politică de retur 365 zile pentru orice motiv
Livrare gratuită pentru comenzi peste 199 Lei
i
031 630 3501 - (zile lucrătoare 9 am - 5 pm)
Toate accesoriile
Accesorii costum
Bijuterii
Genți & Portofele
Rezultatele căutării pentru ""
Livrare gratuită pentru comenzi peste 199 Lei
i
Trendhim
×
Limbă:
Toate categoriile
Ace de cravată
Ace de rever
Batiste de buzunar
Bretele
Brățări
Butoni
Bărbierit
Ceasuri
Cercei
Coliere
Cravate
Curele
Cămăși
Eșarfe și fulare
Genți
Inele
Mănuși
Ochelari de soare
Papioane
Portofele
Pălării
Îngrijirea bărbii
031 630 3501
Zile lucrătoare 9 am - 5 pm
Vezi 5 dintre cele mai populare brățări din colecția noastră

Aruncă o privire la 5 dintre cele mai populare brățări din colecția noastră și învață cum să le porți și să le asortezi! Sunt tot ceea ce îți trebuie pentru a-ți pune bazele propriei colecții de brățări.

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.
Mulțumim

Mulțumim pentru că te-ai abonat. Îți vom trimite cele mai bune chestii.

Închide
Vezi cele mai populare brățări din colecția noastră acum!

Cum să porți brățări – fără să exagerezi

Învață principiile din spatele asortării brățărilor, fără să pară că te-ai străduit prea tare.

Brățările masculine au trecut prin diferite stiluri de-a lungul timpului. De la scoici puka purtate după o vacanță la mare la brățări flexibile interzise în școli în anii 90. Și nu uita de brățările din plastic neon care au fost la modă din 2004… precum și copiile acestora care au apărut în toată lumea.

Dacă scoatem din ecuație trendurile, vom vedea că o singură variabilă va rămâne – brățările.

O brățară este unul dintre cele mai ușor de purtat accesorii. O fâșie din piele sau niște mărgele pot da unei ținute acea doză de originalitate și îți pot arăta personalitatea fără să trebuiască să zici un singur cuvânt.Poate fi felul nostru prin care ne arătăm pasiunile din afara serviciului sau prin care ne exprimăm personalitatea.

Secretul de a purta o brățară fără efort.

Dacă înțelegi acest principiu nu vei arăta de parcă tocmai ai coborât din avion după o excursie de o lună la yoga, în Bali.

Cum să alegi brățara potrivită pentru tine

Purtarea fără efort a brățărilor poate fi atinsă dacă știi câteva lucruri de bază:

  • Proporții și mărime
  • Stilul general
  • Ținând cont de locul unde le vei purta

Proporții și mărime

Brățara ta trebuie să fie proporțională cu mărimea ta și să se potrivească perfect.

Asta se reducerea la purtarea brățărilor mai late pentru încheieturi mari și a celor subțiri pentru încheieturi mici.

În plus, brățara ar trebui să fie destul de strâmtă pentru a se potrivi pe încheietura ta. Unele brățări, precum cele cu mărgele pe bandă din silicon elastic, au o mărime universală și sunt limitate la cât de mult se poate lărgi elasticul.

O brățară metalică mare și masivă care îți alunecă pe braț nu este de dorit. Orice are mai multă greutate ar trebui să fie mai strâmt, în timp ce brățările mai ușoare pot să aibe mai multă libertate.

Cum aleg mărimea potrivită

O brățară de mărime potrivită va avea puțin spațiu între ea însăși și încheietură... dar nu prea mult, pentru a preveni ca ea să alunece spre braț sau de pe mână.

Ar trebui să poți să pui 1 sau 2 degete între brățară și încheietură.

Încă un pont este să te raportezi la brățară ca și la ceas - ține-o sub mânecă. Dacă porți un model foarte masiv, nu trebuie să faci acest lucru fiindcă ai putea sfârși cu o umflătură inestetică sub mânecă.

Stilul general și aspectul

Care este aspectul pe care mi-l doresc? Aceasta este întrebarea cheie. Brățările– și accesoriile în general – sunt folosite pentru a-ți personaliza ținuta. Gândește-te la mesajul pe care încerci să îl transmiți cu ținuta ta.

Fără efort? Asta încercăm să facem.

Un pont bun este să încerci să mergi pe un stil natural.

Materialele naturale precum pielea, lemnul și pietrele își păstrează proprietățile în timp, și vor arăta mai bine cu vârsta. Culorile acestor materiale sunt mai ușor de purtat și se asortează cu majoritatea ținutelor.

Purtarea materialelor lucioase te pot face să arăți ca într-un videoclip hip hop … și nu într-un sens bun. Evită asta prin combinarea elementelor metalice cu ceva natural. Pielea, de exemplu, dă elementului metalic un aer masculin și păstrează ținuta într-un registru mai stilat.

Brățara ta va transmite un mesaj, iar multă lume te va întreba dacă are o semnificație specială. Așa că, alege o brățară care ți se potrivește și care îți reflectă personalitatea. Sau poți să inventezi o poveste despre o excursie în Bali sau o apariție în videoclipul lui 50 Cent .

Ține cont de locul unde mergi

Nu uita: Îți poți da brățările jos.

Poate ai una sau două brățări favorite, dar nu trebuie să le porți tot timpul. Nici o brățară nu se potrivește pentru orice ocazie.

Pentru majoritatea ocaziilor formale îți recomandăm să alegi o singură brățară subțire și discretă într-o culoare închisă. Sau ai putea să porți o brățară din argint sau aur, care să se asorteze cu butonii.

Dacă vreau să ies în evidență?

În anumite situații - cluburi, concerte și evenimente sportive - sunt ideale pentru a te îmbrăca puțin mai îngrăzneț decât de obicei. Ieși în evidență față de ceilalți prin stilul tău. Nu ezita să faci niște alegeri mai curajoase.

Cum port brățările

Instagram face totul să pară mai simplu. Problema cu imitarea anumitor persoane de pe social media, este că poți ajunge rapid acel tip. Tipul cu brățările. Un fel de caricatură a unu tip cu stil, care în ciuda faptului că are un aspect îngrijit, tot ceea ce observă ceilalți sunt numărul de brățări pe care le are la mână.

Simplitatea este cheia.

Stilul și aspectul general se rezumă la echilibru (sau puțin dezechilibru de fapt). Imaginează-ți încheieturile tale ca două talăre ale unei balanțe. Una dintre ele trebuie să fie puțin ami grea decât cealaltă. Acest concept se numește interes vizual.

Nu este de dorit să porți o mulțime de brățări pe o singură încheietură, iar pe cealaltă să nu ai nimic. De asemenea nu trebuie să pui exact același număr de brățări pe fiecare mână.

Stai în fața unei oglinzi și privește-te. Dacă ești în dubiu, mai bine dă o brățară jos. Poți mereu să o porți a doua zi.

SOLO: Cum port o singură brățară

Acesta este cel mai ușor mod de a purta brățări. Începe cu 1 sau 2 brățări și pune-le pe aceeași încheietură. Asta este tot.

Nu purta brățările pe aceeași mână pe care ai și ceasul. Ori le porți pe cealaltă mână, ori renunți la ceas și porți doar brățările. Ai grijă ca ceasul și brățările să nu aibă aceeași lățime (interes vizual) - un ceas mai lat necesită o brățară mai subțire.

Folosește o brățară pentru a-ți armoniza ținuta, prin alegerea unei brățări care să aibă o culoare care se regăsește în ținuta ta. Alege culoarea de bază a cămășii sau a unui nasture. Sau alege culori naturale - lemn sau piele - pentru o brățară care se potrivește cu aproape orice.

SETUL: Cum port mai multe brățări

Este vorba de acest model-vibe după care cu toții vrem sa ne orientăm. Dacă vrei să porți mai multe brățari, poartă-le pe aceeași încheietură pentru a afișa un aspect îngrijit și relaxat.

Douăzeci de brățări care joacă în sus și în jos pe mâna ta poate arăta grozav în poze, dar este impropriu pentru purtarea de zi cu zi. În plus, acestea te pot jena când stai cu mâna pe tastatură sau pe mouse... ca să nu mai pomenim faptul că poți ajunge să arăți ca un dansator backup dintr-un film Bollywood.

Începeți prin gruparea a 3 - 4 brățări pentru bărbați care au o temă comună, dar nu se potrivesc neapărat perfect. Nu purta toate brățările în aceeași culoare sau din acleași metal.

Cea mai bună grupare este una realizat dintr-un amestec de culori și materiale. Încearcă 2 brățări cu mărgele (cu piatră de lavă sau cu ochi de tigru) cu o bandă din piele naturală. Dacă arată bine și te simțiți încrezător, adăugați o altă brățară din piele cu o lățime diferită.

Ceasul de mână se va număra va fi o componentă din ecuație, deci este posibil să nu aveți nevoie de mai mult de 2 brățări pentru a obține efectul dorit.

Câteva stiluri pentru a experimenta:

  • Un amestec de mărgele diferite de stil / dimensiune
  • Îmbrăcați piele și brățări din oțel
  • Combinarea brățărilor din piele și a margelelor pentru un stil boem
  • Amestecarea diferitelor stiluri de brățară și ID pentru o vibrație masculină dură

Sfaturi pentru gruparea brățărilor

Evitați supraîncărcarea culorilor prin purtarea unei brățări neutre pentru fiecare câte 2 colorate.

Evitați stivuirea brățărilor metalice groase.

Gruparea brățărilor pe ambele încheieturi poate arăta greoi și inconfortabil ... asta dacă nu cumva ești un pirat.

COMBINAȚIA CEAS & BRĂȚARĂ: Cum poți purta o brățară cu un ceas

Aceasta este ideea de a grupa 1-2 brățări cu ceasul dvs. pe aceeași încheietură. Brățările subțiri funcționează bine și ar trebui să stea sub ceasul tău - mai aproape de incheietura mâinii (in apropierea mâinii tale) - în loc de a fi deasupra ceasului tău (in apropierea cotului).

Acest aspect funcționează bine atunci când ceasul și brățările merg împreună fără prea multă contrast. Fii atent la ceas, curea, acul de cravată și brățări. Potrivește metalele și tonurile metalice în consecință.

Nu vrei ca distribuția de sprijin să deranjeze dacă ceasul dvs. este steaua spectacolului. Un ceas beefier se poate ridica la brățări mai mari, în timp ce ceva mai rafinat se poate împerechea bine cu o brățară mai subțire. În orice caz, accesoriile dvs. ar trebui să trimită același mesaj.

O brățară bună face ceea ce fac toate accesoriile bune - îți completează ținuta.

Amintește-ți importanța interesului vizual atunci când porți brățări și să nu îți fie teamă să experimentezi.

Poți oricând da jos o brățară dacă decizi că nu se poreivește în ținuta ta. Acest lucru este valabil pentru toate accesoriile - te poți răzgândi și le poți da jos. Experimentează și hotărăște.

Ești gata să îi faci cunoștință ceasului cu cel mai bun prieten? Ai cunoștințele și două încheieturi. Ce mai astepti?

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Pe pe încheietură ar trebui să port brățara?

Dacă vrei să porți brățara cu ceasul… poartă-le pe aceeași încheietură. Altfel, poartă-le pe încheieturi diferite.

Nu există reguli – doar preferințe. Ai grijă ca brățara să nu te încurce în timp ce lucrezi. Acest lucru poate însemna că ar trebui să o porți pe mâna ta non-dominantă.

Mâna pe care porți brățări nu are nimic de-a face cu sexualitatea ta. Nu există nicio încheietură homosexuală sau heterosexuală.


Ce fel de brățară pot să port la sală?

Îți sugerăm o brățară cu mărgele care stă strâns pe încheietură. De ce? Benzile elastice nu absorb transpirația și nu riști să cadă în timpul ultimului tău set de exerciții.

Alege o brățară masculină din lanț negru dacă vrei ceva ce va arăta bine cu brățara ta fitness. Iar dacă alegi ceva din oțel inoxidabil o poți purta și la duș.


Pot să port ceas și brățară în același timp?

Da, poti! Este OK să porți una sau două brățări cu ceasul. Ai grijă însă la tipul de brățară și ia în considerare faptul că îți poate zgâria ceasul.


Pot să port brățări pe ambele mâini?

De ce altfel ai mai avea două încheieturi?

Când porți brățări pe ambele încheieturi trebuie să ai grijă la interesul vizual. Asigură-te că o parte este vizibil mai încărcată decât cealaltă și ești gata!


Pietrele ochi de tigru sunt periculoase?

Ai cumpărat o brățară cu pietre ochi de tigru și ești îngrijorat de azbest? Sau poate că nu știai că ar trebui să îți faci griji cu privire la azbest?

Nu trebuie să îți faci griji. Piatra ochi de tigru este sigură. Și ca să știi… azbestul este rău.


Pot să port brățara la duș? Este rezistentă la apă?

Totul depinde de materialul din care este făcută brățara. Brățările confecționate din bumbac cerat (și unele modele din oțel inoxidabil) sunt sigure și rezistente la apă.

Cele mai multe brățări pentru bărbați sunt destul de ușor de scos de la mână. Stai 15 secunde, înainte de a sări în ocean. Vei fi mai fericit pentru asta.


Brățările din cupru au vreun efect?

Întreabă pe cineva din anii 1920 și îți vor spune da! Brățările din cupru ar trebui să amelioreze artrita, dar acest lucru s-a dovedit a fi neadevărat.


Cum aleg mărimea potrivită?

Folosește un centimetru sau o bucată de șnur pentru a măsura dimensiunea încheieturii mâinii. Măsoară chiar deasupra osului încheieturii mâinii și adaugă 2 cm la mărimea încheieturii pentru a obține dimensiunea corectă a brățării.


Cum îmi curăț brățara?

Sperăm că nu îți curge înghețata pe braț ... sau poate că se întâmplă asta. Oricum, brățările se vor murdări în timp.

Brățări metalice: Pasul unu este de a determina ce tip de metal este. Dacă este din oțel inoxidabil și rezistent la apă, o poți spăla cu apă caldă și cu o picătură de săpun. Asigură-te că ai uscat-o complet. Verifică cu un bijutier dacă este vorba de aur sau argint real.

Brățări din piele sau mărgele: Șterge brățara cu o cârpă umedă. Evită să folosești o cârpă umedă care picură sau să scufunzi brățara în apă. Șterge ușor brățara, apoi o usucă-o cu o cârpă uscată.


Ce brățară pot să port la un eveniment formal?

O brățară din lanț de argint sau aur se va portivi cu un eveniment formal și va arăta bine la costum sau frac. Ai grijă să îți asortezi accesoriile metalice – brățară argintie cu butoni argintii.


Ce sunt brățările late?

Brățările late sunt, de obicei, făcute din metal și se trag pe încheietura mâinii. Sunt ca brățările obișnuite, dar nu se închid în jurul încheieturii mâinii. Ele dau un look îndrăzneț unei ținute casual și, de obicei, arată mai bine în timp și după ce se creează patina.

Să nu le confunzi cu cătușele. Acestea sunt complet diferite si nu arata bine cu orice ținută.


Cât timp pot să îmi port brățara de la festival?

Scoate-o în parcare sau în drum spre casă. Festivalul s-a terminat ... așa că trebuie să îți dai jos acea bucată de material din jurul încheieturii.


Noile articole

Cum să porți o șapcă englezească fără să arăți plictisitor

Nu ești sigur dacă poți purta o șapcă englezească pentru bărbați? Îți vom explica totul și vă vom arăta cum să faci mai...

Cum să porți un papion (Corect)

Cum să legi un papion: un ghid pas cu pas pentru obținerea unui papion perfect de fiecare dată. Plus tot ce trebuie să ș...

Cum faci un nod de cravată: 30 de noduri diferite

Învață 30 de moduri diferite prin care poți face un nod de cravată – de la noduri clasice, la cele mai îndrăznețe.

Ce porți la o nuntă: Ținute pentru bărbați

Nu știi ce să porți când ești invitat la o nuntă? Vom îți vom explica totul - de la nunție cu cod vestimentar la nunțile...

Acesoriile pentru mire – Ghidul tău complet

Nunta ta este reprezintă șansă de a acorda mai multă atenție decât de obicei accesoriilor tale. Butoni, papioane, cravat...

Tipuri de piercing-uri pentru ureche

Tot ce trebuie sa stii despre obtinerea unui urechi piercing pentru barbati. De la tipurile de piercing la îngrijire ult...

Ghidul începătorului pentru cerceii masculini

Ești gata pentru un cercel dar nu prea știi de unde să începi? Explorăm cele mai importante aspecte ale cerceilor mascul...

7 genți pe care încă nu le ai… dar ar trebui

Este timpul pentru un upgrade. Fie că mergi în vacanță sau doar la sală, geanta masculină potrivită este ceva care nu ar...

Despre noi

Să spunem povești prin intermediul accesoriilor masculine stă la baza filizofiei noastre. Toată lumea are o poveste. A t...

Vezi toate articolele
Înapoi
Resetare parolă

Ura! Un e-mail a fost trimis către adresă ta. În curând te vei putea loga!

Ups! Am avea nevoie de e-mailul tău.Adresa de e-mail introdusă nu este validă.