Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Economisește 20% la toțI ochelarii de soare

Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

Brățări vindecătoare pentru bărbați – Ce proprietăți au pietrele seiprețioase

Cu pietre semiprețioase care promit totul, de la concentrare și vitejie la intelect și dragoste, să știi pe care să le porți la încheietura mâinii necesită răbdare și cunoștințe. Ghidul nostru cuprinzător explică de ce sunt brățările vindecătoare cu pietre semiprețioase atât de speciale și îți arată cum să o alegi pe cea potrivită.

Este ușor să cazi în preconcepția că pietrele semiprețioase sunt doar pentru hipioți și adepții curentului New Age. Dar puterea pietrelor este una care a decorat istoria lumii.

Vikingii (bineînțeles, aducem vorba de strămoșii noștri) apreciau carnelianul, jetul, granatul și chihlimbarul pentru frumusețea și calitățile mistice pe care le aveau. În zilele noastre, oamenii încă mai cred că anumite pietre semiprețioase pot ajuta cu orice, de la intelect la încredere.

Indiferent dacă ești în căutarea unei brățări cu pietre semiprețioase datorită proprietăților lor magice sau pentru că arată bine, elucidăm misterul din spatele acestor pietre semiprețioase legendare și te ajutăm să o găsești pe cea care îți transmite cel mai bine povestea.

Înainte de a începe, este important să reții că scriem despre pietre și proprietățile lor de vindecare numai în mod informal și neștiințific. Dacă întâmpini o situație în care ai nevoie de ajutor fizic, mental sau emoțional real, te rugăm să consulți medicul sau terapeutul autorizat.

1 Brățări vindecătoare pentru bărbați – ce proprietăți au pietrele seiprețioase1.1 Care este diferența dintre pietrele prețioase și cele semiprețioase?1.2 Care este diferență dintre cristale și pietre?1.3 De ce să porți brățări vindecătoare?1.4 Cum să găsești brățara vindecătoare potrivită pentru tine1.5 Cum se curăță și se încarcă brățările cu pietre vindecătoare1.6 3 lucruri de urmărit când cumperi brățări cu pietre vindecătoare1.7 Brățările vindecătoare și povestea ta

Care este diferența dintre pietrele prețioase și cele semiprețioase?

Când cumperi brățări vindecătoare sau orice alte brățări cu mărgele din pietre, vei întâlni expresiile „pietre prețioase”, pietre „semiprețioase” și „geme”. Știind ce înseamnă aceste 3 - și ce au în comun - te va ajuta să alegi piesa potrivită pentru colecția ta.

Ce sunt pietrele prețioase?

Împărțirea pietrelor în categoriile de prețioase și semiprețioase nu înseamnă că una este mai importantă decât cealaltă. Înseamnă că pietrele prețioase sunt mai valoroase decât cele semiprețioase. Importanța este în ochiul privitorului.

Prețios este titlul dat pentru 4 tipuri de pietre: rubine, safire, smaralde și diamante. Acestea sunt întotdeauna la prețuri mai mari și, prin urmare, sunt mai valoroase decât pietrele semiprețioase.

Ce sunt pietrele semiprețioase?

Orice piatră care nu este „prețioasă” este clasificată ca semiprețioasă. Acestea sunt de obicei mai accesibile și sunt adesea folosite la fabricarea bijuteriilor.

Pietrele semiprețioase includ Ametist, Aventurin, Calcedonie, Chrysocolla, Citrin, Granat, Hematit, Jad, Jasp, Lapis Lazuli, Malachit, Obsidian, Onix, Rodonit, Ochi de Tigru, Topaz, Turcoaz și o lungă listă de altele.

Ce sunt gemele?

Acum că sunt definite pietrele prețioase și semiprețioase ... ce este o gemă?

O gemă este numele dat oricărei pietre care a fost tăiată și lustruită și folosită ca podoabă. Cunoscute și ca pietre prețioase sau bijuterii, gemele pot fi realizate din minerale, pietre sau chiar chihlimbar.

Orice gemă sau piatră tăiată, lustruită și purtată ca bijuterie este, de asemenea, o piatră prețioasă. De fapt, orice mineral ales pentru frumusețea sa și purtat într-un colier, inel sau brățara este o bijuterie. Unele pietre sunt organice, cum ar fi o perlă sau chihlimbarul. Noi danezii știm câteva lucruri despre chihlimbar, deoarece această rășină copacilor din epoca de piatră poate fi încă găsită de-a lungul țărmurilor noastre.

Care este diferență dintre cristale și pietre?

Dacă nu ești geolog, probabil că ești mai interesat de calitățile pietrei - proprietățile „magice” pe care ar trebui să le aibă - mai degrabă decât de clasificarea științifică. Dar pentru cei dintre voi care sunt interesați, diferența principală dintre pietre și cristale este că un cristal este identificabil ca un singur material. Cristalele au fațete la suprafață și sunt de obicei suficient de transparente pentru a putea să vezi prin ele.

Pietrele sunt în general realizate din cristale microscopice lipite între ele. Ia de exemplu granitul. Această piatră este realizată dintr-o multitudine de cristale - inclusiv cuarț - care se unesc.

Acestea fiind spuse, cuvântul „piatră” este folosit și pentru a descrie cristalele vindecătoare. Confuz? Nu fi. Cel mai important lucru atunci când cauți cristale, pietre sau roci (da, un alt cuvânt pentru a descrie pietrele) este dacă îți place sau nu. Poți să o vezi ca parte a poveștii tale? Dacă răspunsul este da ... atunci nu contează dacă este o piatră prețioasă, o piatră semiprețioasă sau doar o piatră pe care ai găsit-o în drumeția ta preferată.

De ce să porți brățări vindecătoare?

Indiferent dacă crezi sau nu în puterea vindecătoare a pietrelor semiprețioase, este imposibil să negi stilul pe care brățara potrivită îl oferă încheieturii mâinii.

La Trendhim, credem că accesoriile au puterea de a te ajuta să îți spui povestea – ajută la definirea unui moment și te ajută să te exprimi. Dacă asta nu este suficient, există o mulțime de oameni acolo care cred că pietrele pot provoca totul, de la echilibru până la vindecare.

Pentru mulți, a purta o brățară vindecătoare cu pietre semiprețioase este o modalitate de a proteja, curăța și elibera energie negativă care te poate prinde într-o rutină. Ia, de exemplu, pietrele de hematit. Se spune că această piatră are o puternică energie care dezvoltă concentrarea la purtător. Purtarea unei brățări cu Hematit în jurul încheieturii mâinii te-ar pune în contact constant cu aceste pietre semiprețioase și ar lăsa puterile lor (reale sau nu) să te ajute să rămâi centrat.

O mulțime de brățări vindecătoare sunt conectate la Chakre. Acestea sunt cele 7 cercuri de energie care aliniază coloana vertebrală. La fel ca în majoritatea lucrurilor din viață, acestea se pot dezechilibra. Purtarea pietrelor și a cristalelor se spune că restabilește acest echilibru și împiedică fluxul de energie să se retragă. La o brățară Chakra, vei vedea adesea 7 mărgele din pietre de culori diferite, fiecare conectându-se la o chakră diferită.

Cum funcționează pietrele vindecătoare?

Aceasta este prima întrebare pe care ne-am pus-o când ne-am scufundat în acest subiect ... și, ca să fim sinceri, nu există cercetări științifice care să ateste că funcționează. Dar, la fel ca toate lucrurile care depășesc domeniile exacte, puterea lor constă în încrederea pe care tu le-o acorzi.

Nu este o nebunie să crezi că pietrele și cristalele au energie și, prin urmare, pot ajuta la echilibrarea vieții. Ia ceasul de mână de exemplu. Dacă porți unul alimentat de o baterie cu mecanism cu quartz , probabil că acesta valorifică puterea unui cristal pentru a urmări timpul.

În cazul ceasului tău, bateria trimite electricitate către cuarț printr-un circuit electronic, ceea ce provoacă vibrații cu frecvență precisă (32 768 pe secundă). Circuitul numără vibrațiile și creează impulsuri electrice de una pe secundă. Impulsurile acționează micul motor care învârte limbile ceasului - oferind o precizie a urmăririi timpului (până când bateria se termină).

De aceea nu este imposibil să ne imaginăm că purtarea pietrelor prețioase și cristalelor ca brățări nu ar avea același efect. Energia pe care o emiți zilnic interacționează cu pietrele într-un mod care le determină să-și elibereze energia înapoi. Este un dialog între corpul tău și brățară. Unul care s-ar putea să-ți schimbe povestea definitiv.

Cum să găsești brățara vindecătoare potrivită pentru tine

Alegerea unei pietre semiprețioase pentru energia sau proprietățile sale de vindecare poate fi copleșitoare. Înainte de a-ți cumpăra următoarea brățară, petrece ceva timp explorând proprietățile intrinseci ale pietrelor. Decide-te de ce o dorești și ce speri că îți va aduce în viață.

Nu uita, când vine vorba de accesorii, nu există ierarhie între pietre semiprețioase și cristale. Alege brățara care vorbește despre intențiile tale și se potrivește în cele din urmă cu povestea pe care vrei să o spui. Și este un bonus dacă arată bine.

Aruncă o privire la cele mai populare pietre semiprețioase pentru brățările vindecătoare pentru bărbați de mai jos. Găsește-o pe cea care vorbește despre ceea ce simți că îți lipsește (sau ai nevoie mai mult) în viața ta.

Informațiile de mai jos sunt informale și neștiințifice. Dacă ai nevoie de ajutor fizic, mental sau emoțional, te rugăm să consulți medicul sau terapeutul autorizat.

Pietrele semiprețioase și semnificațiile lor

  • Hematit - Concentrare - Aceste pietre sunt folosite pentru a întări legătura cu pământul și pentru a spori curajul. De asemenea, se spune că este o piatră puternică în stimularea concentrării.
  • Agat - Încredere - Agatul este folosit ca piatră de protecție. Intensifică înțelepciunea, curajul și concentrarea.
  • Ametist - Ancorare - Pietrele de ametist sunt folosite pentru ancorarea purtătorului și pentru a îmbunătăți creativitatea și pasiunea. Poate întări intuiția și poate ajuta la punerea gândurilor în acțiune.
  • Ochiul de tigru - Curaj - Chiar și numele acestei pietre sună aprig. Pietrele Ochi de tigru sunt folosite pentru încredere, pentru a aduce noroc și pentru a spori curajul în fața dificultăților.
  • Pietre vulcanice - Forță - La fel ca lichidul de foc care le-a produs, pietrele vulcanice sunt simboluri ale puterii și determinării. Poate dorești poți să adaugi câteva picături de ulei esențial pe mărgelele din piatră vulcanică. Natura lor poroasă reține uleiul și eliberează mirosul pe tot parcursul zilei pentru a beneficia și de aromoterapie.
  • Jasp - Stabilizant - Pietrele de Jasp pot aduce liniște și pot absorbi vibrațiile negative. Aceste pietre semiprețioase încurajează, de asemenea, onestitatea și organizarea ... nu este rău pentru o brățară.
  • Onix - Forță - Onixul este una dintre cele mai cunoscute pietre semiprețioase. Onixul este purtat pentru putere. Este o piatră care oferă încredere în sine și stimulează curajul, autocontrolul și înțelepciunea.
  • Unakit - Iubire de sine - Unakitul este o piatră de ale cărei puteri putem beneficia cu toții. Cunoscută pentru a promova acceptarea de sine și vindecarea, această piatră semiprețioasă este cunoscută pentru a elimina energia negativă.
  • Lapis Lazuli - Anti-stres - Pietrele semiprețioase Lapis Lazuli sunt purtate pentru a elibera stresul și a încuraja compasiunea, adevărul și încrederea.

Cum se curăță și se încarcă brățările cu pietre vindecătoare

Indiferent cât de magică sau de puternică crezi că este brățara ta, nu se poate nega că se va murdări. Pentru a curăța o brățară cu mărgele, curăță-o ușor cu o cârpă moale înmuiată în apă caldă cu o cantitate mică de săpun delicat.

Diferența dintre a purta o brățară cu pietre vindecătoare față de una cu mărgele de piatră „obișnuite” este intenția din spatele ei. Dacă o porți doar pentru modul în care arată, păstrează-o curată și respectând sfaturile de aici va fi suficient pentru a te bucura de brățară și în anii viitori. Dar dacă ai ales-o pentru ceea ce speri că pietrele îți pot aduce în viață ... s-ar putea să vrei să o încarci.

Dacă ești deja sceptic cu privire la pietrele și brățările vindecătoare, atunci următoarele sfaturi de încărcare probabil nu te vor ajuta. Dar nici nu vor face nimic rău.

Deși nu există studii științifice cu privire la proprietățile de vindecare intrinseci ale pietrelor prețioase, asta nu a împiedicat oamenii de-a lungul istoriei să creadă în ele.

Încărcarea pietrelor din brățară este o modalitate fantezistă de a spune că ajuți la restabilirea proprietăților magice pe care pietrele le pot avea. Există 2 moduri simple de a încărca pietrele semiprețioase: lună sau salvie.

Cel mai simplu mod de a încărca pietre semiprețioase vindecătoare este prin lumina lunii pline. Tot ce trebuie să faci este să îți așezi brățara în lumina directă a lunii și să aștepți 6-12 ore. Poate că va trebui să faci acest lucru mai mult de o noapte ... așa cum ai face în Danemarca vara, când noaptea este scurtă.

Fumul de salvie este o altă metodă de încărcare a pietrelor vindecătoare. Începe prin aprinderea unui băț de salvie și suflă în el până ce mocnește. Ține brățara în fum și rotește-o astfel încât fiecare mărgică să fie învăluită de fum.

Avantajul ambelor metode este că nu vor deteriora brățara sau nu vor decolora mărgelele.

3 lucruri de urmărit când cumperi brățări cu pietre vindecătoare

  1. Cost - Cu excepția cazului în care porți diamante la încheietura mâinii, nici o piatră semiprețioasă nu ar trebui să îți creeze datorii. Majoritatea acestor pietre nu sunt rare (în ciuda puterii lor presupuse), deci costul nu trebuie să te împiedice să găsești brățara care funcționează pentru tine.

  2. Potrivire & Încuietoare - Nu contează cât de multă putere au pietrele sau câtă speranță ai că vor funcționa, dacă brățara nu se potrivește sau nu rămâne la încheietura mâinii, nu merită. Atunci când cumperi online brățări cu pietre semiprețioase pentru bărbați sau cu pietre vindecătoare, asigură-te că citești recenziile produsului sau contactezi serviciul de asistență pentru clienți pentru mai multe informații despre cum să găsești mărimea potrivită și dacă încuietoarea este sau nu sigură.

  3. Autenticitate - Acesta este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când cumperi o brățară cu mărgele cu pietre semiprețioase sau cristale vindecătoare. Autenticitatea pietrelor naturale este ceea ce diferențiază brățara de una care nu este naturală. O mulțime de pietre pe care le găsești pe piață au fost încălzite și vopsite pentru a le adăuga mai multă culoare. Deși această practică nu este neobișnuită, este ceva de care trebuie să fii conștient.

Brățările vindecătoare și povestea ta

Din Evul Mediu până la nativii americani, pietrele prețioase și semiprețioase au fost folosite ca obiecte de vindecare și putere. Deși nu există studii științifice cu privire la efectele reale ale utilizării cristalelor și pietrelor în scopuri de vindecare, există studii care indică efectul placebo care se poate manifesta cu ascest tip de bijuterii. Și nu ignora acest lucru ca fiind ceva fals sau „totul este în capul tău”.

Poate că tocmai asta este purtarea unei brățări cu pietre semiprețioase vindecătoare - povestea pe care vrei să o spui.

Brățara pe care o alegi și pietrele pe care le include devin o parte a călătoriei tale. Dacă o porți pentru încredere sau concentrare, asta e treaba ta. Cea mai importantă parte este că o faci pentru tine ... cu puteri magice sau nu.