Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Coliere pentru bărbați – Ghidul tău complet

Indiferent dacă ești în căutarea unui simplu lanț sau a unui colier destul de strălucitor pentru a fi văzut din spațiu, arună o privire la acest articol pentru a începe. Află cum să alegi lungimea potrivită a lanțului și cum să porți plăcuțe de identificare fără a fi arestat.

De la colierele cu gheare de vultur ale Neanderthalilor la lanțul de $200,000 al lui Jay Z, colierele pentru bărbați sunt aici pentru a rămâne. Indiferent de colierul pe care îl dorești, alege ceva care îți va spune povestea. Un accesoriu face mai mult decât să arate bine - simbolizează călătoria ta, o aventură, un moment special din viață sau chiar îți amintește de un loc anume. Al tău ce poveste va spune?

1 Coliere pentru bărbați – ghidul tău complet1.1 Cum porți colierele masculine1.2 Alegerea celei mai bune dimensiuni și lungimi a lanțurilor1.3 6 tipuri de coliere pentru bărbați1.4 Cum să îngrijești și să cureți colierele1.5 Tu ai întrebat - noi ți-am răspuns

Cum porți colierele masculine

  1. Fii conștient de ce mesaj vrei să transmiți
    Întreabă-te cât de multă atenție vrei să atragă colierul. Vrei un lanț de aur masiv sau
    un lanț din oțel inoxidabil cu un pandantiv cu cruce?
  2. Gândește-te cu ce vei purta colierul
    Îl vei purta pe deasupra cămășii sau pe sub ea? Știind acest lucru te ajută să te decizi asupra mărimii și lungimii. Un colier cu lanț și cu un pandantiv cu ciocanul lui Thor poate adăuga stil atunci când este purtat pe deasupra unui tricou simplu, în timp ce un lanț de oțel auriu de 2 mm ar arăta bine dacă s-ar zări subtil sub o cămașă.
    Și dacă ești în căutarea unui colier ușor de vară, șnurul din bumbac cerat se potrivește perfect atât pentru diminețile la piscină, cât și pentru ieșirile de seară.
  3. Gândește-te la ce culoare ai nevoie și asortează culorile metalelor
    De la coliere din mărgele colorate până la oțel inoxidabil argintiu și auriu, colierul tău ar trebui să
    se asorteze cu celelalte culori din ținuta ta și cu celelalte accesorii metalice. Dacă de obicei porți și brățări,
    rings sau un ceas - și de ce nu ai vrea? - menține totul coeziv. Și din moment ce colierele ating pielea, asigură-te că sunt fabricate din metal fără nichel pentru a evita o reacție alergică.
  4. Cât de multe vrei să porți
    Cu asta revenim la punctul 2. Este complicat să porți mai multe coliere pe sub o cămașă sau tricou fără să fie conturul lor vizibil. Dar, pe deasupra unui tricou... poți face ce vrei.
    Pentru a combina colierele și a purta mai mult de unul, alege 2-3 coliere de texturi diferite și lungimi variate. Să porți 3 coliere din lanț auriu gros nu vor arăta la fel de bine ca 2 lanțuri de grosimi diferite și 1 colier cu mărgele cu accente aurii.

Alegerea celei mai bune dimensiuni și lungimi a lanțurilor

Pentru majoritatea lanțurilor pentru bărbați, lungimea medie este de 50 cm (20 ”). Aceasta se află la nivelul osului claviculei, dintre cei doi nasturi de sus ai unei cămăși și arată bine pe interiorul sau în afara cămășii. Dacă porți un colier cu pandantiv, optează pentru 55-63 cm (22-25 ”), astfel încât pandantivul să stea pe mijlocul pieptului.

  • 35-45 cm (14-18 ”) - O lungime flatantă care va fi vizibilă deasupra cămășii sau tricolului.
  • 50-55 cm (20-22 ") - Cade la nivelul claviculei și este cea mai comună dimensiune pentru colierele pentru bărbați. Poate fi purtat pe interior sau pe deasupra cămășii.
  • 55-61 cm (22-24 ”) - Cade pe mijlocul pieptului și arată excelent cu un medalion, pandantiv sau plăcuțe dog tag. Poate fi purtat pe interior sau pe deasupra cămășii.
  • 61-76 cm (24-30 ”) - Conceput pentru a fi purtat pe deasupra hainelor. Arată cel mai bine cu un pandantiv mai mare sau un lanț mai gros. Garantat atrage atenția.

Dacă porți doar un lanț (și nu ești în căutarea unui colier statement), o lățime de 2-6 mm este un început bun. Când adaugi și un pandantiv, asigură-te că acesta se potrivește cu lanțul și nu este umbrit de grosimea acestuia. Dacă ești în căutarea unui colier din lanț auriu, care se încadrează în categoria „bling”, cumpără unul de 12 mm sau mai mult. Lățimea și lungimea lanțului merg mână în mână, așa că asigură-te că sunt proporționale între ele - cu alte cuvinte, nu există lanțuri de 35 cm lungime cu lățimea de 12 mm.

  • 1-6 mm - Aceste lățimi variază de la discret și subțire până la lățimea standard a celor mai multe coliere pentru bărbați. Poate merge bine pe sub cămașă.
  • 6-10 mm - Această lățime a colierului merge bine pentru pandantive și lanțurile purtate pe deasupra.
  • 10-X mm - Ai intrat în zona „Am purtat asta pentru a impresiona”. Colierele mai mari de 10 mm (grosimea iPhone-urilor recente) sunt purtate pentru a atrage atenția.

6 tipuri de coliere pentru bărbați

Uită de bijuteriile costumelor sau șirul de perle stânca bunicii tale. În zilele noastre, colierele pentru bărbați vin într-o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi cu povestea ta.

1. Dog Tags

Pandantivele dog tag datează din Războiului Civil American și în Primul Război Mondial și al Doilea. În general, sunt purtate pentru identificare în caz de accident sau deces. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, armata Statelor Unite a început să includă preferințe religioase, dar au fost limitate la P pentru protestant, C pentru catolici sau H pentru evrei. Mai târziu, în timpul războiului din Coreea (1950-53), litera X a fost adăugată pentru „neînregistrat” și un Y pentru nici o religie sau o opțiunea de a nu specifica. Scuze, Jedi, va trebui să alegi X.

Soldații poartă în mod tradițional 2 păcuțe de identificare - una care rămâne cu corpul și una colectată pentru identificare și păstrare a evidenței. O păcuță se află pe lanțul principal, iar cealaltă este atașată de un lanț mai mic pentru îndepărtarea rapidă.

Pandantive dog tag Colierele cu placate dog tag s-au mutat de pe câmpul de luptă în modă și, deși nu mai sunt folosite să identifice un corp la morgă, dețin în continuare un anumit grad de auto-identificare. Astăzi, poți grava plăcuțele dog tag cu orice, de la o dată specială la un memento care spune „Beliver” (mulțumim, Bieber)

Dacă plăcuța ta dog tag este gravată cu ceva personal sau semnificativ, poate dorești să o porți pe sub cămașă ... mai ales atunci când mergi la birou sau la un eveniment formal. În caz contrar, poartă colierul pe deasupra și pregătește-te să începi o conversație. Nu ești sigur cum să îți personalizezi plăcuțele dog tag? Apasă aici pentru idei de gravare și inspirație.

2. Coliere cu lanț

Cele mai multe coliere pentru bărbați se încadrează în această categorie. Un lanț este un șir de zale, discuri sau mărgele care se interconectează. În timp ce acest lucru sună destul de simplu, există nenumărate variante și stiluri de coliere cu lanț din care să alegi ... ca să nu mai vorbim de o serie de moduri de închidere. Vei dori o încuietoare care să suporte greutatea lanțului și să se fixeze ușor (mai ales dacă te îmbraci singur).

TIPURI DE LANȚURI

1.Lanț cu zale ovale - Este cel mai popular tip de colier cu lanț pentru bărbați. Este creat din conectarea zalelor ovale și seamănă cu un lanț real. Singure, aceste lanțuri nu atrag prea multă atenție, dar sunt minunate pentru a ține o cruce, o monedă sau pandantiv.

2. Lanț oblic - Colierele cu lanțuri olice sunt realizate din zale care se întrepătrund atunci când sunt puse pe o suprafață plată. Adesea vei vedea genul acesta de lanțuri groase, folosite în stilul urban. Lanțurile cubaneze sau lanțurile cu zale cubaneze sunt variații populare ale colierului cu lanț oblic.

3. Lanț marin / Lanțul ancoră - Pentru toți iubitorii de mare, colierul cu lanț marin este inspirat de lanțurile de ancorare utilizate pe nave. Fiecare za ovală are o bară orizontală pe mijlocul și se interconectează ca niște lanțuri cu zale ovale și pe o suprafașă plată arată ca lanțurile oblice.

4. Lanț Figaro - Originar din Italia, lanțul Figaro își primește numele de la personajul principal din Bărbierul din Sevilla, o faimoasă operă italiană. Acest colier este special datorită modelului său de zale ovale plate. De obicei, modelul este de 1 za mare urmată de 2-3 zale mai scurte. Lanțul Figaro este o variație a lanțului oblic. 5. Lanțul tip frânghie - Lanțul tip frânghie este format din zale răsucite și seamănă cu frânghia. Colierele cu lanț tip frânghie sunt cunoscute pentru rezistența lor și sunt adesea folosite împreună cu pandantive.

6. Lanț tip spic - Într-un colier cu lanț tip spic, zalele ovale sunt împletite împreună în aceeași direcție pentru a arăta ca vârfurile spicului de grâu. Lanțurile spic sunt adesea folosite cu pandantive.

7. Lanț cu bile - Lanțul cu bile (lanț de mărgele) este cel mai adesea folosit pentru dog tags și pentru brelocurile de chei. Se compune din zale în formă de bilă conectate cu sau fără spațiu între ele.

8. Lanț tip herringbone - Lanțul tip herringbone este un lanț plat caracterizat prin zale în formă de v în direcții alternative. Este confundat adesea cu un lanț Omega, care are un design similar, dar este realizat din piese plate într-un design curbat. Lanțurile herringbone nu sunt la fel de flexibile ca cele Omega și sunt predispuse la încurcare. Ambele sunt de notorii pentru că în ele se încurcă fire le dăr și ciupesc și cele mai fine fire de păr de pe gât - un motiv excelent pentru a rămâne îngrijit.

9. Lanț pătrat - Zalele pătrate dau numele acestui lanț. Colierele cu lanț pătrat se găsesc într-o varietate de lățimi și sunt excelente pentru pandantive.

10. Lanț șarpe - O variantă a lanțurilor herringbone și omega, lanțurile șarpe sunt făcute din zale strâns conectate care seamănă cu pielea de șarpe. Rezultatul este un model neted, rotund în zig-zag. Cunoscute pentru că sunt delicate, sunt minunate cu pandantive.

TIPURI DE ÎNCHIZĂTORI

  1. Închizătoare rotundă - Închizătoarele rotunde funcționează cu un mecanism cu arc. Pentru a le folosi, trage înapoi pe maneta mică și glisează inelul (pe celălalt capăt al colierului) în interior. Eliberează maneta pentru a închide.
  2. Închizătoare lobster - Funcționează tot cu un mecanism cu arc. Se deschid și se închid ușor cu o singură mână. Pentru a le deschide, apasă în jos pârghia cu degetul mare. Eliberează maneta pentru a închide. Numele vine de la asemănarea lor cu o gheară de homar.
  3. Închizătoare cu șurub - Acestea sunt realizate din 2 bucăți de metal înșurubate pentru a forma o formă cilindrica.
  4. Închizătoare cârlig - Închizătoarele cu cârlig constă dintr-un cârlig metalic fixat în interiorul unui inel de pe celălalt capăt al colierului.
  5. Închizătoare magnetice - Închizătoarele magnetice sunt compuse din 2 magneți care se unesc. Super ușor de utilizat, dar nu la fel de sigure ca primele două modele prezentate mai sus.

  • Essentials | Colier negru gunmetal 4 mm lanț răsucit
    Lucleon
    192 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 4 mm lanț răsucit
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Lucleon
    199 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 2 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Lucleon
    179 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 2 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț dreptunghiular zale pătrate
    Lucleon
    199 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț dreptunghiular zale pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier argintiu 1 mm cu lanț dreptunghiular zale pătrate
    Lucleon
    166 Lei
    Essentials | Colier argintiu 1 mm cu lanț dreptunghiular zale pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 5 mm cu lanț tip șarpe
    Lucleon
    219 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 5 mm cu lanț tip șarpe
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț herringbone
    Lucleon
    179 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț herringbone
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    199 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 3 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier auriu 3 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    199 Lei
    Essentials | Colier auriu 3 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier argintiu 3 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    199 Lei
    Essentials | Colier argintiu 3 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 2 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    179 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 2 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier auriu 2 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    179 Lei
    Essentials | Colier auriu 2 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier argintiu 2 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    179 Lei
    Essentials | Colier argintiu 2 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 1 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    166 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 1 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier auriu 1 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    166 Lei
    Essentials | Colier auriu 1 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier argintiu 1 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Lucleon
    166 Lei
    Essentials | Colier argintiu 1 mm cu lanț zale cubice pătrate
    Gravează
  • Essentials | Colier negru gunmetal 5 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Lucleon
    219 Lei
    Essentials | Colier negru gunmetal 5 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Gravează
  • Essentials | Colier auriu 5 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Lucleon
    219 Lei
    Essentials | Colier auriu 5 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Gravează
  • Essentials | Colier argintiu 5 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Lucleon
    219 Lei
    Essentials | Colier argintiu 5 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Gravează
  • Essentials | Colier auriu 3 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Lucleon
    199 Lei
    Essentials | Colier auriu 3 mm cu lanț zale pătrate curbate
    Gravează
  • 3. Coliere cu pandantiv

    Acest tip desemnează un colier cu ceva atârnat de el - un pandantiv. Chiar și un colier cu dog tag este un colier cu pandantiv.

    Stilist și MUA, Cianne Denize, sugerează alegerea unui pandantiv care rezonează cu tine. „Îl vei tine pe piept, așa că asigură-te că nu alegi primul colier pe care îl vezi. Îl vei purta sub cămașă și costum? Sau deasupra unui tricou? Asta va determina cât de fragil sau subțire poate fi pandantivul. Și nu uita că probabil va începe o conversație. Dacă porți ciocanul lui Thor pe colierul tău ... pot paria că voi întreba care-I faza. "

    Pandantivele diferite au semnificații și vor căpăta încă un sens în povestea și călătoria ta.

    • Colierele cu pene simbolizează libertatea.
    • Colierele cu ancore simbolizează stabilitate, siguranță și speranță.
    • Colierele Hamsa reprezintă Mâna lui Dumnezeu în Orientul Mijlociu.
    • Colierele Ankh simbolizează respirația în viața egiptenilor antici.
    • Colierele cu cruce au legături directe cu spiritualitatea și credința creștină.
    • Colierele cu monede sunt cunoscute pentru a aduce noroc și avere purtătorului.
    • Colierele cu gheare aduc protecție și putere în credințele nativilor americani.
    • Colierele cu Buddha sunt simboluri ale păcii, norocului și longevității.
    • Bijuteriile vikinge, precum Colierele cu ciocanul lui Thor, au rămas la modă de-a lungul istoriei și sunt cunoscute pentru protejarea purtătorului. Să nu mai pomenim că Mjölnir ar putea să niveleze munții. Nu suntem siguri dacă colierul tău cu pandantiv poate face asta ... dar ar fi o poveste minunată.

    4. Coliere religioase

    Colierele religioase pentru bărbați sunt coliere cu pandantive. Dar, deoarece acest tip de colier este destul de special, l-am separat de restul. În credința evreiască, colierele cu Ochiul rău, Hamsa sau Steaua lui David sunt purtate ca pandantive. În Islam, pandantivele reprezentând Coranul și numele lui Allah sunt opțiuni populare. În creștinism, vei vedea pandantive cu cruce, cu sfinți și rozarii. Deși rozariile sunt utilizate în mod tradițional pentru a număra rugăciunile, sunt purtate și ca coliere de către credincioși și necredincioși.

    TIPURI DE PANDANTIVE CU CRUCE

    1. Crucea latină - Acesta este cel mai comun și recunoscut pandantiv cruce. Reprezintă crucea răstignirii.
    2. Cruce grecească - Un alt model popular de cruce, cu toate brațele egale.
    3. Crucifix - Nu trebuie confundat cu o cruce latină, un crucifix înfățișează răstignirea lui Iisus și îi arată trupul pe cruce.
    4. Crucea Cruciatului - Cunoscută și sub numele de Crucea Ierusalimului, acest pandantiv este format dintr-o cruce mare cu cruci mai mici așezate în fiecare unghi
    5. Crucea bizantină - Numită și Crucea Ortodoxă Rusă. Este originară din Imperiul Bizantin și se caracterizează prin 3 bare transversale orizontale.
    6. Crucea Celtică - Reprezentând viața eternă, această Cruce Irlandeză este similară cu o Cruce Latină, dar cu un cerc în jurul centrului.
    7. Crucea Sf. Toma - Cunoscută și sub numele de Crucea Persană, această cruce poate fi urmărită în una dintre cele mai vechi comunități creștine din lume - creștinii Sfântului Toma din India.
    8. Crucea gotică - Crucea gotică este asociată cu cultura gotică.
    9. Crucea Ankh - Inițial un simbol din Egiptul antic, a fost adoptat de creștinii egipteni și nord-africani (copți).
    10. Crucea orizontală - O cruce latină pe o parte reprezintă că lucrarea lui Hristos a fost terminată odată cu moartea și învierea sa.

    5. Colierele cu mărgele

    Primul colier cu mărgele datează de acum 110.000 de ani și a fost găsit în Peștera Skhul din Israel. În timp ce prima bijuterie cu mărgele a fost făcută din scoici, acum vei găsi mărgele din lemn, piatră, metal și plastic. Și vei găsi în continuare coliere cu scoici la standurile din piațele din întreaga lume.

    Există ceva în legătură cu un colier din mărgele care se conectează la ideea de relaxare și libertate. Poate este vorba de un vibe de insulă, plin de iubire pentru yoga, pe care îl transmite un colier din mărgele din lemn. Sau poate că cele mai multe coliere din mărgele sunt mai lungi decât media - dând din nou un aspect boem unei ținute. Oricare ar fi motivul, a colierele cu mărgele vor atrage atenția. Așa că pregătește-te să îți spui povestea.

    6. Coliere din piele

    Cheia asortării unui colier din piele este asortarea acestuia cu alte accesorii din piele. Cu toate că nu este o regulă bătută în cuie, asortându-ți colierul la cureaua de ceas sau la cureaua de pantaloni vei avea un look îngrijit și ordonat.

    Multe coliere din piele sunt concepute pentru a fi purtate cu pandantive sau chiar chei. Dacă nu îți place să porți piele de animal, poți alege coliere din piele vegană sau din bumbac. Orice ai alege, acest tip de colier pentru bărbați oferă un aspect relaxat outfitului tău. Ţine cont de asta când cumperi accesorii pentru un interviu, nuntă sau eveniment formal. În aceste cazuri ar fi mai potrivit un colier din metal sau un lanț.

    Spre deosebire de colierele din oțel inoxidabil, cu colierele din piele nu este bine să intri în apă. Pielea își pierde uleiurile naturale când se udă și poate să se strâmpteze. Un alt motiv important pentru care să nu porți colierul sau brățara din piele când faci duș este decolorarea. Fie că este piele vopsită sau pictată, expunerea îndelungată la apă poate șterge sau coji culoarea.

    Cum să îngrijești și să cureți colierele

    Prea mult praf pe lanțul colierului tău poate să îl facă să se rupă sau să-și piardă strălucirea. Pandantivele arată de asemenea mai bine fără amprente, transpirație și ulei. Ţine cont de material și urmează instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum să cureți accesoriile.

    Cum să cureți bijuteriile și colierele din oțel inoxidabil

    1. Adaugă câteva picături de săpun de spălat vase într-un bol cu apă caldă.
    2. Înmoaie o bucată de material moale fără scame în apă și șterge colierul până când devine curat.
    3. Clătește săpunul de pe colierul tău.
    4. Șterge-l cu un prosop curat și lasă-l să se usuce. Folosește un material de lustruit pentru mai multă strălucire.

    Pașii de mai sus pot fi folosiți și pentru inele de oțel, brățări și coliere. Multă lume de la noi din birou își pune încrederea în pasta de dinți și o periuță veche când vine vorba de curățarea colierelor din oțel inoxidabil. Asigură-te că folosești o pastă de dinți non-abrazivă care nu are proprietăți de albire și clătește colierul bine după curățare.

    Cum să cureți colierele și brățările din piele

    Nu scufunda un colier din piele în apă pentru că poate să intre la apă și să-și piardă culoarea. Folosește în schimb o cârpă umedă cu un strop de săpun (fără proprietăți de hidratare) pentru a șterge ușor colierul. Șterge cu o cârpă curată după și lasă colierul la uscat înainte de a-l purta.

    Cum să cureți colierele din pietre și mărgele

    Păstrează-ți colierul cu mărgele ca nou cu o perie moale (o periuță de dinți veche) și un bol cu apă caldă. Adaugă o picătură sau două de săpun de vase și, folosind periuța, curăță ușor mărgelele. Folosește un prosop umed curat pentru a șterge săpunul și lasă colierul la uscat.

    Tu ai întrebat - noi ți-am răspuns

    Ce este un lanț cu zale cubaneze?

    Lanțul cu zale cubaneze (alias Cadena de Eslavon Cubano) este o variație a lanțului curbat. Este numit după zonele cubaneze din Miami unde a căpătat popularitate în anii '70 și '80. Dar stilul său incontestabil poate fi acum văzut nu doar pe coastă, ci peste tot în lume.

    Poartă bărbații coliere choker?

    Bărbații poartă coliere choker… se numesc cravate. Poartă un papion pentru diversitate, dar lasă colierele choker pentru doamnele secolului 19.

    Este ilegal să porți plăcuțe dogtag?

    Nu este ilegal să porți dogtag ca civil. În SUA este ilegal să porți orice tip de medalie sau decorație militară în scopul de a-i păcăli pe alții și a obține prestigiu și premii. Așa că... atâta timp cât nu faci asta, ești în regulă.

    Ce tip de lanț de colier nu va agăța părul?

    Din moment ce majoritatea bărbaților au părul mai gros (și se bărbieresc) pe gât, nu este o problemă găsirea unui lanț care să nu agațe părul. Dar dacă îți faci probleme legat de asta, evită lanțurile Herringbone și Omega. Alege lanțurile cu bile, lanțurile curbate, lanțurile marina sau lanțurile Figaro pentru a fi sigur.

    Care este măsura potrivită de colier pentru bărbați?

    Pentru majoritatea bărbaților care vor să cumpere un colier cu lanț, dimensiunile potrivite ar fi 50 cm în lungime și 2-6 mm grosime.Dacă adaugi un pandantiv, alege un colier de 55-60 cm cu o grosime de 4-6 mm.

    Cât de gros ar trebui să fie colierul unui bărbat?

    Grosimea colierului depinde de scopul acestuia. Vrei să susțină un pandantiv? Atunci alege unul care se potrivește cu pandantivul din punctul de vedere al proporțiilor - nu poți atârna o cruce minusculă la un lanț de 12 mm.

    Dacă vrei să cumperi un lanț foarte gros pentru a-i face concurență lui Run-DMC... atunci alege cel mai gros lanț pe care îl găsești.

    Sunt colierele unisex?

    Depinde de colier. Majoritatea colierelor concepute pentru bărbați au o anumită grosime și greutate care le separă de colierele mai subțiri și mai delicate făcute pentru femei.

    Este la modă să porți colier ca bărbat?

    Am scris oare un întreg articol pe tema asta? Da, colierele arată bine la gâtul unui bărbat. Dacă nu ești sigur în privința a ce model ți se potrivește, scrie-ne!

    Pot bărbații să poarte două coliere?

    Bărbații pot purta mai mult de un colier. Cheia combinării lor este să porți coliere de diferite mărimi și să nu porți mai multe de două sau trei.

    Bărbații ar trebui să poarte coliere argintii sau aurii?

    Colierul pe care îl alegi ar trebui să se potrivească cu celelalte accesorii metalice pe care le porți. Ceas auriu = colier auriu. Excepția de la regulă este situația în care colierul are valoare personală sau emoțională. Dacă așa stă treaba... dă-le-ncolo de reguli!

    Ar trebui bărbații să poarte lanțuri aurii?

    Avem o credință puternică în motto-ul ‘Spune-ți povestea’. Poartă un lanț auriu dacă asta îți dorești. Dacă îți faci griji că este prea mult sau că lumea te va întreba de noul tău album rap, cumpără un lanț auriu mai subțire pentru început și asigură-te că celelalte accesorii pe care le porți sunt de asemenea aurii.

    Ce stil de lanț exprimă cel mai bine putere?

    Lanțul care exprimă cel mai bine putere este lanțul stil spic de grâu. Constă în 4 verigi ovale împletite și conectate.

    Este oțelul inoxidabil hipoalergenic?

    Da. Marea majoritate a bijuteriilor noastre sunt realizate din oțel chirurgical de înaltă calitate (oțel inoxidabil 316L), cunoscut pentru conținutul de nichel practic inexistent. Cantitatea minusculă de nichel și alți alergeni metalici pe care îi conțin este legată molecular de oțel și nu îți va afecta pielea. De aceea este considerat hipoalergenic - nu va declanșa o reacție în piele.

    Acestea fiind spuse, dacă ai o alergie severă la metale de orice fel, riscul unei reacții este întotdeauna prezent. De aceea, profesioniștii din domeniul medical te sfătuiesc să nu porți bijuterii metalice în general, dacă ai antecedente de reacții severe la metale.

    Cum se numesc colierele lungi pentru bărbați?

    Un colier lung se numește un colier lung. Unele rozare sau coliere mala (un tip de colier cu mărgele folosit în yoga și meditație) sunt destul de lungi. Avantajul multor coliere mai lungi este că pot fi înfășurate în jurul mâinii de mai multe ori pentru a oferi aspectul unei brățări stivuite.

    Pot înota cu un colier de oțel inoxidabil?

    Nu e o idee bună să porți colierul de oțel inoxidabil sau orice altă bijuterie când înoți în mare. Nu doar că poți să îți pierzi colierul preferat, să fie mâncat de un pește și să îl găsești într-un platou de sushi într-o zi, dar apa sărată poate face ca bijuteria să își piardă luciul. Chiar dacă majoritatea petelor cauzate de apă sărată sunt ușor de scos, problema este la îmbinările, sistemele de închidere și celelalte părți mai mici ale colierului.

    Același lucru se aplică și în cazul piscinei - sugerăm să îți scoți colierul înainte de a înota. O baie scurtă e în regulă, dar să înoți bazine întregi pentru antrenamentul de olimpiadă este altceva. Clorul poate afecta oțelul inoxidabil în timp.

    Este în general în regulă să faci duș cu colierul tău de oțel inoxidabil. Cu toate astea, evită să îl porți când plănuiești o baie lungă.