Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Din cauza Paștelui Catolic, comenzile plasate vor expediate în 2 Aprilie

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Ghidul începătorului pentru cerceii masculini

Găsirea echilibrului între a-ți arăta personalitatea și a arăta ca un rebel adolescent nu este la fel de dificilă pe cât ai crede. Înțelegerea unor noțiuni generale te vor pregăti pentru primul piercing în cel mai scurt timp.

Poate că tu ești tipul ăla - cel pregătit să-și exprime individualitatea. Sau poate că tu ești celălalt tip - cel care știe că piercingurile și bijuteriile pentru bărbați sunt pe val și vrei să fii la modă. Sau poate că ești o combinație a celor doi.

Există diverse moduri de a purta cercei masculini indiferent cine ești. Cel mai important factor de reținut este că un cercel (sau doi) trebuie să completeze ținuta ta și nu să fie punctul central de interes.

1 Ghidul începătorului pentru cerceii masculini1.1 Când poți să porți cercel1.2 Potrivirea cerceilor cu nuanța pielii și forma feței1.3 Cum să porți un cercel cu stil1.4 Tipuri de cercei1.5 Tipuri de încuietori pentru cercei1.6 Tu ai întrebat – noi răspundem

Când poți să porți cercel

Cercei nu sunt clasificați ca formali și casual, dar asta nu înseamnă că poți să porți un cercel rotund auriu la o întâlnire de afaceri. Sau poți?

Fii atent la locul unde lucrezi și gândește-te: Alegerea mea de a purta un cercel o să mă ajute sau o să mă pună într-o lumină proastă?

Nu toți șefii vor aprecia stilul tău. În acest caz îți poți arăta personalitatea alegând o cravată sau o batistă de buzunar mai deosebită… ceva mai acceptabil și mai puțin controversat.

Interacționezi cu clienții toată ziua sau ai un interviu? Oamenii au opinii și alegerile noastre afectează modul în care aceștia reacționează la adresa noastră. Înseamnă că trebuie să nu mai fi tu însuți?! În nici un caz. Înseamnă că trebuie să te gândești la alegerile tale ... și la ce ar putea fi mai bine decât un aspect bine gândit?

Potrivirea cerceilor cu nuanța pielii și forma feței

Este important ca cerceii să se potrivească tonului pielii tale și formei feței. Nuanța pielii este accentuată de unele culori, deci dacă nu dorești să atragi atenția din motive greșite, aruncă o privire mai jos:

  • Piele deschisă la culoare: Argintul sau aurul alb arată grozav pe pielea deschisă la culoare, dar evită auriul-roz, deoarece îți va scoate în evidență rozul din piele.
  • Piele palidă: Ai pielea lăptoasă? Stai departe de aurul galben și rămâi la aur alb sau argint.
  • Piele măsline: Pielea măslinie arată grozav cu aproape orice culoare.
  • Piele întunecată: Aurul galben arată vibrant și atrage privirile când este purtat pe pielea închisă la culoare. Și argintul și aurul alb se potrivesc, dar galbenul va fi cel mai bun prieten al tău.

Forma feței are, de asemenea, un rol în selecția cerceilor...

  1. Față oblică - Cercei rotunzi
  2. Față în formă de inimă - Cercei drepți fără curburi
  3. Față pătrată - Cercei rotunzi sau curbați
  4. Față rotundă - Cercei pătrați

Cum să porți un cercel cu stil

Ca în cazul tuturor accesoriilor, cerceii trebuie să se asorteze cu ținuta ta. Tinuta este înghețata, iar accesoriile sunt cireșele din vârf. Da, poți avea mai mult de o cireașă.

Respectă tema ținutei tale

  • Cercelul trebuie să completeze ținuta.
  • Asortează cerceii veseli, colorați, cu haine funky, casual.
  • Poartă modele mai subtile cu ținute de afaceri și formale.

Alege-i pe cei mici

  • Cerceii trebuie să fie mici și proporționali cu corpul.
  • Cercei mari sau voluminoși par disproporționați - fizic și stilistic.

Materiale metalice asortate

Câți cercei ar trebui să port

O mulțime de celebrități și de vedete din lumea modei poartă doi cercei și o mulțime poartă doar unul singur. Câți alegi să porți depinde de tine, de intenția ta și de locul spre care te îndrepți.

Stilul cerceilor poate dicta câți vei purta. O pereche în culori închise va arăta grozav dacă ieși la un pahar, în timp ce un cercel rotund auriu este în general suficient deoarece culoarea și forma îl fac să fie o declarație de stil.

Tipuri de cercei

Au dispărut zilele când bărbații trebuiau să caute cu atenție printre cerceii de femei pentru a găsi un model pe care îl pot purta și ei. În zilele noastre, cerceii pentru bărbați pot fi găsiți într-o gamă largă de stiluri pentru a se potrivi cu povestea pe care dorești să o spui.

Cercei magnetici

Cerceii magnetici folosesc magneți pentru a sta fixați pe ureche, astfel încât nu ai nevoie de o gaură în ureche. Magneții sunt concepuți special pentru a sta fixați, dar nu sunt atât de puternici pentru a-ți răni urechea.

Pot fi puși și scoși cu ușurință, fără să lase urme. Perfecți pentru a experimenta.

Cercei rotunzi

Bărbații pot purta cu succes un cercel rotund, dar trebuie să fie subtil. Orice se aseamănă cu stilul căpitanului Jack Sparrow, înseamnă că a mers prea departe. Caută modele mici, înguste, care nu atârnă în jos pe bărbie.

Cercei pentru bărbați cu pandantive

Când cauți ceva mai mult decât un simplu cercel rotund, auncă o privire și la cerceii cu pandantive interschimbabile.

Unii cercei vin cu pandantive care sunt atașate permanent, în timp ce alții au pandantive care pot fi combinate și asortate pentru orice ținută sau eveniment.

Cercei cu șurub

Cerceii cu șurub sunt cea mai sigură alegere pentru începători, deoarece sunt ușor de purtat și mai versatili decât alte modele. Cerceii su șurub îți arată îndrăzneala de a purta un cercel, dar într-un mod discret.

Cercei tematici

Cerceii tematici sunt disponibili în toate formele, de la fețe zâmbărețe la cranii și cu toate tipurile de prindere de la cercei cu șurub la magnetici. Fac o impresie deosebită, dar nu sunt în general potriviți pentru locul de muncă.

Cercei stil tunel & plug

Cerceii tunel stau ferm în zona de "dragoste sau ură". Aceștia sunt cercei cilindrici inserați într-un piercing cu scopul de a întinde gaura. Nu orice loc de muncă va aprecia acest aspect ... deci consideră-te avertizat.

Și este nevoie de timp și de angajament pentru a întinde acel piercing și de a ajunge la următoarea dimensiune. În funcție de corpul fiecăruia, va trebui să aștepți între două și șase luni între întinderi.

Cercei cu clips

Așa cum le zice și numele, acești cercei se prind pur și simplu de lobul urechii. Cerceii cu clips îți permit să încerci un look, fără a avea nevoie de piercing.

Cercei conici

Acești cercei pentru bărbați tind să fie disponibili într-o gamă largă de culori și sunt conici până la un punct (după cum sugerează și numele). Aceștia se potrivesc cu un piercing mai mare de urechi, dar nu sunt la fel de dramatici ca tunelurile sau dopurile.

Nu ești gata să te angajezi la un astfel de stil încă? Aruncă o privire la selecția noastră de cercei stil plug fals care se potrivesc cu găuri standard. Sau poate un cercel conic magnetic care nu necesită nici o gaură?

Barbell

Cerceii barbell sunt utilizați în principal pentru piercing-uri corporale. Reține că pentru urechi,aceștia au tendința de a fi curbați sau în formă de potcoave, în timp ce ei sunt drepți pentru alte părți ale corpului. Barbell sunt cu siguranță o alegere mai îndrăzneață decât un cercel cu șurub și dau un aspect rock'n'roll.

Pietrele prețioase și perlele

Foarte populare în modelele de damă, perlele și pietrele prețioase colorate sunt auto-explicative. Ele atrag privirile și există un pericol de a arăta prea feminin și distrag atenția de la aspectul tău general. Dacă îți plac lucrurile care lucesc, optează pentru un diamant în schimb.

Tipuri de încuietori pentru cercei

Iată câteva din cele mai comune elemente de fixare pentru cerceii de pe piață. Ce stil îți place cel mai mult depinde de variabile cum ar fi nivelul de confort și tipul de activitate.

  1. Cuff cu lanț pentru ureche - Acesta este un dispozitiv special de fixare cu manșetă pe partea superioară a urechii conectată printr-un lanț la un cercel cu șurub purtat pe lobul inferior.
  2. Cercel cu lanț - Un alt tip special de cercel este cel care utilizează un lanț care trece prin gaură. Poate fi purtat doar într-un piercing complet vindecat.
  3. Clips pe spate - Un stil pentru cei fără piercing. Acesta include o clemă articulată care se fixează pe lobul urechii pentru a ține cercelul în loc.
  4. Tortițe - Seamănă cu un cârlig de pește care trece prin piercing-ul urechii. Sunt ușor de purtat și de scos.
  5. Tortițele închise - Modelul franțuzesc de tortițe este aproape invizibil deoarece sunt ascunse în spatele lobului urechii.
  6. Închizătoare tip verigă cu arc - Închizătoarea este formată dintr-o tijă cu un șanț care se potrivește pe deschizătură. Forma șanțului variază în funcție de stil.
  7. Șurub pe spate - Acest model este mai sigur, deoarece cercelul este înșurubat. Sunt siguri, dar au nevoie de mai mult timp pentru a fi puși.
  8. Cercei cu șurub - Acest tip de prindere este de asemenea cunoscut ca tortițe fluture și sunt cele mai comune suporturi sau elemente de fixare. Suportul are o formă de fluture și alunecă în sus până când este fixat.

Decizia de a-ți pune un cercel este doar jumătate de bătălie! Restul este realizarea piercing-ului și alegerea modelului pe care să îl porți. Simplu.

Asigură-te că piercing-ul este făcut de un profesionist și nu într-o parcare goală la 4 dimineața.

Tu ai întrebat – Noi răspundem

Ce mărime trebuie să caut când cumpăr un cercel?

Cele mai multe piercing-uri ureche au mărimea de aproximativ 20 până la 18. Șurubul mediu este de dimensiunea 20.

Mărimea se referă la grosimea șurubului sau inelului care trece prin piercing.Această mărime poate poate fi confuză, deoarece funcționează în sens invers - cu cât este mai mare, cu atât este mai subțire este șurubul. Un articol de mărime 22 este mai subțire decât unul de mărime 18.

Pot dormi cu cercelul?

Depinde de mărime, de fapt. Un cercel mai mare poate fi prins în fața de pernă și se va strica sau îți poate chiar rupe urechea. Ouch.

De asemenea, este important să îți cureți cerceii și gaura, deoarece uleiurile, celulele pielii și praful se află peste tot în pat și se pot aduna în jurul cercelului tău de argint.

Pot să port cercei la sală?

Nu îți sugerăm să porți cercuri mari sau cercei prea complicați la sala de sport sau pe terenul de baschet. Nimeni nu vrea un cercel care se prinde pe tricoul lor. Nimeni. Alege, în schimb, un cercel cu șurub.

Vorbind de fitness ... evită să înoți cu cercei în primele 2-3 săptămâni după ce ți-ai făcut piercing-ul. Și ține cont de faptul că cercelul tău poate rugini în apă, în funcție de material.

Ce sunt cerceii hipoalergenici și ar trebui să îmi pese?

Cerceii hipoalergenici sunt făcuți pentru cei care au reacții alergice la anumite tipuri de metale. Cei mai mulți oameni care au reacții alergice reacționează la nichel. Verifică mereu etichetele și asigură-te că bijuteriile pe care vrei să le cumperi nu conțin nichel.

Ar trebui să îmi dau jos cercelul în fiecare zi?

Odată ce piercingul s-a vindecat, poți scoate și schimba cerceii cât de des dorești. Pentru un nou piercing, lasă-i acolo 6-8 săptămâni. Acest lucru oferă timp pentru a se vindeca.

Ce cercel este potrivit pentru un începător?

Un prim cercel potrivit este ceva care nu te va deranja să îl păstrezi timp de 6+ săptămâni, cât timp se vindecă piercingul. Alege ceva care se potrivește cu celelalte accesorii - cum ar fi un ceas argintiu - și care va arăta bine cu toate ținutele tale.

Un simplu cercel negru cu șurub este o opțiune bună și se potrivește cu orice. Asigură-te că materialul este hipoalergenic.

Cât de des ar trebui să îmi schimb cercelul?

După ce gaura s-a vindecat, schimbă-l ori de câte ori dorești. Poartă acea pană de pirat, cea pe care o admiri în mod secret, cu plăcere!

Pot bărbații să poarte cercei care au fost concepuți pentru femei?

Depinde de ceea ce înseamnă "concepuți pentru femei". Un piercing standard pentru bărbați va avea aceeași mărime ca și cel pentru o femeie. Și cerceii se potrivesc ambelor sexe.

Dacă întrebarea se referă la un cercel stereotipic feminin (un cerc mare sau un număr mare de diamante) ... atunci depinde de tine.

Există o mulțime de cercei pentru bărbați pe care îi preferăm. Aceștia sunt creați pentru a se potrivi proporțional cu corpul unui bărbat și sunt mai ușor de asortat cu ținutele tale.

Ce înseamnă când un bărbat poartă doar un cercel?

Înseamnă că poartă doar un cercel.

Poate că a avut mai mult înțeles acum 30 de ani, dar urechea dreaptă, urechea stângă, cercel unic sau doi cercei... atâta timp cât ți se potrivește, este în regulă.

Este potrivit ca bărbații să poarte cercei la înmormântări?

Se pot accepta cercei subtili, cu gust. Orice arată prea țipător este foarte nepotrivit.

ABONEAZĂ-TE PENTRU A CÂȘTIGA 2000 RON

Abonează-te pentru a primi constant sfaturi în materie de stil, oferte speciale și informații despre lansări de produse. Vei intra automat într-o extragere lunară pentru a câștiga un card cadou în valoare de 2000 RON.

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate Trendhim. Te poți dezabona oricând.