzează lumina mai degrabă decât să o reflecte. Ascunde mai bine zgârieturile ușoare.
 3. Finisaj periat - Pentru un stil de viață activ, o verighetă pentru bărbați cu finisaj periat este cea mai bună alegere, deoarece ascunde zgârieturile mai bine decât altele. Acest stil este creat folosind o perie de sârmă pentru a da o textură subtilă. Are aceeași strălucire subtilă pe care o are un finisaj mat.
 4. Finisaj combinat sau mixt - Verighetele pentru bărbați cu finisaj mixt combină 2 tipuri de finisaj într-un singur inel. Adesea este un amestec de finisaj lustruit cu detalii satinate. Combinarea a 2 sau mai multe tipuri de finisare conferă verighetei tale textură suplimentară și o face să iasă în evidență.
 5. Finisaj texturat - Acest stil de finisare își primește numele de la micile adâncituri din inelul. Textura pare că a fost făcută prin lovirea inelului cu un ciocan. Vei avea în continuare strălucirea unui inel lustruit, dar cu o textură suplimentară care îl împiedică să fie prea luminos.
 6. Finisaj cu detalii - Acesta nu este neapărat un finisaj - se referă mai degrabă la elementele adiționale pe care le poți găsi la multe verighete pentru bărbați. Adăugarea de pietre mici, lemn sau detalii gravate face ca verigheta ta să fie unică și mai fidelă poveștii tale.

Ce sunt inelele și verighetele din oțel de Damasc?

Inelele și verighetele de Damasc sunt realizate prin combinarea a 2 tipuri de oțel inoxidabil. Fiecare inel din oțel de Damasc are un model unic care seamănă cu textura lemnului sau cu apa curgătoare.

Majoritatea inelelor din oțel de Damasc sunt lucrate manual. Acest lucru poate afecta prețul și trebuie luat în considerare atunci când cauți o verighetă cu adevărat unică.

Tehnica utilizată pentru realizarea inelelor și verighetelor din oțel de Damasc este aceeași cu cea care a fost folosită pentru a face săbiile sudate în Japonia antică și Orientul Mijlociu (de unde provine și numele de Damasc).

Chiar și vikingii au folosit oțelul de Damasc pentru a face săbii. (Noi, danezii, nu putem să nu menționăm vikingii cu fiecare șansă pe care o avem.)

Deși nu vă vei mânui inelul ca pe o katana a unui samurai japonez, inelul tău din oțel de Damasc poate face față oricărei provocări fără să ruginească. La fel ca în cazul tuturor oțelurilor inoxidabile, inelele din oțel de Damasc au un călcâi al lui Ahile - clor și apă sărată. Dă-l jos înainte de a te scufunda și verigheta va arăta la fel de epică ca povestea pe care o spui.

Inele din oțel de Damasc pro și contra
Pro

 • Putere cu rădăcini în epoca vikingă
 • Ușor de îngrijit și de păstrat curat
 • Design unic

Contra

 • Greu de redimensionat
 • Trebuie să eviți clorul și apa sărată
 • Mai scump decât alte tipuri de oțel inoxidabil

Cum să găsești mărimea potrivită pentru verighetă

Fie că ești în căutarea a ceva simplu, cum ar fi o verighetă din oțel inoxidabil lustruit, sau ceva mai excentric (dar nu prea mult, deoarece o vei purta în fiecare zi), cel mai important factor este mărimea.

Găsirea mărimii perfecte este ca și găsirea partenerului perfect.

Doar pentru că inelul alunecă pe deget nu înseamnă că are dimensiunea corectă. Dacă verigheta este prea mare, o poți pierde când te speli pe mâini. Dacă este prea mică, poți întrerupe sau deteriora circulația sângelui.

Pentru a găsi dimensiunea potrivită pentruverighetă, începe prin descărcarea Ghidului pentru aflarea mărimii de inel de aici sau comandă un dispozitiv pentru aflarea mărimii inelului. După ce ai găsit dimensiunea ta prin una dintre metodele din ghid, verifică graficul de dimensionare pentru a afla ce dimensiune de verighetă să cumperi.

Pentru o precizie mai mare, măsoară degetul atunci când nu ai mâinile prea reci sau prea calzi. Căldura provoacă umflături și frigul îți face degetul mai subțire decât în mod normal.

De asemenea, nu uita să măsori la sfârșitul zilei când degetul tău are probabil cea mai mare dimensiune a sa. Dimineața, vei descoperi că degetele sunt mai mici. Mergi mai departe și tesetază mâine și vei vedea!

Dacă cumperi verigheta ca o surpriză sau un cadou și nu ești sigură de mărimea exactă a inelului, începe cu dimensiunea medie.

Cea mai comună dimensiune pentru inelul unui bărbat este T1/2 (dimensiunea UK) sau 62,33 (dimensiunea UE) sau 10 (dimensiunea SUA). Amintește-ți că verighetele mai late oferă de obicei o potrivire mai strânsă. Majoritatea bărbaților aleg cu o jumătate de mărime mai mare atunci când cumpără verighete mai late.

Modele de verighete pentru bărbați

Stai ... ai crezut că am terminat? Alegerea unei verighete nu ține doar de aspect - trebuie să fie și confortabilă. Iată o caracterizare a 4 dintre cele mai populare modele de verighete.

 1. Verighete cu profil rotunjit pentru confort – Acest model de verighetă pentru bărbați este rotunjit în interior și în exterior. Este cunoscut sub numele de „Comfort Fit”, deoarece se simte confortabil pe deget, se pune și se dă jos ușurință. Și întrucât o verighetă este ceva ce nu vei da jos prea des, este vorba de confort. Cunoscute și sub denumirea de „Full Court” și „Traditional Court”, sunt cea mai comună formă și stil de inel.
 2. Verighete cu profil bombat – Acest model de inel este la fel de popular ca cele Full Court. Spre deosebire de cele prezentate anterior, exteriorul unei verighete bombate este rotund, în timp ce interiorul este plat. Acest lucru îi conferă o formă de cupolă deasupra ... sau o verighetă în formă de D. Sunt perfecte pentru bărbații care doresc o potrivire mai exată fără a sacrifica forma tradițională a unei verighete Comfort Fit. Verighetele bombate, precum și cele rotunjite, sunt mai puțin susceptibile de a fi prinse de îmbrăcăminte sau mașinării.
 3. Verighete cu profil drept – Verighetele și inelele cu profil drept sunt exact ceea ce spune numele ... plate. Concepute plate atât în interior, cât și în exterior, verighetele drepte sunt cunoscute pentru a fi confortabile de purtat, dar sunt mai susceptibile în a se prinde în haine și mașinării.
 4. Verighete cu profil rotunjit în interior – Acest model este ca o verighetă cu profil bombat inversat - cu un exterior plat și rotunjită în interior.

Ce să gravăm pe o verighetă pentru bărbați

În epoca tweet-urilor rapide și a emoji-lor, gândurile se estompează rapid. Asta face o verighetă gravată chiar mai personală și mai permanentă. Gândește-te la asta ca la un alt mod de a vă arăta dragostea, de a comemora momentul și de a vă face inelul mult mai unic.

Știi cine ești și ce poveste vrei să spui. Verigheta ta ar trebui să reflecte acest lucru și există modalități nesfârșite de a o personaliza. Gravează data nunții sau inițialele logodnicei. Personalizează-o cu coordonatele GPS ale locului în care v-ați întâlnit prima dată sau folosește un cuvânt care vă încapsulează povestea.

La Trendhim, oferim gravarea cu laser pe interiorul majorității verighetelor pentru a vă face nunta mult mai specială.

Nu ești sigur ce să scrii? Descoperă aici peste 30 de idei de gravură.

Verighete non-tradiționale pentru bărbați

Povestea ta este diferită de cea a tipului de lângă tine, iar verigheta ar trebui să fie și ea unică. Dacă nu ești interesat de traseul tradițional, consultă 2 dintre opțiunile noastre preferate pentru verighete alternative unice.

Verighete din silicon pentru bărbați

Nu numai că inelele din silicon sunt confortabile de purtat, dar sunt și foarte ușoare, flexibile și sigure de purtat la sală sau când lucrezi cu mâinile. Și nu este nevoie să le scoți la duș sau la piscină, deoarece sunt rezistente la apă. Ce zici de asta, metalule?

În plus, verighetele din silicon sunt neconductive și sigure pentru cei care lucrează în jurul curentului electric și a trăsnetului. Thor ar fi fericit.

Verighete ceramice pentru bărbați

Să porți o verighetă ceramică este o experiență în sine. Acestea sunt concepute să fie atât de ușoare încât poți simți că nu porți nimic. Vești bune pentru un inel pe care îl vei purta zilnic.

Deoarece ceramica este nemetalică, nu cauzează probleme persoanelor cu alergii cutanate și, prin urmare, sunt hipoalergenice. Verighetele și inelele din ceramică sunt, de asemenea, neconductive și nu va trebui să le îndepărtezi pentru a evita rănirea sau deteriorarea când lucrezi cu echipamente electronice.

Cum să îți cureți verigheta de acasă

Indiferent de tipul de verighetă pe care o alegi - de la verighetele din tungsten și titan la aur sau oțel inoxidabil - este important să o păstrezi curată. Următoarea metodă este sigură pentru majoritatea tipurilor de verighete, ceea ce înseamnă că nu va deteriora bijuteriile sau pietrele (dacă inelul tău le are) și nici nu va zgâria metalul.

 1. Se toarnă apă caldă într-un vas mic și se adaugă câteva picături de săpun de spălat vase.
 2. Scufundă o cârpă moale, fără scame în apa cu săpun și șterge ușor inelul până când este curat. De asemenea, poți folosi o periuță de dinți moale pentru a te ajuta.
 3. Clătește verigheta cu apă caldă curată și folosește degetul pentru a freca orice reziduu de săpun.
 4. Usucă bine inelul cu un prosop curat și lasă-l să se usuce la aer înainte de a-l purta.

Nu folosi înălbitor, clor sau acetonă pentru a îți curăța verigheta (sau orice alt inel!). Aceste substanțe chimice dure pot descompune metalul din inelul tău ... chiar și oțelul inoxidabil. De asemenea, ar trebui să eviți substanțele abrazive, cum ar fi bicarbonatul de sodiu sau pasta de dinți granuloasă, deoarece acestea pot zgâria metalul.

Tu ai întrebat - Noi am răspuns

De unde pot cumpăra o verighetă pentru bărbați online?

Trendhim are o gamă variată de verighete și inele pentru bărbați din oțel inoxidabil, ceramică, silicon și titan.


Care este diferența dintre o verighetă și un inel pentru nuntă?

Inelele pentru nuntă pentru bărbați sunt denumite verighete. Acestea sunt purtate pe degetul inelar al mâinii stângi pentru a indica faptul că ești căsătorit și ai ieșit de pe piață.

Verighetele sunt, în general, simple și au mai puțin design decât un inel. Verighetele pentru bărbați sunt, de asemenea, o subcategorie de inele, iar cele 2 cuvinte sunt adesea folosite în mod interschimbabil.


Pe ce deget poartă verigheta un bărbat?

Majoritatea britanicilor își poartă verigheta pe degetul inelar stâng. Este tradițional să o porți pe al patrulea deget în Marea Britanie, dar nu este o regulă fixă.


Ce este o verighetă pentru bărbați unică?

Orice lucru care încalcă tradiția ar fi considerat o verighetă unică pentru bărbați. Încearcă verighetele din silicon, cauciuc sau chiar din ceramică pentru ceva diferit. Sau caută o verighetă din oțel inoxidabil durabil, cu un model sau o gravură care o deosebește.

Același lucru este valabil și pentru culoare. Pentru o verighetă bărbătească cu adevărat unică, alege un albastru, roșu sau chiar negru. Acestea nu sunt culorile normale și se adaugă stilului netradițional pe care îl urmărești.


Noile colecții

Trage cortina

Ceasurile tip schelet își dezvăluie mecanismele care pun în mișcare limbile indicatoare, făcându-ne să întrebăm: „de ce...

Shade Your Eyes - Colour Your Life

Protejează-ți ochii în această vară cu ochelari de soare de calitate. Colecția Watkins Thea - 39 de modele noi de ochela...

Ceasuri rezistente la apă cu sticlă de safir

Povestea ta nu se oprește niciodată, așa că de ce ar face asta ceasul tău? Cu o rezistență la apă până la 100 de metri,...

Cronografe din oțel inoxidabil chirurgical cu sticlă de safir

Cu o precizie desăvârșită și cele mai bune materiale, colecția Ray îți permite să urmărești timpul cu stil.

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Vezi toate colecțiile

Noile articole

Cum am proiectat colecția Traveller's

Cu toții suferim de o dorință de a explora lumea din nou. Acest dor a inspirat o linie de accesorii făcute pentru aventu...

Brățări vindecătoare pentru bărbați – Ce proprietăți au pietrele seiprețioase

Afă de ce sunt brățările vindecătoare din pietre semiprețioase pentru bărbați atât de speciale și cum să o alegi pe cea...

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

De la ceasuri cu design danez la inele, coliere și brățări, găsește un cadou pentru el care înseamnă ceva de acest Valen...

Ce este un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar

Descoperă cum să citești ora și cum să setezi un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar și descoperă de ce ar tre...

Ce este un Ceas cu Fazele Lunii și cum să-l setezi

Învață cum să citești și să setezi cea mai veche funcție a ceasurilor din lume - faza Lunii.

Cum să cureți și să îngrijești brățările pentru bărbați

Răspundem la toate întrebările legate de îngrijirea și curățarea brățăriilor pentru bărbați. De la mersul la înot cu măr...

4 întrebări pe care să ți le pui înainte de a cumpăra un ceas cu decupaj

Pune-ți aceste 4 întrebări care te vor ajuta să alegi ceasul potrivit și să te asiguri că înțelegi cum să îl menții în f...

Cum să porți un ceas de buzunar cu stil

De la alegerea lanțului pentru ceasul de buzunar până la folosirea butonierei corecte, învață cum să porți corect un cea...

Cum să îți speli căciula beanie

Învață cum să îți speli manual căciula beanie cu instrucțiuni și imagini ușor de urmat.

Vezi toate articolele
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.