Politică de retur de 365 de zile
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Cum să porți un ceas de buzunar cu stil

A obține un echilibru între stilul clasic și stilul cosplay steampunk nu este atât de dificil pe cât crezi. Dacă înțelegi cum se poartă un ceas de buzunar pentru bărbați, vei fi gata să începi o nouă colecție în cel mai scurt timp.

Imaginează-ți că nu trebuie să mai ascultați clopotele bisericii pentru a ști cât este ceasul. Cât entuziasm trebie să fi simțit cel care a scos primul ceas de buzunar dintr-un buzunar. Întregul sat a rămas în uimire tăcută ... și apoi o grabă nebună la magazinul local pentru a obține unul.

Ceasul de buzunar – sau unul dintre cele mai vechi dispozitive tech – a fost inventat pentru prima dată de Peter Henlein în Germania în 1510. Forma ceasului de buzunar pe care o cunoaștem și o iubim a fost perfecționată în secolul al XVII-lea odată cu introducerea vestelor (mulțumim, Carol al II-lea). Această formă rotundă, plată, putea aluneca cu ușurință într-un buzunar și era lipsită de margini ascuțite care ar deteriora țesătura.

Acesta a fost și momentul în care a fost inventat termenul ceas fob. Fob provine din cuvântul de dialect german „fuppe” care desemnează un buzunar mic. În zilele noastre, fob se referă la buzunarul în care stă ceasul, lanțul sau panglica atașate la un ceas de buzunar sau ceasul propriu-zis care atârnă de lanț.

Pentru majoritatea cunoscătorilor ceasurilor de buzunar, fobul ceasului se referă la lanțul sau panglica atașate la un ceas de buzunar și este de obicei mai scurt decât un lanț de ceas.

Fie că îl numiți ceas fob sau ceas de buzunar, povestea este aceeași. Când a început Primul Război Mondial, ceasul de mână a preluat controlul și ceasul de buzunar a rămas uitat în buzunarele istoriei. Asta până când... cei ca tine nu au decis să le mai dea o șansă.

Tipuri de lanțuri pentru ceasul de buzunar

Indiferent dacă îți dorești un ceas mecanic clasic de buzunar sau unul cu mecanism cu quartz și baterie, lanțul este cel care atrage atenția colegilor și prietenilor invidioși. Și împiedică ceasul să cadă pe jos.

1. Lanțuri cu bară în T

Uneori denunite și lanțri Albert cu bară în T sau lanțri Albert, acestea sunt denumite după Prințul Albert și stilul de lanțuri pentru ceasuri pe care l-a popularizat.

Pentru a purta un lanț pentru ceas de buzunar cu bară în T, trece bara în formă de T prin una dintre butonierele vestei.

Nu ești sigur ce butonieră să folosești? Alege-o pe cea aflată deasupra buzunarului sau pe cea din mijloc - în jurul celei de-a treia butoniere a vestei. Ceasul intră în buzunarul de pe partea opusă mâinii dominante. Dacă ești dreptaci, plasează ceasul de buzunar în buzunarul stâng. Acest lucru îți menține mâna dominantă liberă în timp ce verifici ora.

Un lanț Albert dublu funcționează la fel ca un lanț Albert simplu, dar are un lanț suplimentar cu un medalion sau pandantiv pe el (denumit și fob). Această a doua piesă se strecoară în buzunarul opus celui în care ai pus ceasul.

2. Lanț cu clemă pentru curea

Să fim sinceri, probabil că nu te îmbraci ca un personaj din Peaky Blinders în fiecare zi. Pentru un aspect obișnuit, de zi cu zi, folosește o clemă pentru curea pentru a purta ceasul de buzunar. Lanțurile glisante pentru curele (cunoscute sub numele de cleme de curea) au o piesă la un capăt prin care treci curea sau care se poate prinde de partea de sus a pantalonilor sau blugilor.

Lanțul ar trebui să atârne pe exteriorul pantalonilor. Ceasul de buzunar alunecă în buzunarul de pe partea opusă mâinii dominante.

Dacă porți blugi, folosește buzunarul mic conceput exclusiv pentru cowboy și bărbați muncitori. Știi ... cel mic cu care nu ai știut niciodată ce să faci. A fost creat de dl. Levi pentru ceasuri de buzunar. Acum îți poți impresiona prietenii cu această informație.

Cu un lanț cu clemă pentru curea, asigură-te că lanțul este suficient de lung pentru a permite vizualizarea confortabilă a ceasului. Prea scurt ... și va trebui să te apleci pentru a verifica ora.

3. Lanț cu încuietoare

Lanțurile de ceasuri de buzunar cu încuietoare sunt similare cu lanțurile de portofel deoarece acestea se atașează direct de gaica curelei prin folosirea încuietorii cu arc. De asemenea, poți atașa încuietoarea la butoniera vestei pentru un aspect similar cu un lanț cu bară în T.

Vrei să porți ceasul de buzunar cu un sacou? Atașează încuietoarea de butoniera de pe rever și introducu ceasul în buzunarul de la rever. Nu este necesară vesta.

Cum se poartă un ceas de buzunar cu o vestă

Vesta pe care o alegi poate fi mai casual, sau purtată cu îmbrăcăminte formală și însoțită de o cravată. Indiferent de ceea ce alegi, această piesă vestimentară fără mâneci este perfectă pentru un ceas de buzunar.

Pentru a purta un ceas de buzunar cu o vestă, pur și simplu așează ceasul într-unul dintre buzunare și trece lanțul prin butoniera chiar de deasupra acestuia.

Butoniera pe care o alegei este determinată de cât de mult din lanț vrei să lași să atârne. Buzunarul pe care îl alegi este întotdeauna cel opus mâinii tale dominante. Acest lucru îți eliberează mâna pentru lucruri importante, cum ar fi semnarea documentelor, salultul și arătarea spre lucruri.

Nu numai că sunt accesorii cu aspect elegant, dar ceasurile de buzunar gravate sunt, de asemenea, cele mai bune cadouri pentru cavalerii de onoare și arată genial la nunți. Nu ești sigur cum să le personalizezi? Consultă aici sugestiile noastre de personalizare.

Cel mai bun lanț de ceas de buzunar pentru veste: lanțul cu bară în T și lanțul cu încuietoare

Cum se poartă un ceas de buzunar cu un sacou

Dacă dorești să porți ceasul de buzunar cu un sacou, atașează un capăt al lanțului la butoniera de rever și așează ceasul în buzunarul de la piept. Acesta este un mod inteligent de a atrage atenția la costumul tău fără a fi nevoie să mergi all-in cu un ac de rever și o batistă de buzunar. Acesta este un look grozav pentru o nuntă sau un eveniment formal.

O altă modalitate de a purta ceasul de buzunar cu un sacou este să treci bara în formă de T printr-o butonieră din față și să plasezi ceasul într-unul dintre buzunarele din față. Îți sugerăm să îl pui în buzunarul opus mâinii tale dominante.

Cel mai bun lanț de ceas de buzunar pentru sacouri: lanțul cu bară în T și lanțul cu încuietoare

Cum se poartă un ceas de buzunar cu blugi

Există vești bune pentru tipul care dorește să poarte un ceas de buzunar, dar care nu vrea să se îmbrace tot timpul cu o vestă sau un sacou. Pentru a purta un ceas de buzunar cu blugi sau pantaloni, pur și simplu pune ceasul în buzunarul din față și atașează lanțul la curea sau blugi cu o clemă pentru curea. Sau folosește un lanț cu încuietoare și prinde-l de un lanț mai scurt sau de gaica curelei.

Lanțul poate atârna pe exteriorul curelei sau prin gaica de la pantaloni. Îți sugerăm să folosești buzunarul opus mâinii tale dominante pentru a facilita verificarea cesului.

Dacă porți o cămașă cu nasturi, poți, de asemenea, să treci lanțul prin unul dintre butonierele inferioare ale cămășii. Și dacă ceasul tău de buzunar este suficient de mic, folosește buzunarul mic de la blugi pentru a îți ține ceasul. Acesta a fost creat inițial pentru a ține oricum un ceas de buzunar, deci ar putea avea de dimensiunea potrivită pentru ceasul tău.

Cel mai bun lanț de ceas de buzunar pentru blugi: lanțul cu clemă pentru curea și lanțul cu încuietoare

Cum să porți un ceas de buzunar ca un colier

Ceasurile de buzunar au locația menționată chiar acolo în nume - buzunar. Dar asta nu înseamnă că nu poți să rupi tradiția și să îl porți la gât.

Pentru a purta ceasul de buzunar ca un colier, scoate lanțul de ceas și înlocuiește-l cu un lanț metalic sau un șnur din piele.

Ține cont de grosimea lanțului - vrei să fie suficient de puternic pentru a ține ceasul și în aceeași culoare cu ceasul tău. Pentru majoritatea ceasurilor de buzunar pentru bărbați, cumpără un lanț în intervalul de 4-8 milimetri. Oțelul inoxidabil este o opțiune excelentă, deoarece nu îți va lăsa urme verzi pe gât și este disponibil în tonuri de argintiu și auriu.

Noile colecții

Shade Your Eyes - Colour Your Life

Protejează-ți ochii în această vară cu ochelari de soare de calitate. Colecția Watkins Thea - 39 de modele noi de ochela...

Ceasuri rezistente la apă cu sticlă de safir

Povestea ta nu se oprește niciodată, așa că de ce ar face asta ceasul tău? Cu o rezistență la apă până la 100 de metri,...

Cronografe din oțel inoxidabil chirurgical cu sticlă de safir

Cu o precizie desăvârșită și cele mai bune materiale, colecția Ray îți permite să urmărești timpul cu stil.

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Vezi toate colecțiile

Noile articole

Inele și verighete pentru bărbați – Ghidul tău complet

De la alegerea mărimii corecte a inelului până la cumpărarea unor verighete și inele netradiționale, descoperă cum să îț...

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

De la ceasuri cu design danez la inele, coliere și brățări, găsește un cadou pentru el care înseamnă ceva de acest Valen...

Ce este un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar

Descoperă cum să citești ora și cum să setezi un ceas de 24 de ore cu un singur indicator orar și descoperă de ce ar tre...

Ce este un Ceas cu Fazele Lunii și cum să-l setezi

Învață cum să citești și să setezi cea mai veche funcție a ceasurilor din lume - faza Lunii.

Cum să cureți și să îngrijești brățările pentru bărbați

Răspundem la toate întrebările legate de îngrijirea și curățarea brățăriilor pentru bărbați. De la mersul la înot cu măr...

4 întrebări pe care să ți le pui înainte de a cumpăra un ceas cu decupaj

Pune-ți aceste 4 întrebări care te vor ajuta să alegi ceasul potrivit și să te asiguri că înțelegi cum să îl menții în f...

Cum să îți speli căciula beanie

Învață cum să îți speli manual căciula beanie cu instrucțiuni și imagini ușor de urmat.

Cum să porți o căciulă beanie: Ghidul tău complet

Acesta este ghidul tău în lumea stilurilor de căciuli beanie, materialelor și sfaturilor de cumpărături, astfel încât să...

Coliere pentru bărbați – Ghidul tău complet

De la alegerea lungimii potrivite a lanțului până la purtarea crucilor și a plăcuțelor dog tag, descoperă cum să porți u...

Vezi toate articolele
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.