Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Accesorii personalizate pentru costumul tău de nuntă

Probabil și tu vrei să adaugi o notă personală în ziua cea mare. De la butoni personalizați până la idei de cadouri pentru cavalerii de onoare, am rugat-o pe Emily Burton, organizatoare de nunți premiată, să ne zică sfaturile ei despre cum să-ți faci nunta memorabilă.

S-ar putea să crezi că ținuta mirilor este simplu de ales - frac sau costum - există, totuși, mai multe detalii care aduc personalitate și creativitate în ținuta ta. Și atunci când încorporezi detalii personalizate, ajungi să creezi un aspect la fel de unic, ca și cuplul ce se căsătorește.

Fie că este vorba de o cravată pastelată cu inițialele mirelui sau o pereche de butoni din oțel, gravați cu data nunții, aceste mici detalii se adaugă poveștii tale pe care o începi când spui „da”.

Am întrebat designer de nunți Emily Burtdaon care sunt sfaturile ei pentru a-ți transforma nunta de la un eveniment banal la ceva deosebit, cu ceva la fel de simplu precum accesoriile de costum pe care le porți.

1 Accesorii personalizate pentru costumul tău de nuntă1.1 Gravarea, ștanțarea și presarea la cald1.2 Cadouri de nuntă personalizate1.3 4 lucruri pe care fiecare mire trebuie să le știe despre accesoriile personalizate

Gravarea, ștanțarea și presarea la cald

În ceea ce privește accesoriile pentru costumele de nuntă, cele 3 tipuri de personalizare funcționează cel mai bine: gravarea cu laser, șanțarea și presarea la cald.

Ce este gravarea cu laser?

Gravura cu laser utilizează un fascicul laser pentru a vaporiza o parte din metalul obiectului personalizat. Este o metodă extrem de rapidă și creează un text clar cu o precizie accentuată.

Folosirea unui laser pentru gravură este de asemenea mai sigură pentru metal decât alte tipuri de gravură, deoarece nici un instrument nu atinge suprafața bijuteriilor tale.

Ce ar trebui să fie gravat pe accesoriile pentru costum?

„Cerul este limita când vine vorba de mesaje personalizate pe accesoriile pentru costumul de nuntă. Gravarea datei nunții pe un ac de cravată sau adăugarea inițialelor cuplului pe un ceas face ca micile accentele să fie mai speciale.

Și nu uita și de cavalerii de onoare! Butonii personalizați cu inițialele lor gravate sau o pereche de bretele cu un text personal sunt cadouri excelente pentru cavalerii de onoare."

Nu știi ce să scrii? Vezi sfaturile și ideile noastre pentru gravare.

Ce este ștanțarea?

Ștanțarea este o tehnică folosită pe curelele din piele și pe portofele pentru a le personaliza.

Procesul presupune împingerea designului ales în piele pentru a face o amprentă. Ștanțarea pielii nu dăunează spatelui materialului și este considerată sigură.

Care este diferența dintre cele două tipuri de ștanțare (embossing și debossing)?
Ambele sunt perfecte pentru personalizarea produselor din piele și ambele folosesc o piesă metalică încălzită și presată în material.

Principala diferență este metoda în metoda embossing, designul este presat de dedesubt. Prin ștanțarea clasică (debossing), designul se realizează prin apăsarea de sus.

Embossing-ul poate păstra un puțin mai multe detalii, dar modifică partea din față și spatele produsului.

Cum folosim ștanțarea la nuntă?

„Ștanțarea poate fi folosită nu doar pentru invitații și alte decorațiuni.

Este o modalitate ușoară de a face cadourile tuturor cavalerilor de onoare mult mai speciale. Ștanțarea inițialelor fiecărui cavaler de onoare pe o curea pe un portofel din piele, este o modalitate drăguță de a-i mulțumi că ți-a fost alături în ziua nunții tale. Și este un mod minunat de a te asigura că toate curelele lor se potrivesc!

Și dacă ești în căutarea unui cadou subtil pentru mire ... un portofel din piele, pus în evidență cu monograma voastră, este o amintire frumoasă pe care care chiar o va păstra. "

Cadouri de nuntă personalizate

Indiferent dacă faci cumpărături pentru mire sau cauți cadouri pentru cavalerii de onoare, nimic nu este la fel de special ca o piesă personalizată.

„Crează ceva prețuit și purtat o viață întreagă. Ar putea fi o pereche mică de butoni cu noua monogramă a cuplului fericit sau o cravată cu numele comun al cuplului.

Găsirea unui cadou unic pentru cavalerii de onoare nu trebuie să fie dificil.

  • Asigură-te că ceea ce dai vine din inimă.
  • Nu te grăbi și nu cumpăra primul lucru pe care îl vezi.
  • Stai un minut și ia în considerare ce i-ar plăcea cu adevărat acelui bărbat să primească.

Am avut o mulțime de cupluri care oferă „pachete de îngrijire pentru weekend” ca și cadouri pentru cavalerii de onoare. Acestea includ obiecte precum un set de bărbierit cu un aparat de ras gravat, un pachet de cărți de joc și un deschizător de sticle monogramat.

Nici nu trebuie să fie același cadou pentru fiecare persoană de la petrecerea de nuntă.

Dacă unul dintre cavalerii tăi este un cunoscător al batistelor de buzunar, atunci creează una personalizată cu inițialele lui. Dacă unui cavaler de onoare i-ar putea folosi un portofel, atunci poți să îi oferi un portofel clasic pus în evidență cu numele său.

Și dacă mireasa este la cumpărături pentru un cadou pentru mire, nu uita că poți personaliza un accesoriu cu mai mult decât o simplă monogramă. Gândește-te unde v-ați întâlnit prima dată, locul unde te-a sărutat pentru prima dată sau chiar data când te-a cerut în căsătorie. Toate acestea sunt amintiri minunate și s-ar putea să se încadreze în limita caracterelor pentru cadoul personalizat.”

4 lucruri pe care fiecare mire trebuie să le știe despre accesoriile personalizate

  • Mai puțin este mai mult - „Alege 1 sau 2 accesorii pentru personalizare. Nu este grădiniță ... nu este nevoie ca toate lucrurile tale să aibă numele tău pe ele. "
  • Să fie clar - „Indiferent de mesajul pe care îl vei grava, asigură-te că și mireasa îl va înțelege atunci când îl va vedea. O glumă nu este amuzantă dacă ești singurul care râde.”
  • Asortează totul cu paleta cromatică a nunții - „Asigură-te că fiecare accesoriu se potrivește cu paleta cromatică a nunții.” Verifică de două ori înainte de a comanda ceva, deoarece articolele personalizate nu pot fi returnate. Pentru mai multe sfaturi despre asortare,
    citește sfatul lui Emily de aici.
  • Mireasa trebuie să fie vedeta - „Da, este și ziua ta cea mare ... dar este mai ales ziua ei cea mare. Indiferent de accesoriile sau de detaliile personale pe care le alegi, asigură-te că ea este vedeta serii. Și apoi fă asta în continuare toată viața.”