Politică de retur de 365 de zile
Transport 29 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Wish list
Coș

Accesorii personalizate pentru costumul tău de nuntă

Probabil și tu vrei să adaugi o notă personală în ziua cea mare. De la butoni personalizați până la idei de cadouri pentru cavalerii de onoare, am rugat-o pe Emily Burton, organizatoare de nunți premiată, să ne zică sfaturile ei despre cum să-ți faci nunta memorabilă.

S-ar putea să crezi că ținuta mirilor este simplu de ales - frac sau costum - există, totuși, mai multe detalii care aduc personalitate și creativitate în ținuta ta. Și atunci când încorporezi detalii personalizate, ajungi să creezi un aspect la fel de unic, ca și cuplul ce se căsătorește.

Fie că este vorba de o cravată pastelată cu inițialele mirelui sau o pereche de butoni din oțel, gravați cu data nunții, aceste mici detalii se adaugă poveștii tale pe care o începi când spui „da”.

Am întrebat designer de nunți Emily Burtdaon care sunt sfaturile ei pentru a-ți transforma nunta de la un eveniment banal la ceva deosebit, cu ceva la fel de simplu precum accesoriile de costum pe care le porți.

Gravarea, ștanțarea și presarea la cald

În ceea ce privește accesoriile pentru costumele de nuntă, cele 3 tipuri de personalizare funcționează cel mai bine: gravarea cu laser, șanțarea și presarea la cald.

Ce este gravarea cu laser?

Gravura cu laser utilizează un fascicul laser pentru a vaporiza o parte din metalul obiectului personalizat. Este o metodă extrem de rapidă și creează un text clar cu o precizie accentuată.

Folosirea unui laser pentru gravură este de asemenea mai sigură pentru metal decât alte tipuri de gravură, deoarece nici un instrument nu atinge suprafața bijuteriilor tale.

Ce ar trebui să fie gravat pe accesoriile pentru costum?

„Cerul este limita când vine vorba de mesaje personalizate pe accesoriile pentru costumul de nuntă. Gravarea datei nunții pe un ac de cravată sau adăugarea inițialelor cuplului pe un ceas face ca micile accentele să fie mai speciale.

Și nu uita și de cavalerii de onoare! Butonii personalizați cu inițialele lor gravate sau o pereche de bretele cu un text personal sunt cadouri excelente pentru cavalerii de onoare."

Nu știi ce să scrii? Vezi sfaturile și ideile noastre pentru gravare.

Ce este ștanțarea?

Ștanțarea este o tehnică folosită pe curelele din piele și pe portofele pentru a le personaliza.

Procesul presupune împingerea designului ales în piele pentru a face o amprentă. Ștanțarea pielii nu dăunează spatelui materialului și este considerată sigură.

Care este diferența dintre cele două tipuri de ștanțare (embossing și debossing)?
Ambele sunt perfecte pentru personalizarea produselor din piele și ambele folosesc o piesă metalică încălzită și presată în material.

Principala diferență este metoda în metoda embossing, designul este presat de dedesubt. Prin ștanțarea clasică (debossing), designul se realizează prin apăsarea de sus.

Embossing-ul poate păstra un puțin mai multe detalii, dar modifică partea din față și spatele produsului.

Cum folosim ștanțarea la nuntă?

„Ștanțarea poate fi folosită nu doar pentru invitații și alte decorațiuni.

Este o modalitate ușoară de a face cadourile tuturor cavalerilor de onoare mult mai speciale. Ștanțarea inițialelor fiecărui cavaler de onoare pe o curea pe un portofel din piele, este o modalitate drăguță de a-i mulțumi că ți-a fost alături în ziua nunții tale. Și este un mod minunat de a te asigura că toate curelele lor se potrivesc!

Și dacă ești în căutarea unui cadou subtil pentru mire ... un portofel din piele, pus în evidență cu monograma voastră, este o amintire frumoasă pe care care chiar o va păstra. "

Ce este presarea la cald?

O presă cu căldură este o mașinărie care imprimă un design personalizat pe o bucată de țesătură - precum o cravată, un papion sau o batistă de buzunar - folosind o combinație de căldură și presiune pentru un anumit timp.

Există 2 tipuri de imprimare prin transfer de căldură: transfer de căldură pe vinil și transfer de căldură prin imprimare digitală.

Procesul de transfer de căldură pe vinil - Aici, o mașină decupează litere din în vinil colorat și o presă termică le transferă pe material.

Procesul digital de transfer de căldură - Cu acest proces, literele sunt tipărite digital pe hârtia de transfer pentru presa termică folosind cerneală specială. Folosind o presă termică, designul sau literele sunt apoi transferate de pe hârtie pe obiectul ce trebuie personalizat.

Indiferent de tipul de transfer, presa termică este cea care asigură căldura și presiunea pentru a transfera mesajul personalizat. Și rezistă la spălare ... deși pentru cravata din mătase nu se recomandă spălarea la mașină.

Puteți presa la cald un mesaj pe mătase? Multe accesorii pentru costumele de nuntă sunt din mătase. Și cu temperatura potrivită, chiar și batista ta de buzunar din mătase sau cravata pot deveni niște accesorii personalizate.

Cum să îți personalizezi accesoriile de nuntă

„Ești limitat doar de spațiul disponibil. Nu poți să îți printezi toate versurile melodiei preferate pe cravată. În schimb, poți imprima data în care ai cerut-o de soție sau chiar coordonatele nunții voastre pe o batistă de buzunar pliată cu grijă.

Cea mai bună modalitate de a obține o cravată personalizată fără a plăti prețul pentru a face una la comandă este să o imprimi cu inițialele sau monograma voastră.

Orice ai alege, asigură-te că este ceva ce amândoi veți aprecia și vă veți aminti cu plăcere în anii următori. ”

Ce este o monogramă?

Prezente de-a lungul istoriei la romani și greci, monogramele din zilele noastre sunt modele formate din 2 sau mai multe inițiale. Ordinea tipică a inițialelor este numele și prenumele, fără puncte între ele.

Deși nu mai sunt utilizate pe monede, adăugând o monogramă pe o batistă de buzunar, pe o cravată sau gravarea inițialelor pe o pereche de butoni este modalitatea perfectă de a face un cadou de nuntă deosebit și unic. Și o modalitate de a face accesoriile pe care mirele le poartă în ziua lui cea mare, mult mai personale.

Tipuri de monograme

Monograme cu o singură literă Monogramele cu o singură literă folosesc inițiala numelui sau, mai puțin frecvent, prima inițială a prenumelui.

 • Henrik Allen Jensen ar avea monograma cu un singur J pentru prenumele său, sau un H de la primul său prenume.

Monogramele cu trei litere Monogramele cu trei litere sunt cele mai populare pentru cadourile de nuntă și pentru accesorii pentru mire. Ordinea inițialelor depinde de dimensiunile literelor și de starea civilă a purtătorului.

Pentru bărbați și femei necăsătoriți, există 2 monograme utilizate frecvent:

 • Litere de aceeași dimensiune - Dacă toate literele au aceeași dimensiune, folosește prima inițială a numelui, apoi a primului prenume și celui de-al doilea prenume ... în această ordine.
 • Inițiala numelui mare în centru - Folosește prima literă a prenumelor. Numele este centrat și mai mare decât celelalte inițiale.

Monograme de nuntă

Pentru majoritatea nunților, monogramele includ ambele nume ale miresei și ale mirelui.

„Mulți dintre clienții mei își transformă monograma într-o stemă familială pe care o folosesc de-a lungul vieții… pe prosoape, cearșafuri și chiar gravate pe sticlărie. Pentru nuntă, monogramele se găsesc peste tot, de la invitații la decorațiuni personalizate.”

Ce inițiale trebuie să apară primele pe o monogramă de nuntă? În mod tradițional, dacă mireasa ia numele de familie al mirelui, inițiala prenumelui ei vine mai întâi, apoi numele de familie și la sfârșit inițiala prenumelui mirelui.

Emma Marie Andersen și Lars Michael Hansen vor folosi EHL ca monogramă. E de la prenumele ei, H pentru numele lor comun de familie și L de la prenumele lui.

Monogramele cu trei litere pentru nunți La fel ca monogramele pentru celibatari, există 2 tipuri de monograme cu trei litere pentru nunți și cupluri căsătorite:

 • Litere de aceeași dimensiune - Pentru cavalerii de onoare și pentru mire, optează pentru litere de aceeași dimensiune (cunoscut și sub denumirea de monogramă bloc). Ordinea inițialelor va fi prenumele, al doilea prenume și numele. Dacă el nu are un prenume intermediar, 2 litere arată la fel de bine.
 • Inițiala numelui mare în centru - Pentru majoritatea cuplurilor căsătorite, inițiala centrală mai mare vine de la numele comun, inițiala de la prenumele miresei începând monograma și inițiala prenumelui mirelui terminând-o.

Pe ce aplicăm monograma

Emily sugerează: „Poți adăuga o monograma la aproape orice, de la accesoriile mirelui până la șervețelele de la recepție. Dar doar pentru că poți nu înseamnă că ar trebui.

O piesă personalizată atrage multă atenție. Ia accesoriile pentru costum, de exemplu. Da, ai putea să-ți aplici monograma pe cravată, pe batista de buzunar, pe butoni și pe acum de cravată ... dar vrei într-adevăr ca fiecare piesă pe care o porți să atragă atenție?

Alege în schimb 1 sau 2 piese personalizate - cum ar fi butonii și batista de buzunar. Ambele sunt suficient de mici încât inițialele nu vor striga pentru atenție, dar va ști că fiecare este ceva special."

Cadouri de nuntă personalizate

Indiferent dacă faci cumpărături pentru mire sau cauți cadouri pentru cavalerii de onoare, nimic nu este la fel de special ca o piesă personalizată.

„Crează ceva prețuit și purtat o viață întreagă. Ar putea fi o pereche mică de butoni cu noua monogramă a cuplului fericit sau o cravată cu numele comun al cuplului.

Găsirea unui cadou unic pentru cavalerii de onoare nu trebuie să fie dificil.

 • Asigură-te că ceea ce dai vine din inimă.
 • Nu te grăbi și nu cumpăra primul lucru pe care îl vezi.
 • Stai un minut și ia în considerare ce i-ar plăcea cu adevărat acelui bărbat să primească.

Am avut o mulțime de cupluri care oferă „pachete de îngrijire pentru weekend” ca și cadouri pentru cavalerii de onoare. Acestea includ obiecte precum un set de bărbierit cu un aparat de ras gravat, un pachet de cărți de joc și un deschizător de sticle monogramat.

Nici nu trebuie să fie același cadou pentru fiecare persoană de la petrecerea de nuntă.

Dacă unul dintre cavalerii tăi este un cunoscător al batistelor de buzunar, atunci creează una personalizată cu inițialele lui. Dacă unui cavaler de onoare i-ar putea folosi un portofel, atunci poți să îi oferi un portofel clasic pus în evidență cu numele său.

Și dacă mireasa este la cumpărături pentru un cadou pentru mire, nu uita că poți personaliza un accesoriu cu mai mult decât o simplă monogramă. Gândește-te unde v-ați întâlnit prima dată, locul unde te-a sărutat pentru prima dată sau chiar data când te-a cerut în căsătorie. Toate acestea sunt amintiri minunate și s-ar putea să se încadreze în limita caracterelor pentru cadoul personalizat.”

4 lucruri pe care fiecare mire trebuie să le știe despre accesoriile personalizate

 • Mai puțin este mai mult - „Alege 1 sau 2 accesorii pentru personalizare. Nu este grădiniță ... nu este nevoie ca toate lucrurile tale să aibă numele tău pe ele. "
 • Să fie clar - „Indiferent de mesajul pe care îl vei grava, asigură-te că și mireasa îl va înțelege atunci când îl va vedea. O glumă nu este amuzantă dacă ești singurul care râde.”
 • Asortează totul cu paleta cromatică a nunții - „Asigură-te că fiecare accesoriu se potrivește cu paleta cromatică a nunții.” Verifică de două ori înainte de a comanda ceva, deoarece articolele personalizate nu pot fi returnate. Pentru mai multe sfaturi despre asortare,
  citește sfatul lui Emily de aici.
 • Mireasa trebuie să fie vedeta - „Da, este și ziua ta cea mare ... dar este mai ales ziua ei cea mare. Indiferent de accesoriile sau de detaliile personale pe care le alegi, asigură-te că ea este vedeta serii. Și apoi fă asta în continuare toată viața.”

Tu ai întrebat - Noi am răspuns

Care sunt tendințele accesoriilor personalizate pentru nunți?

„În zona unde stau eu în SUA, este popular ca mirele să aibă spatele ceasului gravat cu data și inițialele nunții. Am lucrat și cu o mulțime de miri care au buzunarul interior al sacoului brodat cu un mesaj personal.”

Cât de mult ar trebuie să cheltuiesc pe cadourile cavalerilor de onoare?

Când cumperi cadouri pentru cavalerii de onoare, ia în considerare următoarele întrebări:

 • Câți cavaleri de onoare sunt la nuntă?
 • Cât de departe vor trebui să călătorească pentru nuntă?
 • Trebuie să cumpere o ținută specială pentru ceremonie? Dacă da, cât vor cheltui?
 • Ce alte cheltuieli vor avea pentru nuntă?

„Deși nu există nicio regulă pentru cadourile pentru cavalerii de onoare, un standard bun este de a oferi un cadou care costă 20-30% din ceea ce au cheltuit tovarășii tăi pentru nunta ta.

Cumpără ceva care să le permită să știe cât de mult înseamnă pentru tine că au făcut parte din viața ta și că și-au făcut timp pentru a sărbători cu voi.”

Cum cumpăr cadouri de nuntă monogramate?

Cadoul de nuntă pe care îl oferi ar trebui să fie la fel de memorabil ca ceremonia propriu-zisă. Adăugarea unei monograme unui cadou de nuntă este o modalitate excelentă de a comemora evenimentul pentru mire.

„Înainte de a comanda, consultă mireasa sau un prieten apropiat al familiei pentru a afla dacă își păstrează numele de familie. Acest lucru te va ghida în modul de configurare a inițialelor în monogramă."

Nu uita că, odată ce ceva a fost personalizat, obiiectul nu mai poate fi returnat.

Se recomandă ca și alte cadouri pentru bărbați să fie monogramate?

Da. Monogramele nu sunt destinate doar cadourilor de nuntă ... chiar și bărbații celibatari apreciază să aibă inițialele gravate pe butoni sau să fie așezate cu grijă pe papionul lor preferat.

Pentru cadourile pentru bărbați, îți sugerăm să folosești inițialele primului prenume, celui de-al doilea prenume și al numelui său, în ordinea aceasta. Este un format care arată bine pe orice, de la ceasuri până la cravate și este recunoscut cu ușurință ca fiind compus din inițialele sale.

Care sunt limitele de caractere la Trendhim pentru gravare, presare la cald și ștanțare?

Limitele noastre de caractere sunt următoarele:

 • Gravură - 20 de caractere
 • Tipărire prin presare la cald - 7-20 de caractere (în funcție de produs)
 • Ștanțare - 5 caractere