Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Patru ponturi pentru a purta inele bărbătești

Fie că urmezi modelul lui Bruno Mars și ții inelul tău roz ridicat până la stele sau reînvii vremurile când bărbații știau să se accesorizeze, purtarea inelelor este la modă oficial, azi și mâine. Află cum să porți inelul tău cu eleganță cu patru sfaturi ușor de urmat și aruncă o privire asupra celor mai vândute modele ale noastre pentru inspirație.

Ce au în comun faraonii egipteni, vikingii și sultanii otomani?

Cu toții purtau inele.

Credem că a venit timpul pentru ca inelele bărbătești să primească atenția meritată. Nu trebuie să fii de spiță regală sau să fi câștigat un premiu Grammy cu un disc rap pentru a purta unul (sau două) cu eleganță.

Inelele bărbătești se poartă încă din epoca vikingă și acum există o gamă largă de modele, de la un simplu inel din titan până la modelele extravagante gen Moody Mason.

Viitorul tău inel este aici – de la inele de sigiliu demne Odin, până la modelele bărbătești elegante, împodobite cu o piatră neagră de onix… și nu va trebui să traversezi Atlanticul sau să jefuiești un sat englez, pentru a-l găsi.

1 Patru ponturi pentru a purta inele bărbătești1.1 Cum poți purta un inel bărbătesc cu eleganță1.2 1. poartă-l cu încredere1.3 2. alege confortul1.4 3. asortează culorile metalelor cu nuanța pielii1.5 4. alege simplitatea (sau nu)1.6 Inelul tău îți va spune povestea1.7 4 tipuri de inele cu care șă începi1.8 Tu ai întrebat - noi răspundem

Cum poți purta un inel bărbătesc cu eleganță

1. Poartă-l cu încredere

Vrei să afli cel mai mare secret?

Orice bijuterie bărbătească ai purta, poart-o plin de încredere.

Atunci când porți pentru prima oară un inel, te vei simți ciudat. Îi vei simți greutatea și asta s-ar putea să fie înconfortabil pentru cineva care tocmai a plonjat în magazinul de bijuterii.

Optează la început pentru un inel mai ușor. Încearcă unul cam de 8 mm și vezi cum te simți.

Până la urmă, încrederea face ca un inel să arate bine. Dacă îți faci probleme că va trebui să mergi cu mâinile în buzunare toată ziua ... poate totuși ar trebui șă renunți la inele.

2. Alege confortul

Confortul și încrederea merg mână-n mână. It’s tough feeling confident if your wrists hurt from overcrowded finger bling.

  • Cu ce mână lucrezi mai mult?
  • Dai mâna cu mulți oameni?
  • Lucrezi la tastatură toată ziua?
  • La muncă sau la școală ți se cere o anumită ținută?

Răspunzând la aceste întrebări te va ajuta să te decizi câte inele vrei să porți și cât de mari ar trebui să fie acestea. Poți oricând să păstrezi variantele mai spectaculoase pentru ieșirile de noapte și să le porți pe cele mai simple și mai mici pe timpul zilei.

Pe ce mână ar trebui să porți inelul?

Deși există multe opinii pe această temă, nu există reguli precise. Excepția face verigheta ta - în România este purtată în mod tradițional pe degetul inelar al mâinii stângi. Cu toate că, un sondaj rapid al biroului nostru dovedește că acest lucru nu este întotdeauna valabil! Un exemplu elocvent că alegerea confortului este mai importantă decât tradiția.

Dar pe ce deget trebuie să porți inelul tău? Clic aici pentru a vedea diferența dintre un inel purtat pe degetul mic și unul purtat pe arătător.

3. Asortează culorile metalelor cu nuanța pielii

Expertul în modă Michele Fedecostante sugerează să alegi culoarea metalului și să o asortezi la celelalte accesorii. “Pentru a-mi păstra aspectul îngrijit, mă asigur că inelele mele se asortează cu colierul sau brățările. Nu amestec argintiul cu auriul, ci voi îmbrăca nugru și auriu sau negru și argintiu.“

Principalul motiv pentru care trebuie să porți metale cu culori care se asortează este că vrei să-ți păstrezi aspectul neîncărcat și îngrijit. Acestea fiind zise, am văzut șosete și sandale care la început erau purtate doar de excentrici, pentru a reprezenta mai târziu moda (mulțam , Beckham) - așa că cine a zis că legile sunt făcute pentru a fi încălcate.

Dacă porți un inel cu două metale (argintiu și auriu) vei putea să alegi orice culoare pentru celelalte inele, brățări sau ceas. Poți să spui că ai căutat acest efect, în loc să pară că te-ai îmbrăcat pe întuneric.

Vorbind de întuneric (sau lumină)… să asortezi metale cu nuanța pielii tale este o altă modalitate de a te asigura că bijuteriile tale nu sunt țipătoare și că aspectul tău final arată îngrijit.

Cum să determini nuanța pielii tale

  1. Oprește-te un pic și uită-țe la venele de pe partea interioară a încheieturii.
  2. Care este culoarea lor? Dacă par albastre, ai o piele cu o nuanță rece. Dacă apar verzi, nuanța pielii tale este caldă.

Ce culoare a inelului va arăta mai bine?

  • Nuanța pielii rece: Se potrivesc inele din argint, oțel argintiu, platină și titan.
  • Nuanța pielii caldă: Inele din aur, oțel auriu, auriu roșcat și alamă, se vor asorta bine.

Dorești un inel bărbătesc cu piatră? Alege roșu, albastru, violet și verde pentru pielea în nuanță mai rece. Și alege portocaliu, maro, galben sau turcoaz pentru pielea în nuanțe mai calde.

4. Alege simplitatea (sau nu)

Dacă tocmai ai început să porți inele bărbătești, adu-ți aminte că mai puțin înseamnă mai mult. Numai dacă ai încrederea (și te simți confortabil) să porți un pumn de inele sclipicioase, optează pentru unu sau două și de aici poți dezvolta. Concentrează-te pe o mână și poartă inelele în așa fel încât să nu se atingă.

João Nunes, expert în modă sugerează, “Eu am trei inele pe care le port zilnic. Port două pe o mână – dacă port mai multe mâna îmi devine grea – și unul pe cealaltă mână. Atunci când porți mai mult de un inel, alege piese ce au culori și stiluri similare.”

Un model deosebit cu care să începi este inelul de sigiliu. Așează unul pe degetul tău și treaba-i gata. Atuni când ai și verighetă, așează inelul de sigiliu pe cealaltă mână.

Concentrează-te pe echilibru

It all comes down to visual weight. It’s important that your look is not symmetrical, but that one side is slightly visually heavier than the other.

Do you wear a wedding ring and watch on one hand? Then add 2 rings on the other. The idea is to not have both hands/wrists look equally adorned.

If you only want 1 extra ring (besides your wedding ring), play around with how it looks on the opposite hand. It may work better on the same side as your wedding band. The mirror will be your best friend here. Your best friend will also be your mirror – don’t be afraid to ask for help.

Balance also applies to the actual size of the rings. If you’re working with stubby digits, a larger ring will look proportional – vice versa if you’re scrolling with long, thin fingers.

Inelul tău îți va spune povestea

De la un simplu inel ceramic la un inel din oțel cu craniu de maimuță, inelul pe care îl alegi va spune ceva despre tine.

'' Purtarea și stilul inelelor reprezintă un stil de viață. Uneori băieții, așa cum este și cazul meu, ezită să poarte bijuterii, deoarece le accesorizăm greu. Ne gândim doar la verighetă ... dar hei, poți să îți pui orice inel pe care ți-l dorești.

Port inele pentru că vreau, nu din cauza tradiției sau a tendințelor. Ca orice accesoriu, dacă-ți place instinctiv, îl vei purta bine - fără să stai prea mult pe gânduri. Îl vei purta pe cel care-ți exprimă personajul și vei ști că doar acesta te va ajuta să-ți spui povestea.'' – Carlos Nóbrega

S-ți spui povestea înseamnă a face acest prim pas. Folosește sfaturile noastre ca ghid, dar dacă dorești să amesteci metale, să arunci greutatea vizuală pe ușă și să ignori complet nuanța pielii ... ești liber s-o faci.

Este povestea ta. Și cu încrederea, poți face orice.

4 Tipuri de inele cu care șă începi

Inele de sigiliu bărbătești

Inele bărbătești cu pietre

Inele bărbătești din ceramică

Inele bărbătești cu personalitate

Tu ai întrebat - noi răspundem

Câte inele poate purta un bărbat în același timp?

Chiar dacă ai zece degete, nu îți recomandăm să porți mai mult de trei inele pe o mână. Desigur, poți purta mai multe, dar ca regulă generală (care nu-ți va răni încheietura mâinii), este indicat să rămâi la trei.

Câte inele pot purta pe o mână, fără să pară grea?

Adevărata întrebare este câte inele poți purta fără să ÎȚI SIMȚI mana grea? Dacă este două, atunci acesta este răspunsul tău. Dacă este 10 ... dă-i bătaie frate.

Ce semnificație are să porți inele pe fiecare deget?

Asta înseamnă că-ți plac inelele. Și mai înseamnă că nu scrii la tastatură prea mult. Citește aici mai mult despre inelele pentru degetul mare sau degetul mic.

Pe care mână ar trebui să poarte bărbații verigheta?

În Marea Britanie se obșnuiește ca bărbații să poarte verigheta pe mâna stângă.

Este greșit să porți un inel pe degetul inelar dacă nu ești căsătorit sau logodit?

Degetul inelar nu prea face mare lucru - nu îl folosești pentru a arăta cu el sau a-ți exprima satisfacția și nu este cel pe care îl arăți pe fereastră atunci când ești înjurat în trafic și nici nu faci cu el jurăminte cu nepoata ta de 10 ani ... Este perfect pentru un inel.

Fii conștient că dacă te prezinți luni la muncă purtând o verighetă argintie sau aurie, colegii te pot întreba dacă te-ai căsătorit în weekend.

Cum ar trebui să-mi stea inelul pe deget?

Când cumperi un inelul bărbătesc, asigură-te că inelul tău este suficient de larg pentru a putea fi răsucit pe deget, fără disconfort.

Dorești să te simți confortabil fără să-ți faci griji că va aluneca de fiecare dată când te speli pe mâini.

Inelele bărbăteși sunt la modă?

Inelele pentru bărbați sunt una dintre categoriile noastre cele mai vândute la nivel mondial. Nu numai că sunt la modă, dar sunt, de asemenea, capabile să te ajute să faci o declarație fără a fi nevoie să scoți o vorbă.

Dacă vrei o dovadă a poziției lor pe piața de modă, consultă celebritățile, de la Zayn la Orlando Bloom până la Thor însuși, Chris Hemsworth.

Dacă port un inel, trebuie să am grijă să asortez metalele?

Trebuie este un cuvânt prea puternic. Ai nevoie de apă pentru a supraviețui? Da. Ai nevoie să asortezi metalele pentru ca viața să continuie pe planetă? Hmm.

Asortarea metalelor este o modalitate ușoară pentru a obține un aspect elegant și rafinat. Beneficiile depășesc timpul necesar pentru a te asigura că, de exemplu, cataramă de la centură se potrivește cu inelul tău.

Ce fel de inel ar trebui să poarte un bărbat la o întâlnire?

Ținuta pentru o întâlnire depinde de două lucruri - unde te duci și cu cine te duci.

Dacă te-ai mergi la un concert în blugi și o geacă de piele, fii îndrăzneț cu un inel reprezentativ.

Ai rezervat o masă unde există parcare cu valet și o listă de așteptare? Pune-ți pe deget un inel într-o singură culoare - din metal sau ceramică - sau un inel de sigiliu discret cu sau fără o piatră colorată.

Cum să începi să porți inele?

Primul pas pentru a purta orice bijuterie masculină este să începi.

Dacă ești nou la jocul accesoriilor, începe cu o piesă simplă - cum ar fi un inel din oțel inoxidabil bărbătesc. Evită orice lucru prea strălucitor sau mare și asigură-te că asortezi metalele pentru un aspect îngrijit.

Ce inel ar trebui să port zilnic?

Inelul pe care îl porți zilnic este cel care nu-ți strică stilul și nu te împiedică în ceea ce faci. Lucrezi cu mâinile toată ziua? Atunci poate că un inel masiv va fi prea greoi.

Nu poți da greș cu un inel clasic care combină materiale durabile (cum ar fi inelele ceramice sau inelul din oțel inoxidabil bărbătesc) cu liniile simple (nimic prea complex sau detaliat). Doar asigură-te că ținuta ta se asortează cu culoarea inelului.

Care sunt stereotipurile ce se spun despre băieții care poartă inele?

La Trendhim, nu suntem preocupați de stereotipuri - credem că fiecare tip merită să fie liber să își spună povestea.

O să aibă cineva o idee preconcepută despre inelul tău? Sigur. Îți va spune cineva că nu poți purta un inel pe degetul mijlociu, index sau pe cel mic? Probabil.

Trebuie să te preocupe părerea cuiva despre ceea ce tu faci? Nu prea.

Ce simbolizează un inel bărbătesc?

Inelele pentru bărbați au fost populare de-a lungul istoriei - de la vechii egipteni care purtau inele de papirus până la „inelul Claddagh”, considerat simbol al prieteniei și iubirii.

Chiar și puternicul One Ring a avut un film dedicat lui.

Inelul tău poate să fie ceea ce vrei tu să fie. El face parte din povestea ta și decizia îți aparține.

Tu ce-ai dori să gravezi pe un inel bărbătesc?

Dacă dorești ca inelul tău să simbolizeze ceva special, gândește-te la o gravură personalizată.

Nu știu ce să gravezi pe inel? Clic aici pentru idei și inspirație care să te ajute la următoarea comandă personalizată.

Care este tendința actuală în Marea Britanie în cazul inelelor bărbătești?

În Marea Britanie, inelele de sigiliu sunt acum la modă în Marea Britanie. Pietrele prețioase colorate sunt de asemenea foarte populare.

Nu uita că tendințele continuă, dar un inel cu stil clasic și linii simple nu se va demoda la sfârșitul sezonului.

Care este cel mai bun inel pentru un bărbat?

Cel mai bun inel pentru un bărbat este cel pe care el îl va purta (sau tu!). Nu are sens să petreci ore întregi în căutarea inelului perfect, dacă în final va rămâne în sertar.

Cu o varietate masivă de stiluri și metale din care poți alege, vei dori să faci un mic studiu înainte de a cumpăra inele bărbătești.

Dacă îți dorești ceva ce arată bine și nu-ți destabilizează bugetul, studiază colecția noastră de peste 300 de tiluri unice.

Iată câteva metale folosite mai des pentru inelele bărbătești:

  • Inele bărbătești din titan – ușoare și super durabile
  • Inele bărbătești din tungsten – extrem de dure și ultra-durabile
  • Inele bărbătești din oțel inoxidabil
    durabile, rezistente și convenabile
  • Inele bărbătești din argint 925S – ușoare, durabile și mai rezistente decât aurul