Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
politică de retur 365 zile pentru orice motiv
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
037 170 0172 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Trendhim EU shipping Livrăm toate comenzile din Danemarca în UE. Toate taxele vamale către X_VALUE sunt incluse.Vezi opțiunile de livrare.
Transport 20 Lei - Gratuit peste 199 Lei
Trendhim
×
Trendhim
Limbă:
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari cu lentile transparente
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
037 170 0172
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Afișează tot

Cum să porți brățări – fără să exagerezi

Învață principiile din spatele asortării brățărilor, fără să pară că te-ai străduit prea tare.

Brățările bărbătești au trecut prin diferite etape de-a lungul timpului. De la scoici puka purtate după o vacanță la mare la brățări flexibile interzise în școli în anii 90. Și nu uita de brățările din plastic neon care au fost la modă din 2004… precum și copiile acestora care au apărut în toată lumea.

Dacă scoatem din ecuație trendurile, vom vedea că o singură variabilă va rămâne – brățările.

O brățară este unul din cele mai ușor de purtat accesorii. O fâșie din piele sau niște mărgele pot da unei ținute acea doză de originalitate și îți pot arăta personalitatea fără să trebuiască să scoți un singur cuvânt.Poate fi felul nostru prin care ne arătăm pasiunile din afara serviciului sau prin care ne exprimăm personalitatea.

Secretul de a purta o brățară fără efort.

Dacă înțelegi acest principiu nu vei arăta de parcă tocmai ai coborât din avion după o excursie de o lună la yoga, în Bali.

Cum să alegi brățara potrivită pentru tine

Purtarea fără efort a brățărilor poate fi atinsă dacă știi câteva lucruri de bază:

  • Proporții și mărime
  • Stilul general
  • Ținând cont de locul unde le vei purta

Proporții și mărime

Brățara ta trebuie să fie proporțională cu mărimea ta și să se potrivească perfect.

Asta se reducerea la purtarea brățărilor mai late pentru încheieturi mari și a celor subțiri pentru încheieturi mici.

În plus, brățara ar trebui să fie destul de strâmtă pentru a se potrivi pe încheietura ta. Unele brățări, precum cele cu mărgele pe bandă din silicon elastic, au o mărime universală și sunt limitate la cât de mult se poate lărgi elasticul.

O brățară metalică mare și masivă care îți alunecă pe braț nu este de dorit. Orice are mai multă greutate ar trebui să fie mai strâmt, în timp ce brățările mai ușoare pot să aibe mai multă libertate.

Cum aleg mărimea potrivită

O brățară de mărime potrivită va avea puțin spațiu între ea însăși și încheietură... dar nu prea mult, pentru a preveni ca ea să alunece spre braț sau de pe mână.

Ar trebui să poți să pui 1 sau 2 degete între brățară și încheietură.

Încă un pont este să te raportezi la brățară ca și la ceas - ține-o sub mânecă. Dacă porți un model foarte masiv, nu trebuie să faci acest lucru fiindcă ai putea sfârși cu o umflătură inestetică sub mânecă.

Stilul general și aspectul

Care este aspectul pe care mi-l doresc? Aceasta este întrebarea cheie. Brățările– și accesoriile în general – sunt folosite pentru a-ți personaliza ținuta. Gândește-te la mesajul pe care încerci să îl transmiți cu ținuta ta.

Fără efort? Asta încercăm să facem.

Un pont bun este să încerci să mergi pe un stil natural.

Materialele naturale precum pielea, lemnul și pietrele își păstrează proprietățile în timp, și vor arăta mai bine cu vârsta. Culorile acestor materiale sunt mai ușor de purtat și se asortează cu majoritatea ținutelor.

Purtarea materialelor lucioase te pot face să arăți ca într-un videoclip hip hop … și nu într-un sens bun. Evită asta prin combinarea elementelor metalice cu ceva natural. Pielea, de exemplu, dă elementului metalic un aer masculin și păstrează ținuta într-un registru mai stilat.

Brățara ta va transmite un mesaj, iar multă lume te va întreba dacă are o semnificație specială. Așa că, alege o brățară care ți se potrivește și care îți reflectă personalitatea. Sau poți să inventezi o poveste despre o excursie în Bali sau o apariție în videoclipul lui 50 Cent .

Ține cont de locul unde mergi

Nu uita: Îți poți da brățările jos.

Poate ai una sau două brățări favorite, dar nu trebuie să le porți tot timpul. Nici o brățară nu se potrivește pentru orice ocazie.

Pentru majoritatea ocaziilor formale îți recomandăm să alegi o singură brățară subțire și discretă într-o culoare închisă. Sau ai putea să porți o brățară din argint sau aur, care să se asorteze cu butonii.

Dacă vreau să ies în evidență?

În anumite situații - cluburi, concerte și evenimente sportive - sunt ideale pentru a te îmbrăca puțin mai îngrăzneț decât de obicei. Ieși în evidență față de ceilalți prin stilul tău. Nu ezita să faci niște alegeri mai curajoase.

Cum port brățările

Instagram face totul să pară mai simplu. Problema cu imitarea anumitor persoane de pe social media, este că poți ajunge rapid acel tip. Tipul cu brățările. Un fel de caricatură a unu tip cu stil, care în ciuda faptului că are un aspect îngrijit, tot ceea ce este evident pentru ceilalți este numărul de brățări pe care le are la mână.

Simplitatea este cheia.

Stilul și aspectul general se rezumă la echilibru (sau puțin dezechilibru de fapt). Imaginează-ți încheieturile tale ca două talere ale unei balanțe. Una dintre ele trebuie să fie puțin mai grea decât cealaltă. Acest concept se numește interes vizual.

Nu este de dorit să porți o mulțime de brățări pe o singură încheietură, iar pe cealaltă să nu ai nimic. De asemenea nu trebuie să pui exact același număr de brățări pe fiecare mână.

Stai în fața unei oglinzi și privește-te. Dacă ești în dubiu, mai bine dă o brățară jos. Poți mereu să o porți a doua zi.

SOLO: Cum port o singură brățară

Acesta este cel mai ușor mod de a purta brățări. Începe cu una sau două brățări și pune-le pe aceeași încheietură. Asta este tot.

Nu purta brățările pe aceeași mână pe care ai și ceasul. Ori le porți pe cealaltă mână, ori renunți la ceas și porți doar brățările. Ai grijă ca ceasul și brățările să nu aibă aceeași lățime (interes vizual) - un ceas mai lat necesită o brățară mai subțire.

Folosește o brățară pentru a-ți armoniza ținuta, prin alegerea unei brățări care să aibă o culoare care se regăsește în ținuta ta. Alege culoarea de bază a cămășii sau a unui nasture. Sau alege culori naturale - lemn sau piele - pentru o brățară care se potrivește cu aproape orice.

SETUL: Cum port mai multe brățări

Este vorba de acest model-vibe după care cu toții vrem sa ne orientăm. Dacă vrei să porți mai multe brățari, poartă-le pe aceeași încheietură pentru a afișa un aspect îngrijit și relaxat.

Douăzeci de brățări care joacă în sus și în jos pe mâna ta poate arăta grozav în poze, dar este impropriu pentru purtarea de zi cu zi. În plus, acestea te pot jena când stai cu mâna pe tastatură sau pe mouse... ca să nu mai pomenim faptul că poți ajunge să arăți ca un dansator secundar dintr-un film de la Bollywood.

Începe prin gruparea a 3 - 4 brățări bărbătești care au o temă comună, dar nu se potrivesc neapărat perfect. Nu alege toate brățările cu aceeași culoare sau din acleași metal.

Cea mai bună grupare este una realizat dintr-un amestec de culori și materiale. Încearcă două brățări cu mărgele (cu piatră de lavă sau cu ochi de tigru) cu o bandă din piele naturală. Dacă arată bine și te simțiți încrezător, adăugați o altă brățară din piele cu o lățime diferită.

Ceasul de mână va fi o componentă din ecuație, deci este posibil să nu ai nevoie de mai mult de două brățări pentru a obține efectul dorit.

Câteva stiluri pentru a experimenta:

  • Un amestec de mărgele diferite ca stil și dimensiune
  • Să porți piele și brățări din oțel
  • Combinarea brățărilor din piele și a mărgelelor pentru un stil boem
  • Amestecarea diferitelor stiluri de brățară și ID pentru un aer masculin dur.

Sfaturi pentru gruparea brățărilor

Evită supraîncărcarea culorilor prin purtarea unei brățări neutre pentru fiecare două colorate.

Evită suprapunerea brățărilor metalice groase.

Gruparea brățărilor pe ambele încheieturi poate arăta greoi și inconfortabil ... asta dacă nu cumva ești un pirat.

COMBINAȚIA CEAS ȘI BRĂȚARĂ: Cum poți purta o brățară cu un ceas

Aceasta este varianta de a grupa una - două brățări cu ceasul tău pe aceeași încheietură. Brățările subțiri funcționează bine și ar trebui să stea sub ceasul tău - mai aproape de incheietura mâinii (în apropierea mâinii tale) - în loc de a fi deasupra ceasului tău (către cot).

Acest aspect funcționează bine atunci când ceasul și brățările merg împreună fără prea mult contrast. Fii atent la ceas , curea , acul de cravată și brățări. Potrivește metalele și tonurile metalice în consecință.

Nu vrei ca celelalte accesorii să-l estompeze, dacă ceasul tău este vedeta spectacolului. Un ceas masiv poate sta alături de brățări mai mari, în timp ce unul ceva mai rafinat se poate împerechea bine cu o brățară mai subțire. În orice caz, accesoriile tale ar trebui să trimită același mesaj.

O brățară bună face ceea ce fac toate accesoriile bune - îți completează ținuta.

Amintește-ți importanța interesului vizual atunci când porți brățări și nu te teme să experimentezi.

Poți oricând da jos o brățară dacă decizi că nu se poreivește la ținuta ta. Acest lucru este valabil pentru toate accesoriile - te poți răzgândi și le poți da jos. Experimentează și hotărăște.

Ești gata să faci cunoștință ceasului tău cu cel mai bun prieten? Ai informațiile și două încheieturi. Ce mai astepti?

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Pe ce încheietură ar trebui să port brățara?

Dacă vrei să porți brățara cu ceasul… poartă-le pe aceeași încheietură. Altfel, poartă-le pe încheieturi diferite.

Nu există reguli – doar preferințe. Ai grijă ca brățara să nu te încurce în timp ce lucrezi. Acest lucru poate însemna că ar trebui să o porți pe mâna ta care nu este dominantă.

Mâna pe care porți brățări nu are nimic de-a face cu sexualitatea ta. Nu există nici o încheietură homosexuală sau heterosexuală.


Ce fel de brățară pot să port la sală?

Îți sugerăm o brățară cu mărgele care stă strâns pe încheietură. De ce? Benzile elastice nu absorb transpirația și nu riști să cadă în timpul ultimului tău set de exerciții.

Alege o brățară masculină din lanț negru dacă vrei ceva ce va arăta bine cu brățara ta fitness . Iar dacă alegi ceva din oțel inoxidabil o poți purta și la duș.


Pot să port ceas și brățară în același timp?

Da, poti! Este OK să porți una sau două brățări cu ceasul. Ai grijă însă la tipul de brățară și ia în considerare faptul că îți poate zgâria ceasul.


Pot să port brățări pe ambele mâini?

Altfel de ce ai mai avea două încheieturi?

Când porți brățări pe ambele încheieturi trebuie să ai grijă la interesul vizual. Asigură-te că o parte este vizibil mai încărcată decât cealaltă și dă-i drumul!


Pietrele ochi de tigru sunt periculoase?

Ai cumpărat o brățară cu pietre ochi de tigru și ești îngrijorat de azbest? Sau poate că nu știai că ar trebui să îți faci griji cu privire la azbest?

Nu trebuie să îți faci griji. Piatra ochi de tigru este sigură . Și ca să știi… azbestul este rău.


Pot să port brățara la duș? Este rezistentă la apă?

Totul depinde de materialul din care este făcută brățara. Brățările confecționate din bumbac cerat (și unele modele din oțel inoxidabil) sunt sigure și rezistente la apă.

Cele mai multe brățări pentru bărbați sunt destul de ușor de scos de la mână. Stai 15 secunde, înainte de a sări în ocean. Vei fi mai fericit.


Brățările din cupru au vreun efect?

Întreabă pe cineva din anii 1920 și îți vor spune da! Brățările din cupru ar trebui să amelioreze artrita, dar acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat.


Cum aleg mărimea potrivită?

Folosește un centimetru sau o bucată de șnur pentru a măsura dimensiunea încheieturii mâinii. Măsoară chiar deasupra osului încheieturii mâinii și adaugă 2 cm la mărimea încheieturii pentru a obține dimensiunea corectă a brățării.


Cum îmi curăț brățara?

Sperăm că nu îți curge înghețata pe braț ... sau poate că se întâmplă asta. Oricum, brățările se vor murdări în timp.

Brățări metalice: Pasul unu este de a determina ce tip de metal este. Dacă este din oțel inoxidabil și rezistent la apă, o poți spăla cu apă caldă și cu o picătură de săpun. Asigură-te că ai uscat-o complet. Verifică cu un bijutier dacă este vorba de aur sau argint real.

Brățări din piele sau mărgele: Șterge brățara cu o cârpă umedă. Evită să folosești o cârpă umedă care picură sau să scufunzi brățara în apă. Șterge ușor brățara, apoi o usucă-o cu o cârpă uscată.


Ce brățară pot să port la un eveniment formal?

O brățară din lanț de argint sau aur se va portivi cu un eveniment formal și va arăta bine la costum sau frac. Ai grijă să îți asortezi accesoriile metalice – brățară argintie cu butoni argintii .


Ce sunt brățările late?

Brățările late sunt, de obicei, făcute din metal și se trag pe încheietura mâinii. Sunt ca brățările obișnuite, dar nu se închid în jurul încheieturii mâinii. Ele dau un look îndrăzneț unei ținute casual și, de obicei, arată mai bine în timp și după ce se creează patina.

Să nu le confunzi cu cătușele. Acestea sunt complet diferite si nu arata bine cu orice ținută.


Cât timp pot să îmi port brățara de la festival?

Scoate-o în parcare sau în drum spre casă. Festivalul s-a terminat ... așa că trebuie să îți dai jos acea bucată de material din jurul încheieturii.


Noile colecții

Ochelari de soare pliabili Waykins + 31 Noi Modele

De la rame pliabile la lentile rezistente la zgârieturi, ultima noastră colecție de ochelari de soare arată superb și te...

Beanies și fulare fine, care nu-ți irită pielea

Cu un material respirabil și călduros, fiecare eșarfă și beanie din colecția Montagna sunt concepute pentru sezonul rece

Ceasuri cu inima la vedere

Ceasurile Dante sunt alimentate de mișcarea ta. Atâta timp cât te miști, ceasul va funcționa și el. Nu înceta să te mișt...

Genți pliabile, gata de călătorii pentru exploratorul urban

Cu un design danez, fiecare geantă din colecția pliabilă Lazy Bear este rezistentă la apă, ușor de împachetat pentru căl...

Colecția de curele italiene din piele

Fiecare curea din piele este un amestec de măiestrie italiană și design danez și o fuziune de funcționalitate de lungă d...

Colecția Kite

Colecția Kite este o selecție versatilă de căciuli beanies subțiri. Fiecare piesă este realizată din bumbac 100% organic...

Colecția Lincoln

Confecționate din piele suplă într-o gamă variată de culori, fiecare portofel sau geantă combină designul funcțional cu...

Colecția Moda

Colecția Moda se mândrește cu meșteșugul italian și designul danez oferind o gamă de pălării și șepci, pe care le poți p...

Colecția de ochelari de soare Vista

Colecția Vista, cu lentilele sale polarizate și protecția UV 100%, a fost creată pentru a putea experimenta viața cu och...

Vezi toate colecțiile
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.