Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Ochelari de soare | Cumpără 2 și economisește 20%

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 14 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Tipuri de piercing-uri pentru ureche

Tot ce trebuie să știi pentru a-ți da gaură în ureche - de la tipurile de piercing până la procesul de piercing și toate celelalte lucruri mai puțin cunoscute. Sfaturi de la Hank Martin, Body Piercer Profesionist.

Probabil cu toții îl știm pe "tipul ăla". Cel care a băut prea mult la festivalul de astă vară și s-a trezit cu un piercing ... și poate cu un tatuaj. Am făcut acest ghid pentru ca tu să nu ajungi ca acel tip.

Și fiindcă nu suntem experți în piercing, l-am rugat pe Hank Martin de la Benny Black Tattoo să ne împărtășească din cunoștințele lui. Cu peste 10 ani de experiență în piercing-uri, suntem siguri că putem învăța câte ceva de la el.

1 Tipuri de piercing-uri pentru ureche1.1 Găsește studioul potrivit și pregătește-te1.2 Tipuri de piercing-uri de ureche1.3 Doare să îmi dau un piercing?1.4 Cum să îți îngrijești piercingul1.5 Ce fac dacă mi s-a infectat piercing-ul?1.6 Cum pot să îmi păstrez piercing-ul deschis fără să port bijuterii vizibile?1.7 Cum ai grijă de cercelul tău1.8 Tu ai întrebat – noi am răspuns1.9 Cunoaște-l pe hank martin – piercer profesionist

Găsește studioul potrivit și pregătește-te

Unul dintre pașii cei mai importanți în procesul de piercing este cercetarea pe care o faci înainte de a te întâlni cu acul.

"Când cauți un studio, uită-te la recenziile online și vezi dacă au imagini cu ce au realizat", spune Hank, al cărui titlu oficial este cel de Body Piercer Profesionist. "Sună și întreabă despre procedurile de sterilizare pentru uneltele de perforare și dacă folosesc ace de unică folosință. De asemenea, întreabă din ce materiale sunt realizate bijuteriile lor. Toate bijuteriile pentru piercing ar trebui să fie fabricate din oțel inoxidabil chirurgical, titan, aur de 14k, Bioplast PMFK (un tip de plastic medical), lemn natural sau piatră (pentru urechi întinse)."

Dacă echipamentul nu este sterilizat corect, sau dacă nu sunt respectate anumite norme de igienă, boli transmisibile prin sânge, precum hepatita B și C, pot fi transmise. Pune-ți următoarele întrebări înainte de a face o programere.

  • "Studioul este curat? Au zone separate pentru piercing și tatuare?"
  • "Folosesc o autoclavă pentru sterilizarea echipamentului? Autoclava este ca o aragaz sub presiune. Utilizează abur, căldură și presiune pentru a steriliza obiectele. Dacă studioul nu are așa ceva (sau un sterilizator cu gaz sau căldură), eu nu m-aș duce acolo pentru piercing."
  • "Vor deschide acele în fața mea înainte de începerea piercingului? Eu folosesc numai ace pre-sterilizate de unică folosință. Siguranța este esențială."
  • "Cel care îți face piercing-ul poartă mănuși de latex? Ei trebuie să poarte întotdeauna mănuși și să-și igienizeze postul de lucru după fiecare client. Dacă ating ceva în afara zonei sterilizate, schimbă mănușile.
  • "Folosesc un pistol de piercing? Orice piercer profesionist va folosi doar un ac pentru piercing. Dacă folosesc un pistol, nu sunt profesioniști.
  • "Te simți inconfortabil în studio? Orice studio cu proceduri corecte de sterilizare nu ar trebui să aibă nici o problemă cu prezentarea autoclavei și explicarea procedurilor. Ceva pare ciudat? Dacă nu te simți bine... pleacă!“

Odată ce ai găsit studioul și ai programat întâlnirea, "pregătește-te pentru piercing prin abținerea de la consumul excesiv de alcool și fumat cu câteva zile înainte de procedură. Și asigură-te că ai făcut duș și că ești curat - în special în zona care urmează să fie străpunsă."

Tipuri de piercing-uri de ureche

Alegerile sunt copleșitoare. Găsirea unui piercer profesionist te poate ajuta cu lămurirea unor subiecte precum durerea, costul și cum să ai grijă în mod corespunzător de piercing.

  1. Helix - Este piercing-ul din cartilajul superior
  2. Industrial - Două găuri în pavilionul auricular ce sunt conectate printr-o singură bijuterie
  3. Auricular - Un piercing pe marginea cartilajului lângă urechea exterioară
  4. Helix în față - Piercing în fața cartilajului superior
  5. Snug - Piercing în partea verticală, în zona cartilajului interior, deasupra antitragusului
  6. Rook - Piercing-ul ridurilor groase ale cartilajului din urechea internă
  7. Orbital - Două găuri în cartilaj legate de o bijuterie, situate de obicei în zona helix-ului
  8. Daith - Piercing în cartilajul urechii interne
  9. Conch - Puncție interioară sau exterioară a cartilajului din zona în formă de ceașcă
  10. Tragus - Piercing într-o parte a cartilajului, în partea centrală a urechii
  11. Antitragus - Piercing în cartilajul urechii interne opuse tragusului
  12. Lob - Piercing în partea inferioară a lobului
  13. Lobul superior - Piercing în partea superioară a lobului
  14. Lobe transversal - Piercing orizontal prin lobul urechii

Doare să îmi dau un piercing?

Hank, care are lobii întinși la 20 mm și un piercing în sept, este obișnuit cu durerea de dragul rezultatului dorit. "Toate piercing-urile dor, dar la intensități diferite. Durerea ar trebui să dureze doar o secundă, dar zona poate rămâne sensibilă timp de o săptămână sau cam asa ceva. Lobii sunt cei mai puțin dureroși... dar piercing-urile în sfârcuri sunt destul de dureroase. "

Cum să îți îngrijești piercingul

În funcție de zona în care este amplasat, "procesul de vindecare poate varia de la 2-6 săptămâni pentru lobul urechii până la 6-12 luni pentru un piercing în buric". Pentru fiecare client care își face un piercing la Benny Black, Hank recomandă "folosirea unui săpun antibacterian de două ori pe zi și o soluție cu apă sărată de 2 ori pe zi".

Ținerea infecției la distanță merită puțin efort suplimentar. Pentru soluția de apă sărată, cele mai multe farmacii vând ser fiziologic pentru curățarea rănilor, perfect pentru acest lucru. Adresează-te piercer-ului pentru mai multe informații.

  • Nu atinge și nu trage de piercing. Mâinile murdare poartă germeni și germenii provoacă infecții. Spală-ți bine mâinile înainte de a-ți atinge urechile sau cerceii.
  • Nu uita de urechile proaspăt găurite în timpul activităților zilnice obișnuite. Evită să te tragi de urechi atunci când îți schimbi hainele, când îți pui ochelari, când folosești telefonul sau îți aranjezi părul.
  • Fii conștient de somnul tău. Este posibil să nu poți să dormi pe partea cu un nou piercing.
  • Nu utiliza peroxid de hidrogen sau alcool pe piercinguri. Aceste produse pot irita țesutul care se vindecă.
  • Nu utiliza unguente antibiotice, geluri sau creme pe piercinguri. Ele pot atrage murdăria și pot împiedica aerul să ajungă în zonă.

Ce fac dacă mi s-a infectat piercing-ul?

În mod surprinzător, Hank sugerează să nu scoți un piercing dacă crezi că este infectat. "Dacă crezi că ai o infecție, contactează persoana care ți-a dat gaura și discută despre opțiuni. NU îți scoate cercelul. Dacă faci acest lucru, pielea se poate vindeca de infecție și poate provoca mai multe probleme. Deseori problema ține de procedura de curățare sau tipul de curățare.

În multe cazuri, o infecție este cauzată de atingerea bijuteriilor și / sau a piercing-ului cu mâinile murdare și / sau de nespălarea lenjeriei în mod regulat. Bacteriile se răspândesc ca uleiul pe apă, așa că asigură-te întotdeauna că ai mâinile curate înainte de atingerea piercing-ului și că lenjeria de pat este spălată și schimbată regulat. De asemenea, o infecție poate începe atunci când este foarte cald afară și transpiri mai mult. În acest caz, curăță mai frecvent locul cu piercing cu soluția salină. "

Vestea bună este că există pași pe care îi poți urma pentru a evita infecția în primul rând.

  • Ține zona străpunsă departe de fluidele corpului altor persoane, cum ar fi saliva și transpirația. Nu lăsa pe nimeni să atingă, să sărute sau să lingă piercing-ul în timp ce încă se vindecă.
  • Menține-ți curate telefonul, căștile,
    ochelarii de soare, pălăria, căștile de bicicletă și orice altceva care vine în contact cu piercing-ul.
  • Evită utilizarea cosmeticelor, lotiunilor și spray-ului de păr în apropierea piercingului.
  • Nu face baie într-o cadă fierbinte și nu înota într-o piscină sau lac până când nu te vindeci.
  • Evită expunerea directă la soare, saloanele de bronzare, nisipul, uleiurile de bronzare și loțiunile. Acestea pot arde și irita piercing-ul.
  • Reduce stresul, evită fumatul, drogurile și alcoolul, deoarece afectează în mod negativ vindecarea.

Cum pot să îmi păstrez piercing-ul deschis fără să port bijuterii vizibile?

Știm că nu fiecare loc de muncă va aprecia un cercel. Hank sugerează să întrebi dacă un cercel transparent ar fi acceptabil pentru muncă. "Este un cercel transparent din Bioplast (plastic) cu un mic disc plat pe ambele capete." Dacă locul tău de muncă nu va permite acest lucru "scoate-ți cercelul în timpul muncii și pune-l înapoi imediat ce părăsești clădirea".

Te îngrijorează că gaura va crește în timp ce ești ocupat cu hârtiile? "Dacă ai avut piercingul doar pentru o perioadă scurtă de timp, gaura s-ar putea închide într-o zi dacă a fost lăsată fără cercel. Mai ales dacă a fost făcută cu un ac de piercing care nu lezează pielea la fel de mult ca un pistol. Dacă ai avut-o timp de un an sau mai mult, poți să o lași fără cercel câteva zile, dar chiar și atunci se poate închide dacă țesutul este sănătos. "

Cum ai grijă de cercelul tău

"Nu îți scoate cercelul în timpul procesului de vindecare. Respectarea procedurilor post-îngrijire este ceea ce împiedică o infecție. După ce este vindecat, există puține șanse de infecție, dar cerceii trebuie să fie curățați din când în când pentru a îi împiedica să miroasă. Pentru a îi curăța, înmoaie-i într-un vas mic de sticlă cu săpun antibacterian și apă, apoi folosește o perie delicată de bijuterii și clătește bine.

Acum vine partea distractivă! Piercer-ul tău poate să aibă câteva recomandări pentru primul tău cercel și ar trebui să îl asculți. Dar după ce te-ai vindecat și îl poți schimba… cerul este limita! Găsirea cercelului care te ajută să îți spui povestea este mult mai distractivă decât să te interesezi de autoclave și soluții saline.

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Când a început găurirea urechilor?

Primul piercing cunoscut a fost realizat pe un bărbat. Ötzi the Iceman este o mumie antică găsită înghețată în Alpi. Se crede că are în jur de 5.300 de ani, și are tatuaje și piercing-uri. Un adevărat rock-star al vremurilor sale.

Biblia menționează piercing-ul urechii și acesta a fost popular la sfârșitul anilor 1500, în timpul Renașterii englezești (Shakespeare, cineva?). Într-un anumit moment, a devenit caracteristic doar pentru doamne, dar acum își recăpătă popularitatea și pare a fi aici ca să rămână.

Unde pot să îmi fac un piercing?

Depinde unde stai. Dacă treci prin Danemarca, îți sugerăm să treci pe la studioul lui Hank Martin de la Benny Black Tattoo. Iar el este din Horsens… te poți opri să ne saluți!

Care este moda actuală pentru cerceii masculini?

"Bărbații par să prefere cerceii cu șurub. Din punct de vedere tehnic, cel mai popular este labret stud, care constă dintr-o tijă, cu un disc pe un capăt și o minge de metal pe cealaltă. "

Prețul reflectă calitatea?

"În ceea ce privește piercing-ul, prețul reflectă, de obicei, tariful perceput în zona respectivă a țării și / sau orașului. În ceea ce privește bijuteriile, un piercer ar trebui să folosească bijuterii speciale pentru piercing, iar diferența de preț se datorează, în mod obișnuit, faptului că acestea au un elemet decorativ adăugat. Acestea fiind spuse, dacă cineva are prețuri foarte scăzute în comparație cu alte magazine, acestea pot să reflecte calitatea bijuteriilor pe care le cumpără ".

Cât durează ca un piercing să se vindece?

Timpul de vindecare depinde de amplasare, "procesul de vindecare este de aproximativ 2-6 săptămâni pentru lobul urechii." Întrebați-vă piercerul pentru mai multe informații.

De ce piercingurile mele miros?

Acest miros poate fi un rezultat al celulelor pielii, al uleiurilor naturale din corp și al bacteriilor. Combină aceste trei elemente și ești pe un tărâm sălbatic și mirositor. Curățarea piercing-ului cu săpun sau o soluție salină te va scăpa, de obicei, de miros.

Dacă piercing-ul este roșu, inflamat sau are scurgeri ... este probabil infectat și trebuie să ceri ajutorul unui profesionist.

Sunt pistoalele pentru piercing sigure? sau ar trebui să optez pentru un ac?

"Un pistol de piercing forțează un obiect bont prin piele, cauzând deteriorarea țesutului și poate duce la o cicatrice keloidă ( o gâlmă pe spatele urechii). De asemenea, nu poți pune pistolul într-o autoclavă, așa că se folosește doar un lichid de dezinfectare pentru a-l curăța. Acest lucru poate determina ca bacteriile și virusurile transmise prin sânge să nu fie complet îndepărtate de pe unelte. "

Pe de altă parte, "un ac pentru piercing poate fi sterilizat. Este, de asemenea, foarte ascuțit și provoacă mult mai puține daune zonei care a fost străpunsă. Șansele de cicatrice keloid sunt foarte mici. "

Pot piercingurile de urechi să te ajute să scapi de migrene?

Unii oameni susțin că piercingurile de urechi – piercingul daith , mai exact – pot reduce migrenele deoarece sunt într-un anumit punct de presiune. Totuși, nu există nici o dovadă științifică care să susțină acest lucru.

Infecțiile la urechi se pot răspândi?

Dacă vezi că un piercing sângerează, este umflat sau dureros și nu-și îmbunătățește aspectul după curățarea regulată ... este probabil infectat. Consultă un medic specialist pentru sfaturi.

Este rar pentru ca o infecție de la piercing să se răspândească în tot corpul. Dar nu avem o clinică medicală aici! Așa că te rugăm, du-l la verificat la un profesionist.

Găurile în ureche se închid?

Da. Și suntem norocoși că fac asta. Imaginați-vă dacă găurile nu s-ar fi închis niciodată ... toți ne-am fi îngroziți de urechile despicate! "Gaura de piercing se va închide dacă scoateți bijuteriile. Atâta timp cât țesutul nu a fost deteriorat și nu este întins la o dimensiune mare, se va închide, în general, înapoi. "

Găurile în ureche lasă cicatrici?

Cicatricile pot apărea odată cu traumatismul provocat de un pistol de piercing. Indiferent dacă vei avea sau nu o cicatrice depinde de corpul tău și de modul în care a fost efectuat piercing-ul.

Ce tip de piercing în ureche ar trebui să îmi fac?

Ei bine, asta depinde de tine și de povestea pe care vrei să o spui. Piercerul tău îți poate recomanda un prim cercel în funcție de material, greutate etc., astfel încât ai face bine să-l ascultați.

Pentru cerceii pe care îi porți purta după aceea, aruncă o privire la selecția noastră. I-am organizat pe baza popularității. Uneori, știind ce preferă alți tipi ajută la decizii ca acestea. În orice caz, totul se reduce la asta - poartă-l cu încredere.

Cunoaște-l pe Hank Martin – Piercer Profesionist

Hank Martin este din Austin, Texas (USA) și a locuit și lucrat în Germania și Danemarca de peste 5 ani. Are peste 10 ani experiență în industria piercingurilor și se mândrește cu precizia, igiena și profesionalismul său.

Hank se străduiește să creeze o atmosferă plăcută și primitoare pentru clienții săi, astfel încât să aibă cea mai bună experiență posibilă. În Danemarca, îi puteți găsi la Benny Black Tattoo.